Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Навушники HyperX Cloud Stinger 2 Core for Xbox White (6H9B7AA)

Оцінка користувачів 4.16/5
на основі 21 відгук
  • Ілля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники повне розчарування, або мені попались браковані, відразу почав не працювати правий динамік і щоб виправити ситуацію потрібно крутити колесико гучності щоб ловив контакт і навушник почав працювати.
    Другий нюанс після першого тиждня використання пластик зверху почав сам по собі сипатись, якось дивно.....

Добрий день!

Шановний Iлля! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

• Тимофей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Прекрасные наушники, посмотрим что будет дальше

Переваги:
    Красивые, приятный звук
  • Ясень К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

легкі і зручні (не тиснуть на мою більшу за середню голову) навушники, з хорошим звучанням, без лишніх звуків навіть на максимальній гучності. сподобався білий колір. амбюшури можна легко зняти і попрати, а от губка не дужці просто так не знімається.
    але головний недолік - мікрофон ловить всі звуки з навушників(тому 4/5), тобто ви будете заважати тімейтам, якщо ви граєте з відкритим мікрофон, або просто ваші співрозмовники будуть чути, що у вас відбувається. мабуть це проблема всіх навушників з 4 піновим джеком.

Переваги:
    ціна/якість/зручність/дизайн
    Недоліки:
    в комплекті немає перехідника на окремі штекери мікрофона і навушників

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Ця модель призначена для Xbox, там ніяких перехідників не потрібно.

Щодо звуку з навушників - це не мікрофон ловить, а некоректний контакт між піном звуку та мікрофону. Таке буває, коли штекер не лр упору вставлений в гніздо, або при використанні неякісного перехіднику.

Варіант - ввімкнена трансляція системного звуку в пристрій запису в операційній системі.

• Ясень К***

Представник бренду,
      дякую за відповідь.

варіант зі неякісним перехідником і/або не до кінця підключеним штекером малоймовірний, бо подібна проблема присутня в різних конфігураціях підключення:
      - напряму до гнізда навушників і мікрофона через перехідник
      - через зовнішню юсб аудіо карту з 4піновим 3.5 гніздом
      - через безпровідний Xbox one контролер (підключений за допомогою комплектного офіційного юсб донгла)

ніякі налаштування системи теж не виправляють ситуацію. але, якщо скрутити звук навушників до 50%, і зменшити чутливість мікрофону, то менше звуків "просочується"

тому я схильний все ж вважати, що це конструктивний недолік

• Єгор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Меня все равно плохо слышно в игре , как будто микрофон не возле моего рота , а далековато слышно

• Олексій Ж***

зніми кусок паралону що йде в комплекті

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Поролон на мікрофоні - це поп-фільтр, без нього звучання звуків типу "п", "б" може бути меньш природним.

• Єгор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Как настроить микрофон плохо слышно в игре

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Всі налаштування мікрофону провадяться в панелі Recording Devices системного звуку - на тому аудіоконтролері, до якого підключений мікрофон.

• Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

купив в січні 2023, в листопаді 2024 перестав працювати мікрофон та лівий навушник, здав в сервійсний центр через розетку, повернули гроші. Радує те що гарантія на них була 2 роки. Купив собі Рейзер блекшарк 2, небо і земля. Купуйте якісні товари.

Переваги:
    Недоліки:
    Поганий мікрофон, дуже поганий. Шумопоглинання відсутнє. Дуже низька якість матеріалів

Добрий день!

Шановний Артур! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

• Станислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хорошие наушники. Уже года 2 почти у меня.

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Не заметил
  • Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Бажаю зробити повернення, причина не підійшли, гарно працюють

• Ілля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Зв пів року почались проблеми з правим динаміком. Використовував не щодня..

Добрий день!

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

• Никита

За свою цену достойные

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Самі навушники дуже непогані за свою ціну. А от мікрофотн поганий, всі постійно скаржаться що мене погано чути, хоча вс івні викручені на повну.

Переваги:
    Помірна ціна, гарний звук за таку ціну
    Недоліки:
    Дуже поганий мікрофон
  • Ветров А***

Хорошие наушники,звук приятный.

Переваги:
    Амбушуры тканные.
    Недоліки:
    Пока не нашел.
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хороші вуха за свою ціну (топ за свої дєньгі)
    після 1-го покоління досвід краще у плані комфорту та дизайну, але звук дещо інший
    кабель хороший, радий що позбулись кнопки мікрофону та регулятора звуку з нього
    але якщо знімати/надягати то можна зачепити регулятор звуку і доведеться підкручувати

Переваги:
    гарний дизайн, шумозаглушення (без поролону), комфорно сидять
    Недоліки:
    у порівнянні з 1 поколінням - звучать по-іншому - треба звикнути, регуляція звуку "крутилкою"
  • Дмитрий М***

Товаром задоволений.
    Візьміть одразу до уваги 2 основні особливості:
    1. це те що шнур комфортний тільки для ноута або якщо ви підключаєте до джойстика! (Я брав для ноута і взагалі ідеально - не висить кілометр кабелю зайвого)
    2. Це ігрові навушники і якогось розривного басу тут не буде, а от в іграх це саме те що хочеться для комфорту (середні і високі чисті та збалансовані як на мене, чіткі та виражені звуки які впливають на геймплей - кроки в кс і тд..)
    Якість збірки чудова, потішило те що мікро достатньо лише підняти і він вимикається, зручна форма самих навушників - після 3-4 годин вуха не болять...
    4 тому що басу ну хоч трішки можна було більше але всеж таки вони для гри...

Переваги:
    Багато
    Недоліки:
    Мало басу
  • Олег Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Быстро доставили, через пункт выдачи Розетки, Отличный сервис. Спасибо.

Переваги:
    Симпатичные внешне. Отделка на 4 из пяти. мягкий, белый кабель, это большой плюс (животным домашним очень понравится (погрызть)) Хорошая, подарочная упаковка (девочкам зайдёт). Звук на 3-4 из пяти, ближе к 3+
    Недоліки:
    Жутчайше короткий шнур, разве, разве, что для подключения к ноутбуку. Для стационарного пк или хбокса, придётся сейчас покупать ещё удлинительный кабель.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Ця гарнітура призначена для підключення до контролеру XBox, який знаходиться в руках геймера, тому довший кабель тільки заважатиме.

• Олег Ж***

Забыл добавить в плюсы. Басы нормальные в этой моделе наушников.. Не все наушники могут хорошо воспроизводить низко частотные звуки..

• Олег О***

Дополню впечатления. Сделал для себя открытие, подключил их к своему домашнему кинотеатру.. При просмотре фильма с настоящим 2,1, 5,1, 7,1, DTS или DD и тд. звук просто бомба ..

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Непогані вуха за нормальну ціну. Брав до ХВОХ. Звісно, через 3.5 джек консоль не розуміє, що можна прив'язати прийстрій до застосунку dolby (активував в ручному режимі - начебто об'ємний звук є в PUBG). У порівнянні з фірмовою бездротовою гарнітурою ХВОХ від майків нема басу зовсім, об'єм не відчувається та налаштувати на консолі їх неможливо (якщо хтось знає як побачити еквалайзер на ХВОХ - дайте знати). Але є і плюс (в порівнінні з гарнітурою ХВОХ від майкрософта) - мікрофон не "чує" звуків роботи геймпаду (більш комфортний для тіммейтів, захватує тільки твою розмову, а не кожне шарудіння). Сидять комфортно, вуха не пітніють. На мікрофон скарг немає.

• Денис В***

Ти брав до икс бокс то все працює? Мікрофон і звук є? І ще вставляти треба в джойстик?

• Сергій Р***

Непогані

Переваги:
    Звук хороший, але тихий як на мене. Мікрофон 7/10
    Якісний пластик який зовсім не пахне
    Недоліки:
    Не зовсім зручно, тому що м'яка перегородка досить вузька.
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

То навіть і не недоліки, а особливості конструкціі. Взагалі навушки прикольні, за півроку користування ніяких недоліків не з'явилось, нічого не протерлось і не відпало

Переваги:
    Дуже зручні, гарний звук
    Недоліки:
    Влітку жарко і вуха потіють
  • Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Дуже комфортні в використанні,шикарний дизайн,ідеально в порівнянні ціна/якість

Переваги:
    Хороший мікрофон,від довгого використання не виникає болю в районі вух,недоліків поки не було помічено
  • Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хорошая гарнитура за свои деньги. Качественно собрано. Радуют амбушюры из ткани, а не из "эко-кожи" которая начнёт облазить через год, уши не "преют". Очень сильная звукоизоляция, позволяет полностью изолироваться от посторонних шумов (кто следит за сиренами, это минус, так как в них сирену не слышно вообще). Звук микрофона при надетой защите "глухой", необходимо добавлять чувствительность, без поролона - отличный средний уровень. С Xbox пока приносит только положительные эмоции, но срок использования (менее недели) недостаточен для составления объективного мнения, пока поверхностно :)

Переваги:
    Хорошее качество звука. Амбушюры из ткани. Автоматическое отключение микрофона.
    Недоліки:
    Чувствительность микрофона ниже средней с надетой защитой.
  • Правильно
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Зручність використання, легкі, не дорогі, якісна збірка та хороша звукоізоляція.

Переваги:
    Ціна, зручно на голові, легкі, не поганий звук.
    Недоліки:
    якість звуку мікрофона наче в тамбурі))