Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Навушники HyperX Cloud III White (BS7C1AA)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Крочак К***

Відповідають комплектації. Швидка доставка

Переваги:
    Якісний та приємний матеріал
    Недоліки:
    Бракує довжини шнура але для когось це може бути плюсом
  • біоробот
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звук 10/10. Бачила огляди, в яких дехто казав, що звук занадто басить, або нечіткий та треба скачувати окремо евкалайзери щоб це виправити. Так ось, я не зіткнулася з жодною проблемою. Звуком більше ніж задоволена, як для прослуховування музики так і для ігор.

Мікрофон в комплекті для мене не був значущою частиною при виборі, але зараз використовую переважно його. Бачила скарги, що він занадто тихий. Занадто - це перебільшення, трішки треба добавити гучності і не вигадувати проблем. Як мінімум, ніхто з тіммейтів не скаржився.

Посадка відчувається впевнено і приємно, присутня невелика шумоізоляція. Амбушури мʼякі із «запамʼятовуючого форму» матеріалу, проте, мені починає тиснути вже через 3-4 години. Для мене не критично, але для того, хто бажає користуватися значно більше за часом, вважаю, треба взяти до уваги.

Окремо хочу виділити зовнішній вигляд: самі по собі, та в носінні виглядають делікатно. Довго шукала щось не оверпрайс і що буде виглядати ГАРНО, не як ргб про геймер 228 космольоти на вухах. Покриття з екошкіри за 3 місяці користування ще в нормі. Сподіваюсь, пошкоджень ще не буде довгий час, оскільки, матеріал мʼякенький та еластичний. В цілому задоволена.

Переваги:
    Звук. Зовнішній вигляд. Відчуття користування якісною технікою. Мікро можна відчепити. В комплекті відразу йдуть мініджек, тайп с, юсб адаптери.
    Недоліки:
    Можуть тиснути.
  • Іван Б***

крутые

Переваги:
    шумка, дизайн, красота
    Недоліки:
    не нашел
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приобрел HyperX Cloud 3 на замену своим Dark Project One HS4. Первое что пошёл проверять, это наличие тут басса. Он тут есть, даже заслушанные треки теперь переслушиваю по кругу, поскольку они открылись по новому даже в этой гарнитуре, звучание значительно лучше. В играх пока не тестировал, но посмотрел парочку видео/стримов и могу сказать что складываются такие ощущение будто это к тебе сзади кто то подошел и пострелял) Думаю в самих играх будет не хуже.

Понравился и софт, удобный и симпатичный. Есть прикольная фишка - "mic monitoring" которая ретранслирует звук с микрофона в уши без задержки. Вы не слышите никаких шумов, кликов или клавы, разговоров на фоне. Только себя если вы разговариваете громко, если же тихо или средне - то звук передаватся не будет, кому то может быть полезно, особенно когда случается какая то суета из за которой вы не слышите самого себя. А также наличие встроенных пресетов на эквалайзер, в особенности "bass boost" который работает так как нужно (в других наушниках любой басс буст хавает громкость и качество воспроизводимой музыки).

Что сначала обрадовало - позже разочаровало. Это LED-индикатор микрофона, который указан на коробке, в инструкции, на картинках товара в розетке. У меня его не оказалось... вот вообще нет. Там даже нечему загораться, там нет самого индикатора (который мог бы быть в теории не рабочим, но его попросту нет). Сначала считал что это удобная фича, но воспользоваться ею, к сожалению, не смог. Без понятия, брак ли это или что...

еще можно отметить сильную шумоизоляцию, как минимум по сравнению с моими прошлыми DP HS4 (были тканевые амбушюры). Первое время будете слышать своё сердцебиение.

Микрофон чёткий, с качественным звучанием (рекомендую посмотреть на ютубе тесты микро)

Ну а LEd индикатор немного поднасрал конечно картину, но ради него одного выяснять вопрос не охота. А в целом ушами очень даже доволен

Переваги:
    Шумоизоляция, качество материала, звучание, басс, софт + эквалайзер, микрофон, дизайн
    Недоліки:
    Отсутствие обещанного LED-индикатора
      Представник бренду

Добрий день!
      Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

LED-індикатор мікрофону розташований на самому мікрофоні в місці його кріплення до штанги.

• Владислав

У меня нет LED-индикатора в месте котором он должен быть. Я так понял, он может и есть, но он не работает... Когда мутишь микрофон - LED индикатор не загорается

Представник бренду

Будь ласка, зайдіть на офіційний сайт HyperX на сторінку цієї моделі (найпростіше це зробити через пошук Google, задавши "HyperX Cloud III" - там буквально в перших посиланнях буде - та подвіться в розширеному описі фото з розміщенням індикатору на мікрофоні, після чого перевірте, чи вмикається він у Вас при вимкненні мікрофону. Якщо мікрофон працює, голос передає, а при вимкненні замовкає без індикації - будь ласка, зверніться в сервіс за гарантією.