Відгуки покупців про Навушники HyperX Cloud II (KHX-HSCP-RD/4P5M0AA) Red
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Якісно
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Очень доволен покупкой, друг советовал, сам ими пользуется уже лет 5, я уже год и нет проблем
- Переваги:
- Надежные, качественные
- Артем И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Чудова якість звуку і матеріалів. Але економія помітна. Мішечка в комплекті нема (хоча на фото він присутній) і прибрали заглушку під розʼєм мікрофона. Ну а про те, що упаковку здешевили в половину я вже і не кажу. До цього були Cloud Core, які були куплені в 2016 році і весь цей час працювали безвідмовно. І працюють досі.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
- Костя
чому така оцінка?
- Діма А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
не прцює мікрофон.компютер бачить його але він не працює.не знаю що робити
- ІлляПродавець: Rozetka. Колір: Red
Ревізія 6-ти річної давнени просто ТОП. Порівняв старі навушники з новими, не думав що Hyper X підуть по шляху здешевлення компонентів. Звук жахливий, а з підключеним 7.1 Virtual Surround Sound стає ще гірше.. Може брак, не розбирався, повернув.
- Переваги:
- Зручно сидять на голові
- Недоліки:
- Звук жахливий
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Iлля! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Режим 7.1 призначений тільки для вхідного 5.1 або 7.1 потоку, він не призначений для обробки стереозвуку.
Щодо компонентів - вони в цій моделі не мінялись.
- Кожара С***Продавець: Rozetka. Колір: Red
Купляв ці навушники ще років 5 тому, досі працюють ідеально, ніяких шумів, звук шикарний, гучність велика, користуюсь, можливо, 20% їх потужності. За цей час стерлось оголів'я, зламалось кріплення але ізолента все пофіксила. Звук 1 в 1 як і був колись. Дійсно хороші навушники, міняти не хочеться, чекаю, доки повністю вийдуть з ладу але коли це буде - невідомо :)
- Переваги:
- Збірка, звук
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Grey
Ці навушники в мене з 2016 року. Тоді ще в комплект клали перехідник на літак і чохол. За 2016 тільки відносно нещодавно почались проблеми з програмним забезпеченням. Буває що різко погіршується звук мікрофону(робовойс), буває іноді міняється канальність звуку(лівий навушник чує те, що повинен чути правий) - це фікситься перевстановленням драйверів, яке займає 1 хв. Амбюшури почали облазити декілька років тому. Петличка на мікрофон взагалі порвалась через переїзди у чохлі(напевно через якусь вологість/тимчасові занизькі температури). ПРОТЕ! Звук досі бездоганний, за 8 років використання рама в цілому в гарному стані, але на одній стороні трошки пошла тріщина на пластику. Наголівник як і амбюшури -- обліз. Я би зі задоволенням оновився до нової версії HyperX Cloud, але розумію що це навушники просто найкращі, навіть через 8 років використання. Плюс, наскільки я знаю, змінилась ревізія на цю версію і вона стала гірша, аніж раніше, тому куплю її виключно у випадку поломки, а не задля звичайного оновлення покриття(амбушюри+наголівник).
Підбиваючі підсумки - це найкращі навушники які в мене колись були. Але, на жаль, програмне забезпечення іноді дає збій. Вагаюсь ставити 4 чи 5, але за 8-и річний приємний досвід таки поставлю 5.- Переваги:
- Мікрофон, звук, тривалість "життя"
- Недоліки:
- амбюшури, програмне забезпечення
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Дуже задоволений навушниками, чистий звук.
- Переваги:
- Якість звуку, надійність конструкції.
- Недоліки:
- Немає.
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
HyperX - чудовий приклад бренду, який з року в рік скатувався. В порівнянні з моїми HyperX Cloud Core ці навушники гірші, а коштують дорожче навіть з перерахуванням до тих цін, що були при купівлі мною попередніх навушників. Дуже шкода, що почали економити так багато, що продукт став гірше тих самих Cloud Core. Чесно, я не знаю, де ви ще зуміли зекономити, але як можна було зробити так, щоб при будь-якому ворушінні проводу я ще й чув звук цього ворушіння х10 від того, як воно чутно без навушників - я не знаю. Впорались з тим, щоб загубити ідеальну лінійку навушнкиів впорались на всі 5 зірок, але з самим продуктом лише на 3. Дуже шкода, дуже, доведеться брати навушники іншого бренду
- Переваги:
- Звичайні навушники, без технічих проблем
- Недоліки:
- Економія на всьому, при ворушінні проводу навушників в лівому вусі це шуршання чутне краще, ніж без навушнків взагалі
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Владислав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Єдиний спосіб не передавати звук від тертя кабелю на чашку, до якої кабель входить - це використовувати бездротові навушники. Будь-який кабель завжди передає звуки, тут нікуди не подінешся. Технічно Cloud Core і Cloud II - це одні й ті ж самі навушники, відрізняються вони виключно комплектацією.
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Отличные наушники, пока проблем нет, все работает, как с ПК, так и с телефоном.
- ВаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Купил наушники в августе, первые полтора - два месяца не было не каких вопросов к наушникам, потом начало репеть правое ухо, отнёс в магазин и они отдали его по гарантийном случаю в ремонт, не каких проблем не обнаружили в сервисном центре, после этого ремонта ухо стало ещё больше репеть
пробовал проверить на других устройствах так же само репит- Переваги:
- хорошо сидят на голове
- Недоліки:
- нету настройки микрофона + репение правого наушника
Представник брендуДобрий день!
Шановний Ваня! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї, якмога детальніше розписавши суть проблеми.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Були придбані тут перед Новим Роком.
Навушники просто чудові, музика звучить гарно, з насадками зі шкірзаму баси прямо дуже соковиті.
Відчуваються зручно, при тривалому використанні дискомфорту немає.
Гарно підібрана довжина кабелю 3.5 який іде від навушників, зручно відключати від звукової карти і підключати до ноутбука. Також в теорії це зручно якщо підключати їх до телефона.
Мікрофон наче нормальний, але ще тестую, доповню відгук пізніше, але треба підбирати оптимальну відстань, щоб співрозмовник чув мене нормально.
Єдине що цікавить, і це питання до представників бренду, скоріше всього - чому не було в комплекті сітчастого чохла, який вказаний у мануалі до саме цієї моделі, який розміщено на офіційному сайті, фото прикріпляю.- Переваги:
- Зручні у використанні, якісно зібрані, гарне звучання, зручна довжина кабелю 3.5 від навушників, наявність звукової карти з 7.1 і регуляторами гучності і мікрофона
- Недоліки:
- Не було сітчастого чохла, який має бути згідно з комплектом поставки
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
На жаль, чохол в комплект поставки давно не входить.
- Станислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
- ДанилоПродавець: Rozetka. Колір: Red
Перші топові навушникі, звук топовий, все добре, якщо хочете придбати навушники і на паритись, будь ласка HyperX cloud 2!
- Переваги:
- Якість збірки, звук, об'ємність.
- Недоліки:
- Звучання мікрофона.
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Брал по акции. Качество супер. Сыну подарок очень понравился.
- Олег К***Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Покупал в другой сети около 5 лет назад, постоянное использование .. что сказать они не убиваемые. Звук на твердую 5/5 за эти деньги. А вот к микрофону есть вопросы, в прочем как оказалось это у многих(зайдите на ютуб и посмотрите сами) Пришлось ставить левую софтину чтобы выкручивать микрофон по настройкам иначе в дискорде никто меня нормально не слышит
- Переваги:
- Качество сборки, звук
- Недоліки:
- микрофон
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Рівень мікрофону керується кнопками на USB аудіоконтролері і для Discord його вистачає з запасом. Перевірити сам мікрофон можна, наприклад.за допомогою телефона.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
супер, качество топ
- Кирилл Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Отличные наушники за свою цену, а если взять еще и на скидках тогда вообще песня
- Переваги:
- Хороший звук, мягко сидят на голову
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Важнейший недочёт этих наушников в качестве звука и микрофона, которые не соответствуют цене. Музыка шипелявит, при максимальной громкости слышатся шумы, друзья жалуются на микрофон, а качество звука записанное на микрофон среднее. Ясное дело, что для наушников редко идут в комплект хорошие микрофоны, но и со звуком лажа, а это самый главный атрибут для любых наушников.
Сама конструкция выполнена качественно, ощущается крепко, хорошо сидят на голове и есть дополнительные тканевые беруши. Стиль нравится. Гибкая настройка микрофона и звука с помощью пульта.
Сам пульт же не очень удобно расположен, если цеплять к одежде, то провод будет мешать.
Эти наушники еле дотягивают до цены в 2900, но за их цену я бы их и не думал брать- Переваги:
- Хорошая посадка, качество и прочность конструкции, гибкая настройка параметров звука динамиков и микрофона, запасные тканевые беруши
- Недоліки:
- Качество звука динамиков и микрофона средние. Неудобное расположение пульта. Цена не соответствует
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Дмитро! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Сторонні призвуки на максимальній гучності - це ознака того, що в системі звук десь перевантажений (чи то в еквалайзері, чи то в іншому ПЗ, яке керує звуком). Щодо мікрофону - він сертифікований в Discord, тобто відповідає усім вимогам для спілкування. Якщо є якісь складнощі - будь ласка, перевірте налаштування мікрофону в системі.- Іван К***
У меня два года эти наушники и с ними всё идеально.
Звук идеально чёткий и насыщенный, бас очень сильный, на максимальной громкости даже с эквалайзером тресков и шумов нету, настолько громкие что можно использовать как колонки, у вас возможно брак, обратитесь по гарантии.
идите послушайте как звучат наушники за 2 тысячи и как эти звучат, разница колоссальная, как по громкости так и по басу и детализации.
- Allah 0***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
купил наушники прошел домой при звуке треск не понимаю что это((
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Allah! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Будь ласка, перевірте гарнітуру на телефоні. Якщо таке ж буде і там - зверніться до сервісу за гарантією.
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Grey
Прийшли не робочі, підключив в магазині до смартфона, а вони не грають. Відмовився( але планую знову замовити, може прийдуть справні
- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не знаю
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Сергiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
То не навушники не робочі, а в смартфоні виробник зекономив на датчику підключення гарнітури, і він не розпізнає підключення, якщо до гарнітури не пдіключений мікрофон.
- Руслан Т***Продавець: Rozetka. Колір: Red
Навушники топ
Чуваки, бачу багато відгуків про мікрофон, а саме про те, ще він тихий і не регулюється його гучність через windows. Треба оновити прошивку. По дефолту стоїть 0030 - вона стара. На оф сайті є остання прошивка 0010 (так, цифра менша, але версія новіша, розробники натупили з цифрами) після оновлення прошивки видаліть через диспетчер пристроїв hyperx sound бла бла бла, перезавантажуєтесь і все працює і регулюється! - Ярослав П***Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Купував 6 років тому. За ввесь час роботи політ нормальний. Якість звуку не змінилась. Падали купу разів, хоч би шо. Трохи почало облазити оголівя, але це нормально за стільки років. Провід в одному місці перегнутий, працює все нормально. Мікрофон так собі, з роками почав гірше працювати, бажано мати окремий мікрофон для комфортного спілкування. Звук 7.1 він тут є, але тільки й значиться що він присутній. Доволі спірний момент з 7.1 в цих навушниках, в ксго працює ніби нормально, в інших проектах таке собі, краще використовувати просто стерео. Короче, хто хоче нормальний звук за адекватні гроші, рекомендую.
- Переваги:
- Звук, якість збірки
- Недоліки:
- Мікрофон
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Чудові навушники, купував 5 років тому. Звук якісний як для гри так і для споживання медіаконтенту. За 5 років трішки почали тріскатись амбушюри, купив-замінив. Якісний мікрофон, я спочатку хвилювався що стержень на якому він тримається з часом зломається, але ні. Мікрофон тримається добре, переніс вже сотні процедур зняття/під'єднання. Ось потрібно ще замінити верхю накладку. Жаль що розетка її офіційно не продає, але є інші продавці. Ще дуже радує що товар досі продається, відповідно комплектуючі до нього ще довго будуть і це ознака того що модель вдала.
- Павел
У меня тоже около 5 лет, только года через три начали облазить амбушюры и верхняя накладка. Но микрофон родной был тихий, нужно было качать эквалайзер и настраивать звук, пришлось купить копию которая давала такой же звук но без лишних манипуляций.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Навушники супер.
- Переваги:
- Якісний звук, можна чути як орки підкрадаються із-за кутка в Huntshowdown.
Засмучує, що очікував знижку місяць і після покупки через кілька днів на них знижка 30% - Недоліки:
- ДаниїлВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Брав 15.04.19. Досі працюють як в перші дні - чудово! Пережив сотні падінь, заломів дроту і т.д. Але вимагають повної заміни замшкіри (не впевнений, що у навушниках іншого бредну не буде такої проблеми за такий час, тому мінусом це не можу назвати)
- Переваги:
- Якість, надійність
- Недоліки:
- Через 2 роки починаэ злізати замшкіра
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Звук такий самий як і в Silver, очікував більшого. Але для ігр - хороший варіант.
- Переваги:
- Пакування, відчуваєш надійність конструкції коли тримаєш в руках.
- Недоліки:
- Незручно регулювати гучність, потрібно натискати багато разів, що займає час
- Накалюжний Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Відмінний звук.
Комплектація чудова. Змінні амброшури.
Довжина шнура.
Незмінна якість, до цього були перші Клауди, е роки праці, і досі працюють, так змінити амброшури та мікро немає змоги.
Рейзер і поряд не стоїть с Хуперами, що що, а Рейзер до рівня звучання цих ще дуже довго йти...- Переваги:
- Звук. Якісь. Ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Незнаю что з микро просто кринж,оригинальная програма не видет наушники.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- микрофон ужс полний
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Якщо під "оригігальною програмою" мається на увазі HyperX NGENUITY - то вона і не має працювати з цією гарнітурою.
Більшість проблем з мікрофоном зазвичай випішуються в системних налащтуваннях мікрофону.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Нестаріюча класика
- Олег М***Продавець: Rozetka. Колір: Red
Купував в червні 2016 року, досі ідеально працюють. Тільки на амбющурах лущення зʼявилися, але в комплекті йшли ще одні )
- Переваги:
- Звук, матеріал.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
нереальный шум в наушниках,подключаю через встроенную аудиокарту,просто что не пробовал шум,что делать? и hyperX NGENUITY их даже не видит это брак или я что-то не понимаю? ну про то что плохой микрофон я даже не говорю,мне он особо не нужен
- Переваги:
- Недоліки:
- +
- Любитель З***
Підключай через ЦАП і буде тобі щастя.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олег! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Леонід Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Хороші наушникі, використовую їх майже щодня. Купив два рокі тому, звук хороший як для ігор так і для прослуховування музикі. З недоліків це тільки мікрофон який з часом почав гірше працювати а так все круто.
- Переваги:
- Звук, якість, ціна
- Недоліки:
- Мікрофон
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Плохие наушники через год пользования начал отходить контакт штекер с картой в итоге микрофон не работает или работает с перерывом, качество микрофона полный отврат зву как в бочке
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Роман
Користуюсь більше трьох років. Нема такого
Представник брендуДобрий день!
Шановний Максим! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Алена К***Продавець: Rozetka. Колір: Grey
после полугода пользования отказал работать левый наушник