- AI аналіз відгуків185 відгуків: позитивні 65%, нейтральні 16%, негативні 19%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Лилия М***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Я покупкою задоволена та рекомендую. Давно минули ті часи, коли подушки передавали у спадок, як придане за донькою. Я купую подушки з розрахунку на кілька років, а потім без жалю міняю. Це нормальна та правильна практика. Цю замовляла кілька місяців тому. Подушка добра. Виглядає незле. Стьобана, з кантом. За такі гроші ще варто пошукати, аби було все гарно зроблено та шви не лізли від початку користування. На ній зручно спати, від неї не болить голова. Вона пружна та підходить мені по м’якості. Її можна прати в сучасних машинах і вона не завдає клопоту з подальшим сушінням. Все доволі швидко сохне.
- Переваги:
- ціна подушки
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка очень удобная, мягкая, не сбивается в блин, у меня все подушки этой фирмы и все хорошие, рекомендую!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка м'яка і має достойний вигляд. Без запаху.
- Переваги:
- Біла, немає жовтуватого відтінку
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки чудові. Дякую.
- Недоліки:
- Поки що немає.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Богуцький А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Рекомендую
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Переваги:
- Донька деякий час тому замовляла для себе такі подушки і мені одну подарувала, а тепер і я собі замовила аж 3 шт. Я дуже задоволена якістю цих подушок. Супер!
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки хорошего качества, пришли хорошо упакованы.
- Переваги:
- Соответствует описанию.
- Богдана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отличная подушка для тех, кто любит упругие и высокие
- Переваги:
- хорошо держит форму
- Валентина К***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Удобным свойством этой силиконовой подушки является, что чем сильнее ты ее взбиваешь, тем более высокой она становится. Спать на такой подушке достаточно удобно, на утро ни разу не болела шея. Подушка принимает форму твоей головы и шеи. Считается, что идеальной для сна человека подушкой является та, которая после поднятия с нее головы принимает изначальную форму, что успешно получается у этой подушки.Так же после сжатия быстро восстанавливает свою форму. Советую!
- Переваги:
- качество,удобная
- Лазарева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отличная подушка. Этой фирмы берем 2й раз. Первый для годовалой малышки брали детскую. Сейчас для старшего сына. Спасибо розетке упакована отлично
- Переваги:
- Ткань. Швы. Внутри набивка. Все отлично. Будем брать еще себе 2 шт таких же
- Недоліки:
Представитель IDEIAБлагодарим Вас за отзыв. Спасибо что выбрали именно нашу продукцию. Уверены что она принесет Вам в дом комфорт и уют. Приятных Вам покупок.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая
- Переваги:
- Хорошая подушка,сначала твёрдая,через недельку норм.
- Недоліки:
- Нету пока
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Зручна подушка,легка.
- Переваги:
- м"яка , не збивається
- Недоліки:
- не виявлено
- bevz.l Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
подушка соответствует описанию
мягкая приятная большая. подробней смотрите распаковку
с магазином приятно работать. быстрая доставка.- Переваги:
- качественно пошита. большая. мягкая.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Своих денег стоит! Очень хорошо и качественно сделанная. Советую к покупки. Ниже видео моей распаковки.
- Переваги:
- Комфортная
- МарияПродавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Очень мягкая, удобная подушка. Покупкой осталась довольна. Из-за длительного рабочего дня очень устаю, и не много сплю. Но с этой подушкой и за пару часов можно хорошо выспаться)
- Переваги:
- Очень удобная, комфортно спать.
- Яночка Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка супер, советую
- Переваги:
- То что надо, сон стал лучше
- Белова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отличные подушки
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка достаточно мягкая, но упругая. Комфортно для шеи. Сшита аккуратно, приятный материал, никакие нитки нигде не торчат. По поводу износостойкости ничего сказать не могу, пользуюсь мало времени. Пока всё нравится.
- Переваги:
- Мягкая, упругая
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представитель IDEIAЕлена, спасибо за Ваш отзыв, мы рады когда наша продукция приносит удовольствие.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка відповідає заявленій ціні, для постійного сну не рекомендувала б, але в цілому нормальна.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка суперская, рекомендую!
- Переваги:
- Не болит шея, удобная, держит свою форму
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Пользуюсь месяцев 7. До сих пор нормально держит форму. Я сам аллергетик и часто подушшки так или иначе накапливали пыль, с этой таких проблем нет. По цене и качеству отличный вариант
- Переваги:
- Качество, цена
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
К подушке нужно привыкнуть!!!Первую ночь катастрофа!Утром вытянула половину подушки,вроде ок,неделю так,потом начала по немного добавлять наполнитель!Теперь по истечению полу месяца,я В ВОСТОРГЕ!!!Шея не болит,спать одно удовольствие!!!Мужу купила более дорогую,тажа история!Так что не вижу смысла платить больше!Эта подушка справляется на УРА!
- Недоліки:
- Нет молнии
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отличная подушка, покупала по скидке, цена смешня. Единственный минус, что высоковата в начале. Но через пару дней все отлично
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка в использовании почти неделю, пока очень довольна.По истечению пол года в использовании напишу ещё один отзыв.
- Переваги:
- Цена,качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хороша подушка
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Вадим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Заказав подушки прийшли бистро качество упаковки на висоті качество подушек хороше ну современем побачим як вони себе покажуть
- Dana C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже зручні подушки. Виконанні з якісної тканини. Купляла собі і дітям, бо не модемо спати на пір'яних подушках. Ці прдушки пройшли алерготест. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісний матеріал.
- Недоліки:
- Поки що не маю ніяких нарікань.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Переваги:
- Не дорогая и качественная подушка !
- Недоліки:
- Не нашла
- Елена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
купила 2 еще закажу 4 подушки классные
- Переваги:
- удобная.мягкая.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже класні, купила дві, а потім ще 2. Спочатку наче занадто наповнені, але десь за місяць використання якраз стають ідеально середньо наповнені.
- Глеб Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка отличная.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Отличная подушка за свои деньги. Большая по размеру )
- Переваги:
- Удобная, комфортно спать
- Недоліки:
- Будут видны при эксплуатации
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушечка чудова.Замовили собі дві,та ще тринадцять друзям.
- Переваги:
- чудова
- Недоліки:
- не виявлено
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отримала свої подушки, сподобались. Легкі, зручні, пружні, якісно виконані. Спробувала спати, то для мене трошки запружна і зависока, треба звикнути. Окреме дякую магазину за сервіс.
- Переваги:
- Легка, пружна, протиалергійна
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка сподобалась , гарна якісь , вміру висока та пружна
- Переваги:
- Ціна- якість
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Зручно спати .легенька об'ємна. Розеткі окрема подяка за роботу.
- Переваги:
- Хороші подушки