- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
швидка доставка
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Виглядає чудово
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приобретал на презент.Картина очень понравилась.
- Переваги:
- Полотно качественное,краски свежие и хорошо ложатся на полотно.Баночки с красками полные.
- Недоліки:
- Нет в наборе лака.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту. Лак в набір не входить.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая картина, пигментированные краски. Все понравилось
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- Дана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за таку класну картину) фарби нормальної консистенції, друк чудовий, навіть на найменших деталях видно номер. З моїх ≈30 намальованих картин, ця картина — одна з найкращих)
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже порадувала наявність надтонкого пензля в комплекті, дуже зручно для дрібних областей. Гарно продруковані кольори на полотні, але декілька вказано неправильно чи некорректно розмічені області зображення - дві області поруч мають той самий номер (17) але при цьому розділені.
- Переваги:
- Друк, пензлі в комплекті
- Недоліки:
- Некорректно розділені області та їх нумерація
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна картина
- Переваги:
- Все добре
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я здивована,не очікувала так швидко отримати посилку,за що вам дуже вдячна!!! Бажаю успіхів,мирного вечора,гарного настрою
- Квятківська Р***Продавець: Rozetka
А мені попалась з блідими номерами. Присутні неправильні номери. Внесла багато коригувань. Прибрала білу верхню частину будинку. Зробила його менш наляпистим. Двері - це щось незрозуміле. Доріжка виглядала, як море. Права сторона дуже пестріла дрібними кольорами. Теж внесла свої зміни. Це шоста картина і таке врерше. Фарби свіжі і кісточки нормальні.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Блідий друк.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту. Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми вдячні за можливість вдосконалюватися завдяки вашому зворотному зв'язку.
- Елена К***Продавець: Rozetka
Десята за рахунком картина. Задоволення неймовірне. Фарба швидко сохне, картина не вицвітає з часом. Раджу картини від "Ідейки". Якість незмінна
- Переваги:
- Якісні матеріали та фарби
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас! Ваш вибір нашого товару та ваше повідомлення для нас дуже цінні, дякуємо!
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka
Картина чудова. За своїм смаком трохи змінила кольори
- Переваги:
- Багато дрібних деталей цікаво малювати
- Недоліки:
- З наявними фарбами трішечки похмурий вигляд
- Вікторія Д***
вишло краще !