Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Набір для розпису за номерами Ідейка Серцю милий край 40x50 см (KHO6317)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Лана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарний пейзаж! Відразу сподобався і малювала із великим задоволенням. Від Ideyka почалось моє знайомство з малюванням картин за номерами. Після знайомства з картинами від інших виробників, заслужену перевагу отримала саме Ideyka! Гарні краски, гарні холсти, гарні картини. Як і завжди, Ideyka дарує можливість приємно відпочити і зняти емоційну напругу у наші важкі часи. Велика подяка!

Переваги:
    Як завжди Ideyka дарує можливість приємно відпочити і зняти емоційну напругу у наші важкі часи. Чудовий пейзаж, гарні краски!
    Недоліки:
    Була одна невдала краска, пришлось накладати декілька разів.

Добрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відгук від людини, яка отримала цю картину в подарунок: "Краски как подсохли, есть пленки на краях, плохо или тяжело открываются ёмкости с краской, не четко линии нанесены и кисточки хуже чем те, что были там."

Це була картина зі знижкою.
    Подивимось, якими будуть інші набори.

Щодо доставки і пакування - все чудово

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Фарби рідкі і не перекривають цифри, якщо малювати в декілька слоїв колір виходить не рівномірний.
    Межі на полотні дуже світлі, дуже погано видно контури між номерами. Деякі відтінки не подобаються, але то не критично.

Переваги:
    Гарний сільський пейзаж, саме такий я і хотіла.
    Недоліки:
    Фарби рідкі, погано видно межі між номерами.

Добрий день! Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми вдячні за можливість вдосконалюватися завдяки вашій зворотній зв'язку. Дякуємо, що ви з нами, і ми завжди тут, щоб вирішити будь-які ваші питання.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скільки замовляла на розетці картин, але з потікшими фарбами прийшла уперше, шкода.

Переваги:
    Гарне полотно, яскраві фарби
    Недоліки:
    Фарби витікли

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Васильев С***

Всем доволен!

Добрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.