Відгуки покупців про Картина за номерами Ideyka Кішечка у квітах 30х40 см (KHO6694)
- Богдан У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий антистрес.
- Переваги:
- Знімає напругу.
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту!
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався розмір
- Переваги:
- Гарна
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався результат
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався результат
- Богдан У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Саме те ,щоб відволіктись,зосередитись.Забуваєш про стрес,що дуже важливо саме зараз.
- Переваги:
- Гарна якість полотна,свіжі фарби.
- Недоліки:
- По товару немає взагалі ніяких недоліків.Для покупця потрібен хороший зір та чіткість рухів.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завжди беру Ideyka. Дитина малює із задоволенням, подобається все. Кішечка дуже гарна, особливу увагу приділяю «живим» зображенням. Дякую
- Переваги:
- Фарби ніколи не підводять
- Недоліки:
- Немає, все супер
- Юрій Д***Продавець: Rozetka
Племінниці сподобалась картина