Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Запальничка Imco Super/Triplex Oil Chrome Yellow/Blue Two Tone (IM1800083)

Код:  359752056
Оцінка користувачів 4/5
  • Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий металік

Добавте ще бензин в комплект

• Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий металік

Суперова запальничка, що чимось схожа своєю конструкцією десь на зброю, а десь на офісний степлер. Дуже проста і надійна конструкція. Запалюється приблизно у 98 випадках зі 100. Сумісна із розхідниками Zippo, тож сміливо до неї можна брати набір кременів та пальне від Zippo чи аналоги. А потім я почитав і зрозумів, що оригінальна компанія припинила своє існування у далекому 2012 році, тож хотів би у Розетки по можливості дізнатися хто в Україні імпортер і хто взагалі виробник. У мережі пишуть, що там щось викупили японці у 2013 і я схильний вірити. Але разом з тим дуже дивно не бачити в мережі сайту виробника, хоча є у деяких закордонних магазинах аналогічна модель, виготовлена з тією ж прецизійністю. Я радий мати такий рідкісний аксесуар, та хочу знати звідки він взявся! :)

Переваги:
    Якісний хіпстерський продукт, мені надзвичайно подобається!
    Недоліки:
    Особисто мені незрозуміле походження, бо оригінальна компанія давно закрилася.
    • Захар Ю***

Як запальничка? Працює все Ок?
      Наскільки читав та дивився викупили японці разом із станками потвироьництву, потім продали право виробляти китайцям… тому як воно зараз не знаю

• Владимир

Я буквально сегодня вот читал о зажигалке ".. от австрийской компании Imco.."
      сама зажигалка то сделана в Китае, а может все таки австрийцы купили бренд у японцев..

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото

Безвітказна

• Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий металік

Фотографии продовца не соответствует товару.

Переваги:
    Нержавейка, вид, конструкция!
    Недоліки:
    Закусывает кремень, недоработаная система подачи кремния.
    • Гість

різниця тільки в цих написах?

• Николай Б***

Да!

• Павел

Кремни для нее нужны оригинальные, они больше в диаметре от зипповских и мягче.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим

Запальничка не оригінальна. Ця компанія вже банкрут. Копія не погана. Але не варта своєї ціни. Є й по 300-400 грн. Може трошки гірше але, Карл, ціна!!!! Спрацьовує з першого разу, без нарікань. Купував, бо думав, що оригінал.

Переваги:
    Спрацювання
    Недоліки:

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим

Через 10 діб післс отримання товару запальничка перестала пряцювати. Коліщатко не обертається та не дає іскру. Дуже розчарований. Адже запальничка доволі коштовна.

Переваги:
    Дивіться недоліки нижче
    Недоліки:
    Швидко зламалася
    • Олександр

Камінець перекосило. Подивіться уважно.
      Ці запальнички по 50 років працюють.