- Людмила ЗубченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Незамінна річ під час нічних атак к@цапських "висакаточних пітухів", якщо у вас є діти.
Вартий своїх грошей (брали під час розпродажу).- Переваги:
- Добре тримає повітря, не смердить хімією, приємний на дотик, комфортний для сну
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Віталій К.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Замовляв саме цей матрац в замін попереднього аналогічного в якому обірвалося перегородки, тому що потрібен був розмір 127см.
Фактичний же розмір набагато менший - 117см, хоча попередній матрас мав 127 см.- Недоліки:
- Фактичний розмір не відповідає вказаному
- Експерт Rozetka
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання
- Игорь ЛютыйВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Шесть лет постоянного использования выезды на природу, отличное качество, поэтому купил себе такой же. Рекомендую.
- Переваги:
- Накачанный отлично помещается в джипе или минивэне как полноценная кровать
- Недоліки:
- Лідія АлієваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Матрасом задоволені, беремо на пляж і вдома спимо під тривоги, нарікань не маємо
- Переваги:
- Великий та зручний
- Недоліки:
- Владислав ЛесикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Матрас нормальний, комфортний, непогано тримає і не спускається. Підголівник зручний
- Переваги:
- Ціна\якість, розмір
- Ніна ПолтавченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Широкий і великий, саме такий як шукали. Діти на ньому скачуть, грижі поки що не вилазять, то видно досить міцний, сподіваємось послужить
- Переваги:
- Швидка доставка, вдалий розмір
- Недоліки:
- Жодних
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Теж з часом лопнула перегородка і в місці розриву з'явилась ще й дірочка. І щодо підголівника - краще б його не було, згодна з попередніми відгуками. Але скоріш за все будемо брати ще, бо нам підходить саме ця ширина, брали щоб дітей вкладати в коридорі при повітряних атаках.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
ДОБРЕ
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Непоганий матрац. Купували його тому ще це єдиний матрац такої ширини наявний в Розєтка.
Не сподобалась наявність підголовника. Якщо користуватись подушками, то голова лежить дуже високо. Без подушки, як на мене, нахил недостатній. Під шиєю хочеться більш різкий перепад висоти.
Після приблизно трьох місяців стаціонарного використання почав спускати. Тепер його необхідно кожен день накачувати, щоб потім не прокинутись на підлозі (до цього треба було десь раз в тиждень підкачувати). Не знаю чи це норма, чи це ми десь були недостатньо обережними, але спасибі, що хватило хоча б на 3 місяці комфортного сну.- Переваги:
- Дуже крутий матрац, але не вічний. Не зрозуміло як його експлуатувати, щоб він не виходив з ладу
- Недоліки:
- Як і всі надувні матраци – достатньо швидко починає спускати
- Сергей ГрузенскийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Матрас супер!!!!
- Сергей БорякВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
После недели использования начал лопаться ((( и сомневаюсь что деньги удастся вернуть
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Некачественный
- Юрий ТевелевВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
После 20-25 накачиваний на море начали отрываться перегородки каркаса. Матрас стал похож сначала на кресло, потом на большой пельмень.
- Переваги:
- Износостойкий.
- Недоліки:
- Не долговечный.
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Отличный матрас идеально подошел для кровати, не сдувается уже на протяжении 20 дней идеально как для квартиры так и для обычного отдыха на природе поседеть и поплавать можно в любой момент, большой плюс к верхней части очень нежная, напротив нижний части жесткая убережет от прокола.
#мояраспаковка- Переваги:
- Качество,материал, цена
- Недоліки:
- Нет насоса
- ОкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Матрац як матрац.
- Переваги:
- Зручний, якісний.
- Недоліки:
- не помітила
- Давид ЛипачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Можно на этом матрасе плавать?
- Носарь Алексей
Можно даже вдаоем!
- Юрий КлимчукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Вопрос---есть ли насос в комплекте?
- Ок
- АлександрПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Покупал не в розетке. Читал перед покупкой в комментариях про такое, думал мне повезет, но не повезло.
Через месяц пользования оторвалась сначала одна, потом вторая внутренняя перегородка, теперь спать на нем вдвоем невозможно.
Если покупаете, лучше не докачивайте немного, возможно дольше проживет .
У нас был накачан последний раз до момента прорыва где-то неделю назад, потом просто ночью во время сна испортился. Теперь выбираю другой матрас, мы сейчас беженцы как многие :) и спим на полу- Переваги:
- Красивый цвет, крепкое дно.
- Недоліки:
- Вдулся горб через месяц пользования
- Чулан СергійПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Чи можна на ньому плавати?
- Максим Литошенко
а почему нет
- VoltrПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Хороший матрас. Цена качество. Большое спасибо. Купил себе на дачу.
- Переваги:
- Все что я хотел есть в этом матрасе.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Михайлина СергійПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір (ДхШхВ), см: 193 x 127 x 24
Чудовий надувний матрац
- Переваги:
- Дизайн колір, ціна якість
- Недоліки:
- Для мене немає.