Відгуки покупців про Пила садова Irwin загартована сталь 343 мм (TNA2059343000)
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень острая и лёгкая пила, с необычным расположением ручки, но она удобная. Пилит свежее дерево очень легко, сухое пока не пробовал. Ручка из твёрдого, приятного пластика.
- Переваги:
- Очень острая пила.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила чудова .
Пиляє гарно .
Зручна .
Думаю що трохи більший розвід зубів був би краще.
Але це моя думка. - Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чистив садочок. Використовував для гілок 20-40мм. Менші знімав малим або великим сікатором, товщі цією ж, але з напрягом.
- Переваги:
- Гостра, пиляє в обидві сторони, зручна ручка. Можна застосовувати ручку подовжувач для зрізання високих гілок-в ручці є отвір і отвір для кріплення..
- Недоліки:
- Як на мене-затонка.найкраще пиляє гілки товщиною до 40мм.
- Анатолий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная пила покачаству пилит и сухие и влажные ветки .
- Переваги:
- Недорогая икачественная .
- Недоліки:
- Необнаружил .
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий різ, зручна ручка, легко пиляє як від себе, так і на себе. Рука не втомлюється від багаточасової роботи.
- Переваги:
- Чудовий ровний різ. Ергономічна ручка.
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За останні 7 років вже замовляю третю. Собі і Своїм рідним.
- Переваги:
- Дуже зручно працювати
- Уже К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
...доволен на 5 звёзд
- Переваги:
- пила - зверь
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повністю виправдала сподівання. Рука не втомлюється. Різ рівний та гладкий.
- Переваги:
- Ціна, зручність, якість
- Недоліки:
- Не має чохла, або захисту зубців
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За рахунок гартованих кінчиків зубів, ця пилка суттєво краща в роботі за більшість аналогів що зараз на ринку. Справляється краще за Stenley, Topex, садові пили з Leroy Merlen та всі радянські садові пилки.
В порівнянні ціна/якість я думаю важко буде знайти їй конкурента.
Дещо зашироке руків'я за рахунок того що, воно зроблене для можливості вдягнути пилку на подовжувач.
Взагалі, пилки Irwin напрочуд добре ріжуть навіть в порівнянні з дорогими японськими пилками.- Переваги:
- швидкий різ, довго тримає заточку, можливість вдягнути на палку-подовжувач
- Недоліки:
- заширока ручка
- Пинчук Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недавно придбав , сьогодні перевірив у роботі . Дуже якісно зроблена , гострі зуби . Далі час покаже , мені сподобалась
- Переваги:
- Якісно зроблена , гострі зуби
- Недоліки:
- Не виявив
- VladВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Результат работы - более чем ожидал, всем советую.
- Переваги:
- Режет как по маслу
- ОлегПродавець: Rozetka
Покупал еще лет 10 назад в магазинчике, что сделана в Китае - и НЕ знал. Купил 4 ножовки этой фирмы с разными зубъями: от для чистового пила с мелкими зубъями, до этой, с крупными зубьями для сада. При пИле - натыкался и на гвозди, повреждений зубъев/заточки - не увидел. Доволен качеством, полностью соответствуют своему предназначению для использования в хозяйстве.
- Переваги:
- легко пилит, качественный металл, хорошие заточка и зубья с разводкой.
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- КравченкоПродавець: Rozetka
Не дорогая но довольно качественная пила. Думал что сломается быстро но ошибся пользуемся год на даче и качество превосходное. Удобная ручка не скользит в руке. Сталь полотна на высоком уровне и качественная заточка зубьев. Режет ветки отлично без напряга равномерно и легко. Очень удобный инструмент для ухода за деревьями
- Переваги:
- Хорошее качество
- Анна К***Продавець: Rozetka
отличная садовая пила.острые зубья позволяет легко справляться с ненужными ветками .легки срез без сильного повреждения для дерева.купили весной для ухода за садом для ненужных веток.правляется легко как с малыми так и с более толстыми ветвями.хорошая закаленная сталь.удобная ручка.качественно сделана пила.рекомендую