Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Адаптер для монітора ITech 13"-27" Black (ADPU-1)

Оцінка користувачів 4.61/5
на основі 72 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    56 відгуків:  ~78% позитивних, ~15% нейтральних, ~7% негативних
    Проаналізовано 56 унікальних відгуків користувачів щодо адаптера для кріплення моніторів iTech ADPU-1. В цілому, відгуки здебільшого позитивні: покупці відзначають ефективність пристрою для моніторів без VESA, простоту встановлення та якість матеріалів. Особливо адаптер хвалять власники вигнутих/криволінійних екранів, хоча трапляються відгуки зі скаргами на сумісність із деякими моделями (зокрема вигнутими й моніторами зі специфічним розміщенням портів).
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

метал вроде бы крепкий. подложив блокнот А4, смог надежно и без люфтов прикрутить Cintiq 13 HD на ergotron XL

Переваги:
    собирается легко, в комплекте есть ключ для закручивания (но нет отвертки)
    Недоліки:
    крючками крепления нельзя захватить планшет (слишком тонкий)
  • Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошее крепление, выручает на не предусмотренных изделиях (vesa). Фиксаторы пластиковые, внутри прорезиненные. Толщина монитора регулируется установкой длинных болтов из комплекта. #мояраспаковка

Переваги:
    цена, эффективность
    Недоліки:
    не искал
  • Иван Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Перший раз спробував на самі короткі гвинчики, але вони були короткі ( монітор гнутий ) з 3го разу все стало на свої місця) монітор гарно, міцно тримається. Якщо у вас немає vesa, тоді це саме те що вам треба!

Переваги:
    Міцний, зроблений файно
    Недоліки:
    Не було
    • Евгений К***

Доброго дня, а на який кронштейн ви встановлювали цей адаптер?

• Анатолий Я***

#мояраспаковка
    Незаменимая вещь, если монитор без креплений на тыльной стороне. Выдержит любой монитор

Переваги:
    мощные лапы, резиновые площадки под монитор, простота сборки, универсальностьтавка
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

При наличии шуруповерта и сверла,можно его приделать к 32 дюймовому монитору,что я и сделал.

Переваги:
    Простой и удобный
    Недоліки:
    при желании могли удленить его сантиметров на 5-10 и он подошел бы к 32 дюймовым мониторам
  • Пётр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Это палочка - выручалочка если на технике нет крепления VESA, однозначно рекомендую!

Переваги:
    Цена - качество, функционал.
    Недоліки:
    НЕТ
  • Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хоть и провозился с его установкой долго, но итог отличный

Переваги:
    Легкая, простая констуркция. Подходит под разные размеры мониторов
  • Віталій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все супер! Дякую за чудовий товар.

• Одександр К***

Изогнутий монітор стає під цю підставку? Чи треба щось перероблювати ?

Добрий день.
      Під вигнутий монітор це кріплення не підходить.

• Дарья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Може повторюсь, але незамінна річ для моніторів без VESA. Однозначно рекомендую даний адаптер

• Тарас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прикрутив до нього 15`6 дюймовий портативний монітор, дійсно незамінна річ для моніторів без VESA

Переваги:
    Швидка збірка
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная вещь!!! Всё легко и просто!

• Вова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошый вариант если нету крипления для кронштейна

Переваги:
    Хорошое внимание к леталям, упаковка, качество
  • Владислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий тримач брав для старого монітору, у нього відрізняється товщина зверху і знизу, але вцепився дуже добре і тримає міцно.

Переваги:
    Добрий хват.
    Недоліки:
    Норм.

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Олег К***

норм

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Карина Р***

Відповідає заявленому

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хоч представник і заявляє, що не підходить до заокругленого монітора, але з нюансом все таки підійде на довгих болтах

Вітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження. З повагою, представник постачальника

• Эдуард К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень хороший под монитор любой, у меня изогнутый монитор, немного пришлось повозиться под кронштейн, но держит всё супер

• Анастасія Г***

Все супер просто рекомендую

Переваги:
    Дуже гарна річ

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Известный в узких кругах монитор Samsung 970P (врожденный заводской дефект подставки, не лечится - VESA у него нет).
    Монитор хоть и очень старый, но хорош. Но из-за указанного дефекта давно был массово выброшен на свалки (судя по некотрым организациям, где их в свое время закупили в больших количествах).

И только данный кронштейн смог дать новую жизнь этому монитору.

Переваги:
    5 лет безупречной работы
    Недоліки:
    За это время цена девайса удвоилась.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Після покупки кронштейна виявив, що мій монітор не підтримує стандартне VESA-кріплення. Знайшов цей адаптер і вирішив спробувати. Дуже здивувався, що така проста річ вирішує проблему за пару хвилин. Раджу)

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класна штука! Мій монітор не мав кріплень під VESA, а дуже хотілось повісити його на кронштейн. Взяв цей адаптер, все підійшло. Встановив сам, інструкція зрозуміла.Тепер монітор висить, нічого не хитається.

• Стас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Думав чи купляти даний кронштейн, почитав відгуки і все таки купив. Все підійшло, тримає! Рекомендую

• Станіслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спочатку я сумнівався чи підійде для зігнутого монітору, але це було даремно, все підійшло

Переваги:
    Даже на зігнутий монітор підійшло
  • Миша М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монитор с этим крепежом в принципе даже неплохо смотрится. Держит уверенно. Не пожалел что приобрел для себя. Могу рекомендовать

• Руслан Д***

Чудова штука. Тримає прекрасно і виглядає супер. На Самсунг підходить

• Чухрій М***

Хороший товар.

Переваги:
    Підійде на будь який монітор
    Недоліки:
    Трішки не зручно регулювати,але це більше якщо намагатись порівняти 2 монітори по висоті.
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова якість матеріалів, простота збірки, єдине, що в мене порти потрібні перекривають, і довелося городити як попало праве нижнє кріплення, але всеодно прекрасно тримається

Переваги:
    Якість матеріалів та простота збірки
    Недоліки:
    Свій нюанс не назвав би мінусом
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий адаптер. Підійшов ідеально, легко монтується.

Переваги:
    Легко монтується
  • Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для моніторів у яких відсутні кріплення на кронштейн в самий раз

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все супер, отправили оперативно, все подошло!
    У меня монитор Изогнутый на 23.5’’
    В ютубе все показал по поводу адаптера!

Переваги:
    Легкость сборки, разные вариации.
    Недоліки:
    Нету.
  • Артём

удобная классная вещь, за 10 минут все собрал и хожу довольный

• Александр Г***

У вас гнутый 24.5 дюймовый Моник? Если да то подскажите какой кронштейн брать

• Сергей З***

нормальное крепление.

• Александр С***

Прошу прощения а как вы поставили на согнутый монитор у меня просто не крепиться хотя монитор такой же

• Руслан

Отлично держит

• Стас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Болти різної довжини, тому ніжки зручно прикрутити під свій монітор.

Переваги:
    Свою функцію виконує
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купував для монітора без VESA. Трошки інженерної думки і монітор висить на стіні

• Станіслав Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Адаптер швидко та легко складати. В комплекті для збору є ключ(не зручний), викрутки немає.