Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Підлогова стійка для телевізора ITech T1042TE 37" - 70"

Немає в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 4 відгуки
  • Геннадій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Просто. Достатньо якісно. Не дорого. Зібрав сам. Не важко. Повісив великий 65 LED телевізор. Тепер дивимось де зручно: спальня, кухня, зал, у будь якому кутку). Головне щоб розетка була поруч. Полиця норм. Купив окремо чорний подовжувач, причепив стяжками до труби позаду. Одночасно зарядка тепер з виводом на полицю чи ноутбук. Сам телевізор. Та приставка позаду.

Переваги:
    Недоліки:
    Покі не було.

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В цілому хороша добротна така стійка. Але ось поличка крива, перекосило її дуже. Можливо навіть не поличка, а приблуда на яку її прикручувати потрібно. На користування не буде впливати, але не приємні враження трохи залишились.

Переваги:
    Добротна стійка, легко переміщається на колесах, телевізор 55 тримає добре.
    Недоліки:
    Криво сіла поличка і ні як не виправити нажаль

Вітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження.З повагою, представник постачальника

• Анна

Полка бомба!

Переваги:
    Мобильная
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ціна/якість на рівні! Замовлення прибуло вчасно! Персонал уважний та доброзичливий! Дякую! Наш Національний музей "Київська картинна галерея" збагатився ще однією сучасною зручністю для відвідувачів закладу.

Переваги:
    Все відповідає рекламі!
    Недоліки:
    :) Проситься ТВ панель більшого розміру!