- Владимир Ф***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Я всегда хотел попробовать Fireball Cinnamon Whisky но на нашем рынке до недавнего времени его не было поэтому как только появился Ликер Jack Daniel's Tennessee Fire я не мог обойти его стороной. И я не прогадал ведь это действительно хорошее пойло тем более на основе Джека. Отличный аромат корицы, вискаря и еще каких то специй. На вкус как и полагается аналогично запахам плюс сладость и согревающее ощущение в груди посли стопки. В будущем хочу попробовать и сравнить его все таки с Fireball Cinnamon Whisky и выяснить есть ли смысл переплачивать за Джек или он того не стоит. Ведь разница почти в два раза.
- Переваги:
- Запах просто бомбезный.
- Недоліки:
- Дорого.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Що я можу сказати, спочатку я скуштував лікер Honey, і вважав що він самий м'який, але після відкрив пляшку з перцем, і таке враження що він ще м'якший і легший. Але я завжди наливаю у книгу, і чекаю до п'яти хвилин. І потім можна смакувати. Дивно що раніше таких напоїв не бачив. Рекомендую усім!!!
- Переваги:
- М'який, солодкий
- Iгор
Це як на Міккі Маусі немає підтяжок, коли всі впевнені, що є. Так і те, що на пляшці Tennessee Fire є перець, а його там немає)
- Юлія К***
Ну який перець,якщо пишуть,що кориця!!!
- Ирина Ж***
А звучит как перец!
- Михаил Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Отличный ликёр от Джека. Сладковатый с необычным привкусом корицы. Я постоянно только его и пью. С охлаждённой Колой заходит на ура. Практически уникальный - если ликёры на основе виски с тем же медовым или яблочным привкусом делает много кто, то с корицей видел только от Джека. Отличный продукт, очень питкий. Своих денег стоит.
- Переваги:
- Вкус, аромат
- Недоліки:
- Бутылка 0,7 быстро заканчивается на двоих))
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Не люблю всі ці солодкі лікери на основі віскі типу медові, яблучні , вишневі, але цей сподобався, можна випити 50гр після вечері. Незвичний смак, наче з'їв булочку з корицею)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
З колою, це стандартний та смачний варіант, але спробуйте з фантою манго. Це супер поєднання
- Переваги:
- Цікавий аромат та смак, який в кінці трохи підпікає в роті
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Чудовий настрій гарантовано. Рекомендую...
- Переваги:
- Цей напій створювався, напевно десятиліттями. Глибокий, насичений післясмак...
- Недоліки:
- Швидко закінчується...
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
На вкус и на запах как булочка с корицей. Очень сладкий, слаще чем медовый Джек.
Вкусный ликёр, хотя ожидалось что будет менее сладким и более пряным. - АлёнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Мій улюблений алкогольний напій)
- YuliiaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Очень мягкий и насыщенный вкус. Особенно слышно корицу, густой и очень пряный. Припекает именно перец, а не просто вкус крепкого алкоголя. Для тех, кто не любит спиртной привкус.
Как дополнение к подарку — идеальный вариант:)- Переваги:
- Мягкий и крепкий одновременно, эффектность при презентации подарка гарантирована)
- Недоліки:
- Действительно быстро заканчивается!)
Представитель поставщикаЮля, большое спасибо за ваш отзыв! Я рекомендую вам к следующей вечеринке заморозить Джек Файр в морозилке и пить ледяными шотами, виски откроется с другой стороны. Хотя он прекрасен и в коктейлях, и в чистом виде. С уважением, Представитель компании
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже смачний лікер. Якщо набридли вишня та яблуко від Джим Бім, дуже рекомендую спробувати.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Сладкий. Легко пьётся, хорошо заходит, в т.ч. без закуски. Но закусывать всё же надо, иначе в какой-то момент без предупреждения валит с ног.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Со льдом и лаймом- супер. Можно за вечер одному 400-500мл. выпить и ещё захочется.
- Переваги:
- Аромат, вкус
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Ликер - самый лучший. Добавить нечего
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Дайте акцию
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже смачний напій як в чистому вигляді так і якщо змішувати з віскі або колою.
Зі знижкою можна брати.- Переваги:
- Смак, якість Jack Daniels
- Недоліки:
- Ціна без знижки
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Берём не первый раз. Все отлично. Вкусный, не крепкий, немного приторный, правда
- Переваги:
- На розетке можно взять со скидкой
- Недоліки:
Представитель поставщикаЯна, здравствуйте. Большое спасибо за ваш отзыв и любовь к Джек Дениелз. Мы рекомендуем перед уотреблением ставить Джек Файр на несколько часов в морозилку и пить в компании друзей ледяными шотами. Вы будете впечатлены, как раскрывается вкус. Хороших вам вечеринок. С уважением, Представитель компании
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Это мой любимый виски, рекомендую пить с морозилки в чистом виде, не вздумайте добавлять лёд
- Переваги:
- Вкусный виски в чистом виде, приятный вкус специй, послевкусие перца который обжигает приятно горло
- Недоліки:
- Быстро заканчивается)
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Купував на подарунок. Гадаю, що гарний напій.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Незвичний смак jack daniels , але сподобалось
- Переваги:
- Jack, смак
- Недоліки:
- Ціна без знижки
- Віталій С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Найсмачніший і найоригінальніший Джек з усіх. Медовий - просто ніщо порівняно з цим лікером. Дуже пряний і дуже приємний. З першої дегустації був записаний у мою золоту колекцію.
Це той напій, який однозначно варто спробувати.- Переваги:
- Відмінний смак
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Переваги:
- Рекомендую
- АндріанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
З лінійки Jack Daniel’s цей найбільше сподобався
- Переваги:
- Смак приємний як в чистому вигляді так і з колою
- Недоліки:
- Ціна, важко найти в роздрібних магазинах, потрібно або онлайн замовляти або пошукати трохи
- Игорь П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Переваги:
- Очень вкусный, спирт не чувствуется, во вкусе преобладает корица, мед и немного виски. Очень понравился.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Как по мне этот ликёр лучший из Джеков.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Супер. Найкращій смак для мене.
- Переваги:
- Легко та смачно
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бомба ракета!!! Очень вкусно!!!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Смачно, неочікувано, цікавий смак.
- Михаил Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Клас
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже сподобався запах кориці!
- Олександр Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Самий смачний що я куштував, в міру відчувається алкоголь, смачно пряний, солодкий. Найсмачніше пити чистий з льодом
- Переваги:
- Смачний, пряний, солодкий, алкоголь відчувається зовсім трохи
- Недоліки:
- Можливо ціна, але ви довго будете насолоджуватися ним
- Степаненко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Владимир К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Замечательный напиток. Легко пьется, сладковатый но достаточно крепкий одновременно. Универсальный для разнообразной компании
- Николаенко Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Обожаю этот напиток!
Вкусно- Переваги:
- Вкус, цена за 1л
- Станислав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший вкус, мне понравилось
- РинатВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Вкусный очень, кайф ловлю когда бухаю
- Переваги:
- Вкус
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Для меня самый интригующий из всех вариантов Джека. Огневой перцовый вариант ликёра.
- Святослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7