- Олеся А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Отличный товар
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Пилосос сподобався, доставка вчасна. Мінус це прийшов з розбитим дисплеєм (склом дисплея) відправляли на сервісний центр довелося очікувати трішки більше 2 тижнів, все зробили, єдине це скло поставили від попередньої моделі.
Мінус: це скло при купівлі, можливо трішки за важкий, повністю не знімається контейнер для збору сміття, але розбирається інтуїтивно, на док станцію поміщаються не всі насадки- Переваги:
- Плюси: тягне добре, автоматичний режим потужності, велика кількість насадок, досить важкий, якісний пластик, док станція.
- Недоліки:
- Мінус: це скло при купівлі, можливо трішки за важкий, повністю не знімається контейнер для збору сміття, але розбирається інтуїтивно, на док станцію поміщаються не всі насадки
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Майже місяць у користуванні, жодних нарікань, досить тихий, маневрений і виглядає стильно.
- Переваги:
- Гарний маневрений
- Недоліки:
- Не дуже зручно висипати сміття з пилозбірника
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Воблая О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Підскажить будь ласка як прибирати сміття , як зняти щоб висипати увесь мусора . Пристрій класний але не можу розібратись як достати фільтр для сміття щоб його вимити . Вже дивилась відео не можу розібратись . Дякую
- Переваги:
- Усе супер
- Недоліки:
- Не можу розібратись як прибрати сміття після того як відкрила кришку смітнека
- Представник бренду
Оксана, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Для очищення пилозбірника в JIMMY H11 PRO достатньо виконати кілька простих дій. Відкрийте нижню кришку контейнера натисканням на фіксатор, після чого висипте зібране сміття у кошик. Далі поверніть верхню частину контейнера проти годинникової стрілки та дістаньте циклонний фільтр для подальшого очищення.
З повагою, служба підтримки Jimmy!
- Воблая О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Дуже задоволена , потужний гарно приступає , дуже зручні насадки . Все класс , але щось не можу розібратись як зняти та помити контейнер для сміття )))
- Переваги:
- Потужний , зручний
- Представник бренду
Оксана, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Купівлею повністю задоволений. Пилосос виконує свої функції на всі 100% — добре прибирає, має потужну тягу та справляється з різними типами підлоги. Дуже зручний у використанні, маневрений і легкий, батареї вистачає на прибирання всієї квартири (на 4-кімнатну повністю вистачає). Якість повністю відповідає своїй ціні. Рекомендую.
- Переваги:
- Виконує свої функції; Зручний у використанні; Хороша автономність; Відповідає ціні.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
- Представник бренду
Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Шикарний акумуляторний пилосос, потужний, багато насадок, повністю замінив звичний пилосос з хоботом, навіть не згадуємо його. Килими прибирає, як звір, сміття не залишається зовсім. Можно поприбирати навіть ліжко і диван (є насадка для цього виду прибирання).
- Представник бренду
Дмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Користуємося місяць і поки що нарікань немає. Влаштовує все, потужність пилососа просто відмінна!. Заряду вистачає на трикімнатну квартиру і ще залишається відсотків 25. Подобається, що все можна розмістити на стенді,і не треба щось шукати. Усі насадки в одному місці. Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- гарна автономність, дуже потужний, є підсвітка, розумний датчик з автозміною потужності
- Представник бренду
Катерина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Потужний, зручний, є всі необхідні мені насадки, зручна знімна батарея, зручний стенд для паркування пилососа і зберігання насадок. З крутий фішок пилососа: гнучка трубка можно прибрати під меблями, а також навіть на шафах та поличках, які знаходяться на висоті, є дві насадки з підсвіткою: основна та гнучка щілинна - це топчик!
- Переваги:
- пристрій зроблений для людей є всі необхідні насадки, не важкий, потужний, гарна автономність
- Недоліки:
- гарний пилосос, не бачу мінусів у ньому
- Представник бренду
Максим, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.