Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Стіл журнальний, білий 55х55 см, ІКЕА LACK 304.499.08

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Колір стільниці: Натуральний. Ширина: 55. Глибина: 55

Стіл дитині сподобавсь

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Під столом маленька дірочка
  • Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Big Stan. Колір стільниці: Бежевий

Дуже практичний і легкий столик))

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Колір стільниці: Білий. Ширина: 55. Глибина: 55

Стіл прикольний, стильний, приїхав в належному вигляді, але він настільки картонний, шо своїх грошей не вартує взагалі

• Єлизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lollilloo. Колір стільниці: Білий. Ширина: 55

Дякую все добре хороший стіл

Переваги:
    Легкий
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Lollilloo. Колір стільниці: Білий. Ширина: 55

Прийшов цілий, забрала з відділення розетки. Легкий, має гарний вигляд, легко зібрати - просто вкрутити ніжки

• Таран Л***

Класс

• Олена Є***
    Відгук від покупця. Продавець: ASM

Гарний столік

• Светлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Big Stan. Колір стільниці: Чорний

Дуже класний! Легко збирається! Швидка доставка без пошкоджень. Дякую - всім задоволена.

• Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: ASM. Колір стільниці: Дуб

Отримала столик. Дуже сподобався. Не важкий. Гарна якість. Легко і швидко збирається. Продавець швидко оформив замовлення і швидко відправив. Я перевірила стіл на НП, було без пошкоджень. Рекомендую

Недоліки:
    Не знайшла
  • Снежана

Все супер. Без пошкоджень.

• Ольга Б***

Легкий стіл

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lollilloo. Колір стільниці: Білий. Ширина: 55

Нажаль столик приїхав пошкоджений.
    А саме головне, що його таким запакували перед відправкою, тому що, я замовив їх 2шт. і столешня котра пошкоджена була повернута в середину упаковки. Тому при транспортуванні ніяким чином пошкодитись не могла.
    Насправді не знаю, що в таких випадках робити, довести, що таку запакували навряд чи зможу...

Недоліки:
    Отримав пошкодженний товар
    • Продавець  Lollilloo

В такому випадку треба було відмовитися на пошті від отримання.

• Продавець  Lollilloo

Всі товари перед відправкою перевіряються, тому відправка пошкодженого товару виключена. На кожній посилці є нагадування для клієнта щодо обов'язкової перевірки на пошті. Незважаючи на ваш відгук, ми підемо вам на зустріч і замінило пошкоджений товар. Однак завжди перевіряйте товарина пошті!!!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Ширина: 55

Столик дуже стильний, гарний, швидко складається! Товар прийшов вчасно, дуже задоволена! Рекомендую!

Переваги:
    Стильний, виглядає круто!
  • Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Ширина: 55

Маленький, зручний. Відповідає опису

• Ясінський Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DT Max

нормальна ікеа!

Переваги:
    чоткий тейбл!
    Недоліки:
    нема, норм тема, не фуфло!
  • Илона
    Відгук від покупця. Продавець: PL MARKET. Колір стільниці: Білий

Брала столик под принтер, подошел идеально
    На сборку ушло около 5 минут
    Пришел хорошо упакован, без дефектов
    16.01.20 сделала заказ
    18.01.20 перезвонили сделали уточнение по заказу, попросили предоплату 200 грн
    21.01.20 заказ получила
    Покупкой довольна

Переваги:
    Внешний вид, цена и легкость в сборке
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
  • Зейна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: PL MARKET. Колір стільниці: Білий
    • Продавець  PL MARKET

Спасибо за покупку!Всегда рады Вас услышать ещё.