Понад п'ять років Katana знайомить Україну з японською та паназіатською кухнею. Її асортимент охоплює як традиційні інгредієнти, так і новинки, що з'являються в цих східних кулінарних культурах. Katana — це висока якість автентичних азіатських продуктів за доступними цінами.
Килимок бамбуковий Katana (макісу) зроблений із натурального матеріалу відповідно до всіх правил японської кулінарної традиції. Він являє собою переплетені бавовняною ниткою бамбукові палички. Це обов'язковий інструмент у технології виготовлення суші-ролів. За його допомогою вони виходять рівними й акуратними та набувають потрібної форми: круглої, квадратної або трикутної. Також макісу можна використовувати для віджимання зайвої рідини з продуктів.
Матеріал: бамбук
Розміри: 270 х 270 мм
Країна-виробник: Україна
Відгуки покупців 6