- Саченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
Вже давненько користуюсь,нарікань немає, зручна і добротна річ, за рахунок того що дно прорезинене не ковзає ( для мене важливо бо іноді використовую для збиття крему).
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500. Колір: Бірюзовий
Супер ємність, зручно для американців (власне, через це і купив) - і метрична, і imperial системи присутні
- Переваги:
- Зручно, зрозуміло, універсально
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
Отличный стакан
- Переваги:
- Чувствуется крепкий пластик, выглядит достойно
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500. Колір: Бірюзовий
Зручна ємність, якісне виконання, на кухні те, що треба!
- Переваги:
- Якість, зручність
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500. Колір: Бірюзовий
дякую
- Переваги:
- якість
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук.
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
Дякую
- Переваги:
- Якість довговічність і зручність
- Недоліки:
- нема
Раджу
- Переваги:
- Якісний мірний посуд
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук.
Емності якісні а пакування кульгае
- Недоліки:
- Пакування
Дякую за якісні мірні емності раджу
- Переваги:
- Якість та зручно користуватися
- Недоліки:
- Дуже великий ящик як для чотирьох пластикових емнтстей
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук.
- Євген Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
Задоволений, якість 5!
- Переваги:
- Якість, все круто
- Недоліки:
- Для пластику трошки дорого
Добридень. Ми вдячні, що Ви обрали наш товар.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1500. Колір: Бірюзовий
Стакан вместительный достаточно, чтобы сделать полноценный 500 мл стакан молочного коктейля, взбивая обычным блендером с венчиком, практически без разбрызгивания вокруг (если прикрыть ладонью чуть, то совсем герметично). Будь у него крышка с маленьким отверстием для штыря венчика - этот стакан стал бы идеальным.
- Переваги:
- Молочные коктейли всем
- Недоліки:
- Нет крышки
Очень удобно пользоваться такими стаканами рекомендую
- Переваги:
- Хорошее качество пластика порезинине дно и и удобная массивная ручка
- Недоліки:
- Их нет
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
Хороша ємність. Легка. Прорезинене дно, не зіслизає з поверхні, на якій стоїть. Відміряти обсяг ще було потреби, але якщо знадобиться, то мати таку можливість - зручно.
- Переваги:
- Легка
- Чубенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1500. Колір: Бірюзовий
Товар не соответствует тому,что на фото. На фотографии мерник,а пришел горшок для цветов с метками 0,5 и 1,0 литра и все. Хотя артикул совпадает.
- Недоліки:
- Мне нужен мерник,такой как на фото,а не горшок для цветов.
Эксперт RozetkaДобрый день, Евгений! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Юлія М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1000. Колір: Бірюзовий
Класна ємність
- Переваги:
- Зручна
- АлинаПродавець: Rozetka. Об'єм: 500. Колір: Бірюзовий
Красивый и удобный
- Переваги:
- Точный и удобный
- Недоліки:
- Не нашла