Картка Rozetka

Відгуки покупців про Маршрутизатор Keenetic Hero (KN-1012) WiFi6 / AX3000 / 2.5Гбіт/с / підтримка MESH

Оцінка користувачів 5/5
  • Кулик С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный роутер, выглядит стильно, работает круто. Есть все что нужно для современного роутера как для обычного пользователя так и для продвинутого айтишника.

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Интерфейс конечно казуальный, для профи не слишком удобный
  • Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Модель KN-1012 — це абсолютний топ за свої кошти. Купував для побудови стабільної мережі, і роутер повністю виправдав очікування. Пристрій працює 24/7 як годинник, а операційна система оновлюється без жодних проблем.
    Головний плюс для мене — наявність потужного порту USB 3.0. За кілька хвилин вдалося розгорнути домашню «хмару» та DLNA-сервер. Тепер важкий медіаконтент транслюється на Android TV через LAN-кабель, а родина паралельно користується спільною бібліотекою документів через браузер. Навантаження розподіляється ідеально, інтерфейс не «висне», а швидкість по Wi-Fi та кабелю залізобетонна.
    Потужний, швидкий та автономний апарат. Рекомендую тим, хто цінує надійність та стабільність!

Переваги:
    Стабільність, потужність, підтримка, функціональність
    Недоліки:
    Не виявив
  • Дарія Р***

Чудовий!

• Валерій П***

Чудово працює

• МКГ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Термін користування приблизно місяць. Вимоги до купівлі були: потужний сигнал + USB (для медіацентру). Після придбання досить швидко підключився до інтернету (може не у всіх так - але при зміні роутера деякі провайдери вимагають мак адресу нового пристрою). Перевірив у всіх кімнатах - сигнал не рівномірний. Потім роутер підтягнув прошивку нову та й сигнал значно посилився. Роутер запронував підключити телеграм (тепер дистанційно бачу роутер). Але додаткові функції, такі як: робота з двома провайдерами (основний та резервний канал), обмеження реклами, підключення зовнішнього диску - це фантастика. Обмежив рекламу - значно скоріше почали завантажуватися сторінки. Підключив диск - тепер на треба підключати флешки або ноут до ТВ, достатньо зайти на ТВ та й обрати потрібний фільм. З точки зору потужності - він потужний, але додатково взяв репітер Кинетик (Ретранслятор Keenetic Buddy 5 KN-3311), стало ще краще; раз налаштував та й забув про втрати сигналу.

Переваги:
    потужний сигнал + USB (для медіацентру)
    Недоліки:
    великий, не поміщається на полиці для стандартних роутерів
  • Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перший роутер, який нормальний пробиває сигнал в туалет.
    Дуже довольний.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Трішки доповню відгук: пряма видимість до роутера, відстань десь 3 метри, швидкість мережі з iPhone 16 Pro Max.

Майже 3 місяці роботи, ні одного відключення пристрою, жодного перевантаження (окрім як для оновлення ПО).

• Микита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лучший домашний роутер. (Без расчета Микротика, но Микротик для тех кто любит танцы с бубном)

• Ґеорґій

все пишут у Микрота Wi-Fi очень слабый, хотя камень - Квалком

• Віталій

Mikrotik не має такого функціоналу , який має Keenetic з використанням entware.
      Для домашнього використання Keenetic не має рівних.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крутий роутер, підключив, налаштував і забув.

Переваги:
    Стабільний, стильний, ОS дуже хороша.
    Недоліки:
    Нема WI-FI 7
    • Владислав

Кто ж так обжимает витую на входе в роутер (4шт.). Наверно без кримпера, вручную. А потом жалуются, что сигнал пропадает)

• Володимир Т***

Все працює! Дякую!

• Ґеорґій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

подключил 1 Гиг на синий порт, всё работает нормально, 2.4 Гига по Wi-Fi на ах и 1.7 Гига по ас. нагрузка на проц минимальная. подтверждаю проблему с 1 Мбит на ESP8266, пока проблему не решил, но мне 1 Мбит хватает. от Ecoflow на 12V работает отлично, кабель в комплекте как раз подходит

Переваги:
    просто настроить, много функций, за KeenDNS отдельное спасибо
    Недоліки:
    немного великоват по сравнению с младшими моделями
  • Дмитро Г***

Задоволенний

Переваги:
    Зручний в налаштуваннях
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Дмитро С***

Чудовий роутер.
    Легко налаштовується, безвідмовно працює.
    Нарікають взагалі немає

• Артем

Підкажіть чи працює роутер від повербанку та кабелю DC 12V ?

• Віктор Ц***

Артем, так, працює, але тільки через кабель DC - Type-C 12V

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

2-Тема: Вопрос-Нет оповещения о выключении роутера (нет света),хоть всё включено -push. Ответ-Дякую за запитання.
    Є така проблема.
    Всі ж інші сповіщення приходять?
    Розробники обіцяли що "скоро вирішать" вже достатньо давно.
    Я перевірив - дійсно, сповіщення саме про цю подію не приходить.
    Нагадаю

Переваги:
    Роутер
    Недоліки:
    Нет оповещения? Офлайн
  • Семёнов А***
  • Євген М***

Дуже дякую

Переваги:
    Людський інтерфейс.
    Оповіщення про усе..
    Недоліки:
    Не виявлено за попередніми моделями..
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поки що, найкращій роутер, яким мені доводилося користуватись! Не жалкую, що обрав саме його! Потужний сигнал, безліч можливостей, простий інтерфейс, жодних проблем з налаштуванням - топ за свої гроші!

Переваги:
    Потужний, стабільний сигнал, простота у використанні
  • Ігор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перевагою keenetic завжди було і є шикарне програмне забезпечення з широчезними можливостями для будь-яких задач (чи то принт-сервер, чи торрент-качалка, чи ftp/samba/dlna/vpn сервер тощо). Вирішив замінити свій Keenetic Viva KN-1910 на більш потужний маршрутизатор, в тому числі через бажання "позбутись провайдерського onu-терміналу" на основному підключенні. Тех. підтримка мого інтернет-провайдера (x-city) порекомендувала придбати на свій ризик абонентський термінал ONU NG PON xPON Stick SFP (посилання), у зв'язку з тим, що не тестували sfp-модулі із переліку модулів, зазначених keenetic, які підтримуються KN-1012.
    Оптика "завелась" без "танців з бубном", тільки прописав необхідний vlan для доступу в інтернет.
    Роботою роутера задоволений. Встановлений в якості головного, а із ним в якості ретрансляторів wi-fi тепер "трудяться" KN-1910 та KN-1912.

Переваги:
    Програмне забезпечення, mesh, підтримка мульти-wan, наявність SFP-роз'єму, підтримка 2.5 Гбіт/с, Wi-Fi 6,
    Недоліки:
    ціна
    • Максим

Добрий день, Ігор.
      Тобто я вірно зрозумів, що тепер кабель, що підключена по технології GPON, можна напряму підключити в цей роутер і буде так само коректно працювати, виконуючи всі функції без ONU терміналу?

• Максим

У вас на фото сам коннектор виглядає дуже масивним, як металевий. Це такий від провайдера був чи самі поставили?

• Ігор Я***

Так. Необхідності в провайдерську onu -терміналі більше немає. Оптику підключаю через sfp-модуль. Конвектор звичайний. Металева частина - це sfp-молуль, який під'єднано до sfp роз'єму на роутері.

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий пристрій. Брав для роботи з SFP модулем замість провайдерської ONU. Повністю задоволений. Кому цікаво SPF ONU Stick з прошивкою GC1601 (фото додаю). Після оновлення інтернет-центру до версії 4.3.6 виникла проблема. З мережевою картою Killer E2200 під керуванням операційної системи Linux Mint, LAN порт налаштований в автоматичному режимі поступово знижує швидкість з 1 Gb до 100 Mb. Вирішується встановлення фіксованих значень швидкості безпосередньо на порту в налаштуваннях інтернет-центру. Розділ меню "Керування" - Параметри системи - Мережеві порти.

• Игорь Я***

Підкажіть будь ласка який у Вас інтернет провайдер? Також взяв даний роутер щоб "мінуснути" провайдерську onu-шку Від ТП свого провайдера не добився переліку переліку sfp модулів, які точно "заведуться" з їх обладнанням. На свій "страх і ризик" замовив посиланняЩе очікую замовлення і сподіваюся що все буде ОК

у мене VF
      модуль з китаю, завелось більш менш без проблем
      підтримка жодного провайдера не дасть вам підтримувані модулі, їм це не цікаво

• Андрій Р***

Вам потрібно дізнатись дловжину хвилі на передачу та довжину на прийняття даних. Я дізнавався по характеристикам ONU, яке встановив провайдер. У мого провайдера передача від ONU повинна бути 1310 нм, а приймати вона повинна на хвилі 1490 нм. В деяких провайдерів повинно бути 1310нм/1550нм. Шукайте характеристики провайдерської ONU. P.S. Якщо Ви немаєте змоги зайти в налаштування провайдерської ONU, то можете ненамагатись змінити провайдерське обладнання на власне. Тому що Ваше обладнання небуде авторизоване з боку провадера.

• Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це мій перший "потужний" роутер, до цього стояв Tenda AC10U, вистачало але хотілось більше функцій. Перше враження склав дужє приємне, приємно тяжкий та акуратний прямокутничок який чекає налаштування. Думав буду довже з ним розбиратись але ні, меню приємне та зрозуміле (окреме дякую за можливість пошуку налаштувань). Зробив все на навіть більше (прокинув порти для серверу, налаштував домашне сховище, налаштував DLNA сервер і тд.). Дуже сподобалась швидкість USB портів, теперь данні між пк та накопичувачем передаются дійсно швидко. Якщо казати коротко, дуже сподобався. Думаю ще кілька днів буду ходити і згадувати речі які я хотів зробити в минулому але мій роутер не мав таких функцій)

Переваги:
    Якісна збірка, дуже гнучке налаштування, приємне ПЗ, Швидкість!
    Недоліки:
    Дорогий (але за такі функціі можна)
    • Артем

Підкажіть чи працює роутер від повербанку та кабелю DC 12V ?

• Гость

В мене KN-1011 від DC 12 Вольт працює. Якщо тільки інтернет (без пробросу портів, VPN, DLNA, tottent transmitter, тощо), то Hero споживає 0,5-0,6 Ампер струму, а DC конвертер з USB на 12 Вольт може працювати до 1 Ампера.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює справно, гарне покриття, стабільне з'єднання

Переваги:
    Програмне забезпечення, wi-fi 6
  • Назар П***

Все добре.

Дякую за запитання.
    Це відома проблема. На жаль, поки що рішення немає.
    Проблема в тому, що пристрої, які використовують відносно застарілий Wi-Fi чіп ESP8266, зазвичай це пристрої IoT, при роботі з чіпсетом, який використовується в Hero KN-1012, підключаються зі швидкістю 1Мбіт/с.
    Розробники шукають рішення (точніше чекають рішення від виробника чіпсету, що використовується в Кінетику).
    Якоїсь конкретної дати вирішення я назвати, на жаль, не можу, т.я. це більше залежить не від нас, а від виробника чіпсету. Але йде дуже активний процес.
    Тому потрібно просто почекати деякий час.
    Ваш тікет до проблеми я прив'язав.

Переваги:
    Keenetic
    Недоліки:
    Я думаю должны исправить.
    • Алексей К***

просте рішення є. їх навіть 2.
      перше - увімкнути роутер на діапазоні 2.4 тільки на підтримку стандарту 802.11n
      Чип за специфікацією має працювати на n стандарті.
      швидкість має бути краще.
      друге - просто поставити поруч за 200 грн умовний 740n в якості точки доступу і перевести оце все "розумне", яке працює на низькій швидкості, на нього. В кого є 6 тисяч на Хіро, знайдеться й 200 на просту т.д.

• Андрій Я***

Можу впевнено сказати, що служба підтримки працює відмінно - якщо ви коректно написали, то через деякий час проблема на програмному рівні буде вирішена.

• Алексей К***

Вихід є.
      2 виходи.
      1. встановлюєте роутер в режим 802.11n only має стати краще. Wi-Fi чіп ESP8266 підтримує цей стандарт і має працювати на ньому. бо якщо будуть пристрої які будуть працювати на стандарті b - то всі інші пристрої будуть обмежені до цієї швидкості. Якщо це не допоможе - тоді п.2
      2. купити старенький роутер, зробити з нього точку доступу, створити wi-fi мережу і перевести усі пристрої на основі ESP8266 на нього. тоді обмеження швидкості на основному роутері не буде.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяв на заміну Ultra після 5 років роботи. Отримав свіжіше залізо + WiFi6. Планую ще замінити провайдерську ONU на SFP модуль. Шкода що швидкість ділиться між SFP та 2.5ГБ Ethernet.
    Швидкість запису на USB карман (HDD) - 100мб/сек
    Буду чекати на Ultra WiFi7

Переваги:
    Швидкість, гнучкість налаштувань.
    • Андрей

Скоро виходить ВіФі 7 Titan KN-1812
      2й квартал 25 року обіцяють на Європейському сайті.

• Микола Т***

А що можна замінити ONU на SFP модуль?

можна
      вже замінив
      працює

• Сергій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює чудово. Налаштував швидко. 5гц у мене чомусь працює краще ніж 2.4 (можливо через використання usb3.0). Добиває далі ніж мій попередній Huawei. Налаштувань багато. Торенти качає. Впн сервер працює без затримок. Корпус роутера теплий але не гарячий.

• Андрій Я***

Спробуйте використовувати пристрої USB на напряму в роз'єм, а через якісний подовжувач.

• Олексій Б***
    Продавець: Rozetka

Вже другий роутер від Keenetic. Дуже задоволений цім виробником. Цю модель вибрав здебільшого заради SFP port. Придбав до нього XPON ONU DFP-34X-2C2, цей роутер прийняв його без додаткових налаштувань. Викинув ONU термінал від провайдера. Приємно здивувався що обійшлось без танців з бубном (але це залежить від вимог провайдера). Старий Keenetic Air підключив до нього в MESH як ретранслятор. Керування віддаленно через застосунок OS просто супер. Дуже раджу.

Переваги:
    Keenetic, SFP port, OS...