- Светлана НосоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная чугунная кастрюля
Ми щиро цінуємо ваш вибір і дякуємо за те, що ви поділилися своїми враженнями.
- Алеся ПилявецВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поржавіла рівно через тиждень, як закінчився гарантійний строк (всього один місяць)! Каструля за 4к!! Дотримувалась усіх умов експлуатації. Служба підтримки звісно розводить руками. Дуже дякую, купа грошей на вітер. Величезне розчарування. Дуже не раджу. Ось таке привітання від Розетки для постійних покупців з Новим Роком.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поржавіла як тільки закінчився гарантійний місяць.
Вітаємо, Алесю! Щоб ваша чавунна каструля Kela Calido служила вам довго, дотримуйтесь цих простих правил догляду:
Перед першим використанням: Гарненько вимийте посуд з милом і висушіть. Потім змастіть тонким шаром олії всю поверхню, включаючи ручки. Під час використання: Додавайте олію під час приготування, щоб зберегти антипригарні властивості. Використовуйте дерев'яні або силіконові лопатки, щоб уникнути пошкоджень. Після використання: Мийте посуд вручну теплою водою з милом і ретельно висушуйте. Не мийте в посудомийній машині! Зберігання: Зберігайте посуд в сухому місці. Якщо не використовуєте довго, знову змастіть олією. Якщо ви помітили пошкодження емалі або іржу: Очистіть пошкоджене місце, висушіть і змастіть олією. Якщо пошкоджено дно або внутрішня поверхня, краще замінити посуд, особливо якщо у вас є алергія на метали.Ці прості правила допоможуть вам зберегти вашу чавунну каструлю в ідеальному стані та насолоджуватися її використанням протягом багатьох років.
- Євгенія ПивоварВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Глибока, вмістка, протушується все дуже добре. Товсті стінки і дно. Хороше покриття. Швидка доставка. Рекомендую
- Переваги:
- Товсті стінки та дно
- Представник бренду
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією.
- Николай КамышанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасная кастрюля из качественных материалов
- Переваги:
- Чугун, покрытие, тяжелая крышка, цена
- НаталіяПродавець: Rozetka
Давно мріяла про таку каструлю, смак їжі, приготованої в ній, дійсно повертає в дитинство, коли бабуся готувала смачні страви в печі. Рекомендую!
- Ирина КипенкоПродавець: Rozetka
Моя первая кастрюля из чугуна. Тяжелая, толстые стенки. Уже готовила в ней рагу и рис с мясом. Вкус тушеных овощей и мяса потрясающий. Очень довольна покупкой.
- Переваги:
- Вкусная еда получается.