Вибирала суміш по відгуках, адже до цього користувалися Hipp Comfort, але його нині важко знайти в аптеках, вирішили перейти на іншу суміш.
Тут писали за запах: особисто мені не пахне молоком, а як і більшість сумішей має дещо рибний аромат, тому краще не нюхати її. Метеоризм не зник в малечі (десь плюс-мінус так само як з Hipp), але з гарного: алергії немає і закрепів поки що теж.
З помітних недоліків в порівнянні: при розведенні ця суміш дуже піниться незалежно від температури розведення. В тому самому Hipp такого не було; не розумію чому так. Буває, що розміщуючи 90мл, то ще на 20мл буде пінки (малечі ця пінка помітно заважає і все ще звикаємо). Через це 4 зірки поки що.
Дякуємо за ваш детальний відгук! Нам дуже важливо знати ваш досвід використання суміші Kendamil Classic.
Розуміємо, що все індивідуально, адже всі дітки різні.
Ми зі свого боку завжди піклуємося про батьків і дітей та пропонуємо лише те, що перевірено нами особисто!
Щодо піноутворення – дійсно, у різних сумішах може бути різна текстура та розчинність.
Для зменшення піни рекомендуємо розводити суміш наступним чином:
1. Прокип’ятіть воду та охолодіть її до 40–50°C.
2. Відповідно до таблиці дозувань, налийте в простерилізовану пляшечку потрібну кількість води.
3. Наповніть мірну ложку сумішшю, а надлишок зніміть тупим краєм ножа.
4. Насипте в пляшечку потрібну кількість суміші без гірки.
5. Закрийте пляшечку, покатайте її між долонями та акуратно перемішайте до повного розчинення.
6. Після приготування дати суміші постояти 1–2 хвилини, це допомагає осісти піні, якщо така утворилась.
7. Перед годуванням перевірте температуру суміші (рекомендована – 37°C).
Щодо аромату – рибний запах може бути пов’язаний із природним складом суміші, адже Kendamil містить корисні жирні кислоти (DHA), отримані з водоростей, а не з риб’ячого жиру, як в більшості сумішей.
Суміш Kendamil має натуральний склад, добре засвоюється, підтримує розвиток малюка та не містить шкідливих добавок.
Завжди раді допомогти та дати відповіді на всі ваші запитання!
Суміш коштує кожної своєї гривні, дійсно якісний склад і з нею не зрівняється ні одна суміш, нам підійшла чудово, але дуже шкода , що пропала на такий довгий час
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Цю суміш очікуємо орієнтовно протягом 1–1,5 тижня.
Завжди раді допомогти та надати відповідь!
Прекрасна суміш. Приємна на смак, дуже гарний склад та що особоливо важливо без пальмової олії. Дитинка залюбки їсть, і немає ніяких проблем з ЖКТ. Доречі також пробували каші даної фірми, також дуже смачні та корисні.
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Харчування Kendamil, дійсно, має унікальний склад. Ростіть здоровими та щасливими!
Суміш підійшла дитині. Перейшли з іншої суміші бо були проблеми з травленням.
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Ростіть здоровими!
Суміш хороша, малюк з апетитом їсть. Животик став спокійним.
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
З якої суміші перейшли? ми вже багато спробували, все одно болить животик..купила цю суміш, але боюсь вже пробувати ...
Ми чесно кажучи пробували і нан і нутрілон нахвалені…але була повна біда(
Знайома порадила Кендаміл і це єдина суміш яка підійшла. Спробуйте хочаб раз дитині дати, в них дуже хороший склад, я навіть педіатру показувала, вона одобрила.
Хороша суха молочна суміш для дітей з народження до 6 місяців. Добре розчиняється, має приємний смак і аромат) що не скажеш про Nutrilon комфорт, який погано розчиняється і на вигляд манку нагадує з крупинками і смак неприємний. І ще одна з переваг так це те що Kendamil не містить пальмової олії, як на мене то це дуже важливо! Це особисто моє порівняння і зрозуміло що все індивідуально. Шкода що більшість Мам не знають про Kendamil.
Вітаємо! Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Дитина задоволена, щоб допомогло від коліків не відчула.
Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Радіємо, що ви задоволені!
Розуміємо, що все індивідуально, бо всі дітки різні.
Ми зі своєї сторони завжди піклуємося про батьків і дітей та пропонуємо те, що перевірено нами особисто!
Суміш Classic містить компонент грудного молока, який є натуральним пребіотиком для малюка та cприяє становленню нормальної мікрофлори кишківника, що допомагає знизити частоту виникнення симптомів шлункового дискомфорту (кольок, запорів).
Зверніть, будь ласка, увагу, в нашому асортименті є також антиколікова суміш Comfort (чекаємо на появу): посилання
Щодо кольок, рекомендуємо також звернутися за консультацією до вашого педіатра.
Завжди раді допомогти та дати відповідь.
Перейшли на цю суміш і вже 4й місяць годуємо. Дуже задоволені. Гарний склад. А в компанії з пробіотиками (додаємо в суміш). Взагалі ідеально
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Дуже гарна суміш, малюк їсть з задоволенням
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Після hipp, nutrilon та humana ця суміш просто знахідка
Відмінна суміш, рекомендую!!
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Найкраща!. Не хімія. Гарно пахне. Смачна. З 3х різних сумішей які ми пробували-це Найкраща
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Малюкові сподобалась. Попри вартість залишились на ній, бо почав менше зригувати.
Шкода, що фасування змінилось з 900г до 800г, а вартість зросла.
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Харчування Kendamil, дійсно, має унікальний склад.
На жаль, ми не встановлюємо ціни.
Їх диктує виробництво, курс долара чи євро, затрати на транспортування і таке інше.
Завжди раді дати відповідь!
Наконец-то мы нашли смесь, которая на 100% подошла ребенку! Нет коликов и вздутий живота! Немного неудобен способ приготовления (надо разбавить в воде 70 градусов, а потом охладить до 37), но мы уже привыкли, это ничто по сравнению с преимуществами.
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Найкраща суміш,немає ні коліків,ні вздуття!дуже задоволена!
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Ростіть здоровими!
Доброго дня !
Склад суміші вражає
На смак смачна )навіть дуже
Структура пухка не звичайна
Зручна кришка є ложечка трішки не зручна
Це наша 3тя суміш я сподіваюсь нам підійде)
Доброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
Зверніть увагу, інструкція на українській мові знаходиться під Характеристиками товару.
Суміш обирали довго, цю обрали за чудовий склад.
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Нам суміш підійшла добре. Мала гарно набирає вагу з ним. Якщо вирішите купувати Kendamil, то зверніть увагу на інструкцію зі специфічними британскими рекомендаціями приготування - прокип'ятити воду, охолодити до 70С і приготувати суміш і охолодити до 37. Ми вирішили питання чайником з регулятором температури, а потім ще і докупили охолоджуючий "антитермос" Nuby RapidCool - в ньому суміш охолоджується з 70 до 37 градусів за 2 хв, що дуже зручно на прогулці. Дома можна використовувати каструлю з водою в холодильнику та правильно вирахувати скільки хв тримати пляшечку там.