Відгуки покупців про Ящик для інструментів Keter 3 шт (250927)
Є в наявності
- Давидов Ю***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість відділень/кишень: 3
Ящики нормальні. Правда для тих хто в роботі користується не ногами. Місткіші ніж очікував. Верхній органайзер явно не на шурупчики, в одне відділення сміло влізе упаковка . Основна телескопічна ручка люфтить ,та через це висувається дуже легко. Враження в загальному позитивні.
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість відділень/кишень: 3
Не рекомендую до замовлення. Доставка через міст експрес, мало того, що вони везуиь його вже 10 днів, замість обіцяних максимум 7ми, так ще і виясняється, чисто випадково, що воно не влазить у відділення розетки, на яке мала би бути достпавка. і в результаті вони роблять адресну доставку, а якщо мене немає на місці в призначениц НИМИ час - везуть назад на склад. і добувай ти свою посилку сам як хочеш. гарно придумали.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неможливо забрати наперед оплачену посилку, бо міст експрес возить як хоче і в час, який сам собі придумує. не рекомендую тут замовляти.
- Ігор П***
Ну про доставку зрозуміло, Про ящики що скажеш, купував ящики, а претензія до послуги. Відгук ні про що!
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість відділень/кишень: 3
Слабка ручка
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Dellic. Кількість відділень/кишень: 3
Спасибо большое. Пришло все оперативно,цена соответствует. Качество отличное.