Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Ігровий центр - Мультикуб (світло, озвуч. укр. мов.) Kiddieland (056887)

Знято з виробництва

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Ігор

Чудова іграшка

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Замовили для дитини 10-ти місяців, іграшкою задоволені, цікава, різноманітна. Те, що потрібно для розвитку дитинча.

Переваги:
    Якість, світомузика, різноманітність
  • Вадим А***

Шар понравился.Качество хорошее

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Важкий для дитини но для розвитку само то

• Варвара П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Міцна і яскрава іграшка. Дитина полюбила одразу, як взяла в руки. Вмикає собі пісні і танцює, іноді може відірвати віконце, де ховається мишка, або де грає диск, але можна легко поставити на місце. Загалом, якісна і крута іграшка. Дуже рада, що придбала її, можна спокійно випити чаю, доки дитина грається. Найцікавіше, що сподобалася, як дитині, яка ще й двох років не має, так і 5річці.

Переваги:
    Міцна, яскрава, цікава дитині
  • Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Цікава іграшка, подарували малюнку на рік

Переваги:
    Багато функцій, цікава для малюків, дякую Розетці
  • Марьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

По истечению 3х лет могу сказать, что куб отличный! Не убиваемый. Играл старший сын с 10 месяцев, сейчас младший. Батарейки меняли за все время 2 раза. Он и падал у нас с разной высоты, и стучали по нему чем не попадя:) много функций, приятный на ощупь, песенки хорошие, особенно вращающийся диск заинтересовует малышню.
    Стоит своих денег. Рекомендую.

Переваги:
    Крепкий, приятные кнопочки, песенки
  • Марина З***

Ребёнок в восторге

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Зіпсоване свято для батьків та дитини

Недоліки:
    Поламана кнопка

Доброго дня, Олена. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Сподіваємося, що після вирішення проблеми, дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі.

• Пилипенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Ребенок - 1 год - в восторге. Все очень интересно, разные стороны куба - не надоедают, музыкальное сопровождение - НЕ навязчивое.
    Надежный - ребенок его кидает достаточно сильно - все ОК

Переваги:
    Надежный, многофункциональный, интересный
  • Інна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Куб дуже цікавий, багато різних ігор, достатньо великий, є ручка для переносу. Не надто голосний. Доставка супер! Дякую.

• Станислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Купили іграшку на розетці, вона не працює. Прикро, що товар не з дешевих, а якості 0

• Анна Б***

Іграшка не працює

Недоліки:
    Іграшка не працює
    • Иванна

Вернули?

• Представник бренду

Доброго дня, Анна. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: 067-561-22-94. Наші фахівці вирішать проблему у максимально короткий термін. Вдячні за Ваш відгук, для нас важлива думка наших споживачів.

• Игорь Г***

Ребенку год и 2 месяца играется

Переваги:
    Добротная штука(крепкая, сломать тежело)
  • Катерина П***

Придбала через Українську озвучку. Приємним бонусом стала ціна - на рос дорожче

Переваги:
    Будь яка сторона може зацікавити дитину. Цікаво і старшим дітям. На багато старшим(Юрасику 34 рочки дуже сподобалось)
    • Софія Б***

Є помилки в українській озвучці.

• Марценюк Т***
  • Инна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Об‘єктивно іграшка цікава, але ціна завищена. Є помилки в перекладі українською мовою: «раз», «овечка», «конячка», «оченята закривайте», «наклони»....але гарно, виразно все озвучено. Дитина 6 міс. натискає на кнопки, закриває кришку з мишею, але цікавість поки що на 10 хв максимум.

Переваги:
    Різноманітність
    Недоліки:
    Помилки в перекладі, ціна
    • Руслана

Оооо. Щодо неправильного перекладу підтримую. Загалом україномовним українцям дуже складно знайти (в Україні!) іграшку/книгу без русизму/суржику. Це дуже прикро(((
      Щодо віку. Просто зарано. Ми теж придбали десь у 6 міс. Ближче до року стала однією із самих улюблених:) зараз майже 2, ще граємося, але вже не так активно, бо з‘являються нові іграшки.

• Софія Б***

Дякую!!

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Спасибо сети розетка,заказ оформили быстро,доставка пришла в срок,без какие-то либо повреждений,поломок.Подарок,ребёнку,очень понравился и заинтересовал очень. Изготовление,качественное,без запаха пластмассы, все держится хорошо и крепко.

Переваги:
    Цена,качество,интересно для ребёнка как развивающая игрушка.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.....
  • Демьянов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Товар судової якості. Нам подарували для двійнят і вони вже 2 поки ним граються. Він витримує все, і падіння і кидання. Досі працює незважаючи на те що трохи потріпався

Переваги:
    Чудова іграшка для дітей
    Недоліки:
    Відсутні
  • Тарас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Одна з любимих іграшок. Кріпка.
    Гарно підійде на подарунок на від близько року, можна навіть і раніше.

Переваги:
    Дуже гарна іграшка, на кожній стороні як окрема іграшка. Дуже сподобався дитині.
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Грає, співає, говорить, світиться і все українською мовою! Багато кнопочок і всяких штучок. Думаю що дитині у різні періоди буде цікаво. Куб одразу прийшов з батарейками, гарно запакований.

Переваги:
    Українська мова
  • Каріна В***

Рекомендую,вартує кожної гривні

• Диана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Покупали ребенку на 1 годик, очень довольны покупкой! Очень интересная игрушка, ребенок играется постоянно. Рекомендую!

• Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дуже якісна іграшка. Звуки не ріжуть вуха, не голослива, гарно підібрані. Все натискається, крутиться, спрацьовує як треба. Моя мала вподобала її, гарно з нею розвивається.

Переваги:
    Якість, функціонал, коштує своїх грошей.
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Прокопенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Хороший куб, ребенок в восторге.

Переваги:
    Много всего.
    Недоліки:
    Слишком большой для детей до 1 года
  • Євгенія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Хороша іграшка, доця грається із задоволенням ❤️

• Виталий В***
  • Наталия К***

Дякую Розетці за гарний подарунок

Переваги:
    Онучка (1 рік) в захваті! Грається з задоволенням. Зроблена якісно, гарно. Все працює без проблем. Кришки, які дитина познімала, легко ставляться на місце.
  • Любомир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Придбав для дівчинки 1,4 роки. Дитина в захваті, сама вмикає улюблені мелодії, танцює та тішиться вистрибуючій іграшці на одній зі сторін. Чудовий і якісний подарунок.

Переваги:
    Багато функцій, пісні українською, якісний матеріал
    • Максим

Доброго дня! Будь ласка, прочитайте попередній відгук. У вас немає такої проблеми?

• Любомир

Щойно провірив, все працює, Максим. Раджу Вам виміняти іграшку, якщо ще є така можливість. Можливо, брак.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Питання до представника Kiddieland. Іграшка цікава, дитині дуже сподобалась, але нажимаючи в режимі очікування зелені кнопки на піаніно та на коровку кнопки не працюють! Потрібно нажати щось інше, щоб вони працювали. Якщо знову нажимати їх першими вони не праюють! Цце брак?! Минув тиждень від купівлі. Не приємно!

Переваги:
    Якість виробу. Цікавий вибір ігор. Українська мова.
    Недоліки:
    Не працюють деякі кнопки!
    • Николай С***

Це мабуть брак. У нас такого не помітно. Хоча, нажаль, у нас варіант з російською мовою

• Представитель Компании

Доброго дня, Максим! В таких випадках рекомендуємо звернутися в наш сервісний центр: 067-561-22-94.

• Максим

Дякую компанії Kiddieland. Іграшку прийняли в сервіс. Заміна, висилають нову.

• Василенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Монокуб ідеальна іграшка щоб зайняти дитину на деякий час, якість на вищому рівні, окремо дякую rozetka за швидку доставку

Переваги:
    Зроблена з хорошого, цупкого пластику, є можливість обрати монокуб на різних мовах
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Наталья Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Kiddieland не нуждается в рекламе. Качество всегда на высоте. Пластик крепкий, крышки пережили многократные открытия и не очень бережное их закрытие неловкими движениями малыша ))) Ребенок в восторге.

• Maryna F***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Чудовий Мультикуб, що цікаво в Синочка зразу з'явився інтерес, просто перед цим замовляли «Розумне цуценятко», і в нього не виникло таке захоплення як з цим Мультикубом. Прикро тільки за одне, кришка яка закриває мишку не знаходилася на своєму місці, а була під мультикубом, тепер вона постійно спадає. Чи то нам поклали на складі чи то при перевезенні було пошкодження, уже не дізнаюся. Але то нічого, Ми задоволені на 100% цим Мультикубом.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Підкажіть, будь-ласка, чи можна отримати гарантію на виріб? Після 2х тижнів використання перестали працювати кнопки з тваринками. До кого можна звернутись стосовно ремонту?

• Дима Д***

Гарантия 14 дней только.

• Оксана М***

Перефразую, чи можна полагодити дану іграшку? Навіть за плату.

• Олег

В документах могут быть контакты производителя. Попробуйте обратиться к ним напрямую, в сервисный центр.

• Maryna F***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Можна будь ласка дізнатись розмір мультикуба?

• Представитель Компании

Доброго дня, Марина!
      Розмір мультикуба: 22х21.5х23.

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Купила на укр мове, а по факту без прошивки китайская полифония. Надеюсь розетка все же обменяет.

Недоліки:
    Обидно, что попалась без прошивки, не 3 рубля цена. ☹️
    • Елена М***

Все же обменяли без проблем. Точнее сам обмен без проблемы, но потратилось несколько дней, отвезти на осмотр, потом на след день забрать новую... С маленьким ребёнком это напряжно, возня.
      Сама игрушка очень классная (та что прошитая), веселые песни про зарядку особенно понравились малышу

• Представитель компании

Добрый день! Обратитесь в наш сервисный центр: 067-561-22-94. Игрушек без русскоязычной озвучки или озвучки на украинском языке у нас нет в продаже. Вы можете заменить игрушку. Вам необходим будет чек, игрушка непосредственно, упаковка со стикером поставщика и документ, подтверждающий покупку - чек, накладная и т.п. Благодарим за Ваш отзыв.