Відгуки покупців про Телевізор Kivi 55U710KB
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Зламався відразу після закінчення гарантіі
- Переваги:
- Недоліки:
- Не довговічний
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Хороший телевизор за свою цену .
Работает без перебоев уже 5 лет
Всем рекомендую - Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Базальт
Якщо надумаєте брати телевізор. Не встановлюйте оновлення. Після останнього оновлення з'явились наступні баги.
1) самовільно вмикається зі стану очікування.
2) зникає періодично звук із саундбару після пробудження зі стану очікування і треба перезавантажувати.
3) став повільніше працювати.- Переваги:
- Андроїд . Нормальна картинка . Ціна
- Недоліки:
- Плавний по швидкодії. Після останнього оновлення стало жахливо.
- РоманПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Купував десь 2+ роки назад. Ціна низька в порівнянні з світовими брендами. Почитав відгуки і вирішив ризикнути.
Зручне меню, легко орієнтуватися.
Диктування голосом дуже чітко працює.
За цей період часу ніяких проблем немає.
Оновитися хотів би лише заразди функції транслювання смартфона на екран. Але дана модель має можливість транслювання відео з браузера телефону чи ноутбука черезе Wi-Fi, що теж зручно.
Малий кут огляду, що відображається в зменшені контрасту та яскравості екрана.- Переваги:
- ціна, голосове введення, розмір
- Недоліки:
- Малий кут огляду, що відображається в зменшені контрасту та яскравості екрана.
- Юра К***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Дуже крутий тєлік за такі гроші краще не придумаєш ! До цього в мене був SATELIT 43F9000T непотріб через 1,5 року помер і я це розумів з початку !А тут інша справа вже пів року і я задоволений єдиний мінус на пульту задня кришка погано тримається !
- Переваги:
- Все супер !
- Недоліки:
- Кришка пульта погано тримається !
Представник брендуДоброго дня,Юрій! Дякуємо Вам за відгук.
З повагою KIVI.
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Через місяць, почав мерехтіти екран. Хтось може порадити як можно виправити.
Представник брендуДобрий день! Ми радили б, спочатку звернутись до технічної підтримки, можливо проблему можна вирішити і без втручання сервісу. Можете звернутись на нашу гарячу лінію або по наступним каналам для зв'язку:
- Мирослав Д***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Базальт
Брав у магазині в липні не тут, пульт указка як від моделі 2021. Кольори насичені яскравий, звуку з головою вистачає, трансляція по віфі 1080* на ура і це при роутері 2.4. 4 К теж бомба, жаль контенту нема в ефірах. Битих пікселів не було. Виходи юсб та hdmi є багато як і на навушники. Блютус і етернет вихід. Не жалію ні капельки.
- Переваги:
- Ціна, те саме що 2021 рік
- Недоліки:
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Хороше зображення за ці кошти
- Никита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
При покупке заказал Осмотр матрицы специалистом 200-300грн.
Нёс с Розетки своими руками (нужно намотать на коробке скотчем ручку, чтобы нести одной рукой)
Спасибо людям за негативные отзывы!!! - СэнжВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Работает великолепно!
Для игр желательно ещё и флэшку usb прикупить и геймпад.
Разные режимы Изображения и Звука. Лучше Эквалайзером не клацать, потому как вернуть можно ориентируясь только на глаз, по Умолчанию нет.
И самое главное Поиск по микрофону: Нажимаете разноцветную кнопку по середине пульта и говорите, телевизор ищет например в Ютубе или "Погоду на сегодня/неделю"....эксперементируйте :) - Евгений Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Телевизор сломался через пол года, снял со стены, отвёз в сервис, три недели, сказали что починили, забрал, повесил, тоже самое, снял, отвёз в сервис, война, сказали ЗАВОДСКОЙ БРАК, дали акт, написал письмо в киви а мне ответ нет вам ни телевизора не денег, хотя телевизор сломался до войны и первый раз с сервиса забирал до войны. Вместо борьбы за клиентов и ответа на обязательства по гарантии куча отговорок. Это называется некомпетентность и нежелание предоставлять качественный сервис как и продукцию в прочем.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все в одном пакете
Представник брендуШановний Євгеній! Ви залишили три майже однакові коментарі на три різні моделі телевізора. Якщо це не спам і у вас дійсно сталися певні проблеми з телевізором то, нам шкода, що у Вас склалася така ситуація. Для того, щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням проблеми, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Юрий А***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Самый ужасный телевизор из всех что у меня и знакомых был.
Лучше самый дешовый самсунг чем это.- Переваги:
- Недоліки:
- Жудко тормозит и неадекватно возпроизводит программы
Представник брендуШановний Юрій.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт.
Ми хотіли б розібратися у питанні і допомогти у його вирішенні, для цього необхідно більше інформації. Будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.
- Алина Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Ну це ж просто жах! 19 грудня купували у фізичному магазині! 12.04 з'явилися полоси по телевізору! Зараз нам треба відправляти його у Київ у СЦ. Через війну у країні, робити це геть не хочеться. Почитала, що це може бути через поломку в матриці ... Я в шоці(
- Переваги:
- Стильний
- Недоліки:
- Через майже 4 місяці вийшов з ладу
Представник брендуШановна Аліна.
Нам шкода, що склалася така ситуація.
Viber: посилання
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і опишіть проблему.
- Вероника Ш***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Базальт
Майже 11 місяців відпрацював з дати покупки , а потім просто не працює екран, темний став ніби виключили , коли придивлюєшся чи присвічуєшь трішки видно але все одно просто жесть , а звук є..
Представник брендуШановна, Вероніка!.
Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація. Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням проблеми, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
При зверненні вкажіть, будь ласка, дані телевізора і детально опишіть ситуацію.
З повагою, компанія KIVI."
- Владислав Р***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Я обычно не оставляют коменты , но ради такого я вернулся чтобы оставить: Телик огонь . Картинка супер , звук потрясающий , куча фишек которые удивляют через время после покупки. Если вы сомневаетесь или у вас есть с чем сравнить то надо брать этот , не пожалеете
- Переваги:
- Звук, картина, управление, хромкаст
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Получили быстро, ожидания оправдались полностью, всем довольны за что спасибо. С розеткой работаю давно, на данный момент только положительные эмоции, если что не так с товаром все поправимо, не в каждом магазине такое встретишь.
- Тетяна Г***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Базальт
Подумайте прежде чем купить данный телевизор. Самая ужасная проблемы в том, что он постоянно самостоятельно отключается от Wi-fi. Иногда доходит до абсурда. При просмотре стандартного фильма продолжительностью 1.5 часа, переподключать Wi-fi приходится по 10-15 раз.
- Переваги:
- Большой экран, хороший звук
- Недоліки:
- Теряет wi-fi
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за Ваш відгук. Рекомендуємо спробувати знеструмити мережеве обладнання та ТВ з розетки на пару хвилин, а також додатково перевірити коректність встановленої дати та часу в налаштуваннях ТВ. Робота WI-FI залежить від таких факторів як: потужність роутера, його відстані до ТВ, кількості роутерів поблизу, кількості стін та інших об'єктів, які створюють перешкоди. Щоб виключити вплив мережевого обладнання, тимчасово під'єднайте ТВ до мобільної точки доступу і поспостерігайте за роботою додатків та ТВ в цілому.
Також для того щоб ми могли допомогти у вирішенні Вашого питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.- Кристина С***
Может быть не стабильный сигнал идет от роутера? Попробуйте подключение 5 Гц.
- Мирослав Д***
У Вас явно брак. Юзаю 10 днів ввів не зірвав ні разу
- Борис Г***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Базальт
С прошлого года пользуюсь данной моделью телевизора и за всё время из трудностей, с которыми я столкнулся, это настройка каналов, немного мудрённо как по мне реализовано, хотя по сути пользовался ней только один раз, когда подключил кабельное, в остальном телевизор просто замечателен.
- Переваги:
- Большая диагональ с шикарной картинкой и функционалом, по хорошей цене
- Недоліки:
- Мудреная настройка каналов, но разобрался, все работает
Представник брендуШановний Борис.
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався наш продукт.
Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізору KIVI, будь ласка, зверніться в службу технічної підтримки, для цього скористайтеся наступними каналами:
Viber: посилання
При зверненні вкажіть данні ТВ та детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання та допоможуть у вирішенні проблеми.
- Василий П***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Под игрушки подходит отлично через соньку отличная картинка без торможний. Лучше подключать через порт hdmi 3 он прямо под консоли. Естественно и фильмы на нем смотрю 4 к отлично воспроизводит через интернет, даже с близка очень хорошая картинка.
- Елизавета А***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
И без антены работает отлично - каналы смотрим через интернет, связь хорошая, не тормозит. По управлению простой.
- Переваги:
- Хорошее качество изображения, звук громкий.
- Анатолий Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Про все сказано, але найбільше сподобалось " Ви будете дивить далі?" і якщо заснув, він виключивсь. Найкраща опція.
- Переваги:
- Чудова якість зображення, хороший звук, працює як сматфон.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Все круто.
- Переваги:
- Изображение
- Мирослав Д***
Скільки ОЗУ?
Представник брендуДоброго дня, Мирославе.
В даній моделі 1.5 Гб оперативної та 8 Гб вбудованої пам'яті.
З повагою, компанія KIVI.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Базальт
Это второй телевизор Kivi. Со вторым проблемы, очень сильные засветы по экрану, попался брак. На первом таких проблем нет. При чем после легкой протирки мягкой мокрофиброй, эти засветы перемещаются. В сервисе говорят что это нормально. Но если один телевизор без таких проблем, а на втором матрица с засветами то это уже не нормальная работа, но не смотря на гарантию в 3и года, менять никто с такой проблемой матрицу не будет и это расстраивает. По гарантии не меняют. Поверяйте все обязательно при покупке, но засветы при дневном свете не видно, только при слабом освещении или в темноте.
- Переваги:
- Большой экран за низкую стоимость, скорость работы.
- Недоліки:
- Засветы на экране, поэтому оценка 3.
Представник брендуДоброго дня, Олексію. Дякуємо Вам за відгук!
Особливість рідкокристалічних ТВ передбачає наявність світлодіодного підсвічування за матрицею ТВ, внаслідок чого виробником допускається нерівномірність підсвічування. Також нерівномірність підсвічування визначається при експлуатації тв, не на однорідному фоні. Якщо у Вас залишились питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Технічні консультанти в онлайн-режимі дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Телек огонь. Только достал. Все работает. Не могу пока понять как настроить голосовое управление. Подскажите пожалуйста. То что предложил телек подержать 5сек.одну кнопку а потом нажать меню не сработало. Ребята на пункте выдачи огонь. Спасибо приятной девушке, а парень со сломанной рукой вообще красавчик)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Пока нет
- Олександр А***
Их нужно держать одновременно. Не по очереди!
- Дмитро Т***
Пробывал и так. Не видет.
Представник брендуДоброго дня, Дмитро.
Для роботи голосового пошуку під'єднайте пульт по Bluetooth до ТВ. Для цього потрібно в налаштуваннях вибрати пункт "Пульти та аксесуари", потім вибрати пункт "Додати пристрій" і затиснути на пульті дві кнопки одночасно, кнопки «Ліворуч» та «Меню», поки індикатор на пульті не почне моргати зеленим кольором.
- Андрей Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Базальт
Экран просто идеален, никаких засветов, показывает чётко, картинка плавная, в онлайн режиме при перемотке задержка просто минимальная, очень крутой телевизор. Рад что выбрал именно эту модель, так как кум брал похожий от другой фирмы, практически за те же деньги и жалуется на него чуть ли не каждый день, то у него что то тормозит, то что-то выбрасывает, а тут всё просто летает
- Переваги:
- Отличнейшее изображение, четкое, большая диагональ с 4к разрешением, на андроиде
- Недоліки:
- Я очень доволен, работает отлично
- Константин Г***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Тех підтримка тільки на 3 роки, далі вони пропонують купити смарт приставку. Питання:- "Навіщо купувати смарт ТВ kiwi?
- Недоліки:
- Телевізор на 3 роки
Представник брендуДоброго дня, Константине.
Термін служби даної моделі становить 5 років, але це не означає, що після 5 років телевізор перестане відтворювати відео та виконувати свої функції справно. Термін служби встановлено з розрахунку на технологічний прогрес, деякі функції телевізора через 5 років можуть стати застарілими. Також в моделі 43U710KB Android буде оновлено до 11-ї версії, що значно подовжить підтримку сервісів.
З повагою, компанія KIVI.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Специально заказал в отделение розетки, чтобы по месту осмотреть и в случае чего отказаться, дабы избежать проблем дома. Но даже и это не помогло, экран сам отличный, на него акцент осмотра я и дела, но уже дома обнаружил, что рамка, которая проходит по периметру всего телевизора, внизу немного отошла и идёт волной. Это вроде никак не влияет на функционал, да и не видно особо никак, но такого быть не должно, даже если этот продукт бюджетный.
- Переваги:
- Классный дизайн, в замен моему восьми летнему телевизору - разница колоссальная, на ютубе видео в 4к 60 фпс просто шикарно показывает. Звук по лучше чем в моём старом телевизоре, но всё равно он лажа)
- Недоліки:
- Так как я столкнулся с браком, то качество сборки оценить положительно не могу.
Представник брендуШановний Вадим.
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався наш продукт.
Для того щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти із його вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер, версію ПО і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповідь на питання.
З повагою, компанія KIVI.- Дмитрий К***
Не стоит обращаться в сервисные центры,они у них отвратительные
Представник брендуШановний Дмитро.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу сервісних центрів. Якщо ви зіткнулися із фактом неналежного обслуговування, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
При зверненні опишіть ситуацію. Ми хочемо стати краще і сподіваємося, що Ви нам в цьому допоможете.
З повагою, компанія KIVI.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
Користуюся тиждень, телевізор супер!
- Переваги:
- Ціна-якість
- МаксимПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
С этими телевизорами Одни мучения,, постоянные зависания, плохо ловит сигнал интернета через Wi-Fi , заплатил за свиттв но смотреть не могу на телевизора, потому что этот корч не может нормально работать с ихним приложениям плюс плохо ловит сигнал интернета...пульт купили новый с, указкой, он тоже глючит ужасно..
- Переваги:
- Недоліки:
- Все постоянно глючит, что телевизоры, что их же пульты.
Представник брендуШановний Максим.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Для оптимізації роботи системи рекомендовано перевірити наявність оновлень у розділі "Про пристрій" і завантажити актуальну версію, а також оновити всі системні додатки.
Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою, компанія KIVI.- Кондрат
Тут же есть 5 герц, сигнал чистый. Переключите на эту чистоту и не будет у вас интернет пропадать. Думал кабель кидать к тв но попробовал вайфай и даже не стал морочиться и так все грузит.
- Татьяна О***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Купували в магазині.В цілому непоганий телевізор. Є корисні функціі, достатньо швидкий. Але через 7 місяців користування з'явились горизонтальні смужки. Відправили в сервіс. Матриця вийшла за ладу. Чи не занадто швидко? На сервіс поки нарікань нема, надіслали кур'єра, забрали, подзвонили,пояснили що на даний момент нема можливості матрицю замінити, сказали як далі діяти. Потрібно здавати в магазин. Якщо є можливість повернути гроші - краще докладемо й купимо інший. Напевно,не щастить. Дивлячись на відгуки, в багатьох нормально працює.
Представник брендуШановна Тетяна.
Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація і Ви повернули телевізор. Розробку продукції KIVI здійснює міжнародна команда фахівців, а виробництво ведеться на високотехнологічних заводах з міжнародною системою контролю якості. При виробництві ми використовуємо тільки якісні комплектуючі, відсоток браку не перевищує показники інших виробників.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Сподіваємося, що зможемо відповісти на Ваші питання, і Ви розглянете телевізори KIVI при виборі телевізора наступного разу.
З повагою, компанія KIVI.- Сергей Б***
Какой бы вы бренд не взяли может быть брак матрицы, зато тут на неё гарантия 3 года, это большой плюс.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Базальт
За эти деньги отличный вариант!!!!
- сашаПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
не было возможности вернуть, приходится каждый раз бороться с телевизором. обновлений нет, наушники блютуз не видит. магазин,ютуб вообще...подключил мх 96 стало лучше намного. подумайте Очень перед тем как купить эту марку.
- Переваги:
- картинка, звук.
- Недоліки:
- пульт убогий. тормозит с завидным постоянством. начинка ерунда.
Представник брендуШановний Олександр.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Для коректної роботи системи рекомендовано оновити системні додатки і ПЗ в автоматичному або ручному режимі. Пульт переходить у режим сну через 45 секунд бездіяльності, прокидається від натискання будь-якої кнопки, в новій версії оновлень цей режим відсутній.
Для коректної роботи рекомендовано враховувати наступні вимоги до під'єднуваних пристроїв:
1. Пристрій повинен підтримувати Plug and Play (не потребує встановлення драйверів);
2. Повинна бути сумісність з Android та сумісність версій Bluetooth.
Для того щоб ми могли розібратися у питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.- Арсен З***
А где от метка о покупке? От всех знакомых наоборот слышу что только киви и стоит брать, как раз присматриваюсь к их моделям. Интересно узнать от реальных покупателей как работает.
- Иван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
При покупке товара не было времени оглянуть товар на месте. Коробка была запечата и следов вскрытия не было заметно, решили не вскрывать так как покупался на подарок.
Распечатав, телевизор дома, обнаружили что матрица разбита. Cделали заявку на розетку через телеграм канал, через пару часов после покупки. На след день оставили заявку в телефонном режиме.
Розетка обещала разобраться, просила несколько раз фотографии самого телевизора и фото коробки. В последний день когда истекает 14 дней с момента покупки, пришло письмо, даже не звонок, о том что это ваша вина что вы не осмотрели товар при получении. По факту куплен товар который можно выбросить.
Сервиса нету.- Переваги:
- Недоліки:
- Телевизор был разбит
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Тарас
Чи вдалось якось вирішити цю проблему?
Представник брендуДоброго дня, Тарасе.
Якщо у Вас виникли запитання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Технічні консультанти дадуть відповіді на Ваші питання.
- Антон Т***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Базальт
Філософія KIVI
Ми не ускладнюємо. У розробці продукту ми керуємося основним для нас критерієм – клієнтським досвідом. Ми усвідомлюємо, що відпочинок — це частина вашого повсякденного життя. А тому робимо технологічний продукт максимально простим та доступним.
Эти строки взяты с сайта компании.
В действительности, вы получите полную противоположность.
1. Интерфейс вашего телевизора меняется в зависимости от того, к в этом месяце станет спонсором компании.
2. Вам не дадут выбора и возможности настроить главный экран. Одним утром вы проснетесь, включите свой телевизор, а там одна большая реклама MEGOGO! Компании которая в Украине показывает мультики, а в России !!!Бесплатно! транслирует Путина!
Итого: Была хорошая компания KIVI но потом в нее добавили это и получился.... Сами додумайте, что получилось.- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Политика компании.
- Николай
Шо за истерика? Где ты видел рекламу мегого? Ты инструкцию для начала прочитай
Представник брендуШановний Антон.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Ми розуміємо, що інтерфейс має бути максимально зручним та зрозумілим для користувача, тому зробили лаунчер із можливістю кастомізації інтерфейсу. В новій версії оновлень є можливість відключити демонстрацію акційних пропозицій.
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, зверніться в службу технічної підтримки, для цього скористайтеся наступними каналами:
- Денис Л***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Базальт
И так. Купил сегодня этот телевизор в розетке. До этого читал отзывы, было несколько и негативных, про битые пиксели и т.д., решил не обращать на это внимание, так как негативные отзывы есть всегда и у любого товара. Думал, что подобные проблемы обойдут меня стороной)))) Но, как видите, мне тоже «повезло»))))
Kivi, это ваша фишка какая-то?)
Как быть с этой проблемой?(верхний правый угол)- Переваги:
- Картинка, звук, цена
- Недоліки:
- Нет встроенного браузера, белая полоска в правом верхнем углу телевизора
Представник брендуДоброго дня, Денисе.
Нам шкода, що у Вас виникла дана ситуація. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні Вашого питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: посилання
Також можете оформити заявку на діагностику в АСЦ на сайті посилання