Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Генератор інверторний бензиновий газовий Kompak KGG20Ei-DF 2.1/2.3 кВт (100674208)

Код:  569472031
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Олексій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На газу не пробував. На бензині працює добре. Споживає приблизно як заявлено - за 5 годин спалив десь 3.5-4 л, це було підключено: два опалювальних котла, два холодильника і ще заряджав дві станції.

Всі, хто бачив (і чув) його - кажуть, що дуже тихо працює, хоча мені здається, що не так вже й тихо. Проте, за двома закритими вхідними дверима (генератор стоїть на ганку/парапеті будинку) його майже не чути, особливо на фоні працюючого опалювального котла.

Дуже виручив нас під час аварійного відключення електрики в найбільш холодні дні.
    Та й під час планових відключень, що по 7-9 годин, якщо користуватися в тандемі з зарядною станцією, виходить доволі ефективно. Можна, наприклад, швидко зарядити від нього станцію, а потім ганяти котел від станції.

Переваги:
    Чудовий генератор
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер. Прийшов своєчасно. Сьогодні встигли 2 години обкатати без навантаження. Працює рівно і тихо.

Недоліки:
    Поки немає.
  • Ігор А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий генератор, працює тихо, заводиться легко. Заряджає акумулятор. На газу не пробував, але думаю працює так само гарно як і на бензині

Переваги:
    Тихий
    Недоліки:
    Трохи важкуватий
  • Віктор П***

Отримав даний генератор.
    Чому в характеристиках не сайті Розетка пише, що номінальна потужність 2.1 кВт, а на самому генераторі номінальна потужність - 1.9 кВт???
    В керівництві по експлуатації (в якому не має Української мови) теж - 1.9 кВт.

Чому так???

Переваги:
    При розпакуванні все доволі якісно виглядає!
    Недоліки:
    Ще не користувався.
    • Короткий В***

Аналогичная ситуация , на сайте написано номинал 2.1 , а по факту 1.9

• Олексій Ч***

2.3/2.1 це пікове навантаження. Робоче (номінальне) навантаження - 1.9/1.7 кВт.

• Дмитро І***
    Продавець: Rozetka

Апарат хороший економний

Переваги:
    Тихий
    Недоліки:
    Нема до його запчастей поламалися і буде валятися.Я зцим стикнувся .Плата згоріла і нема її неде