- Зоряна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудова сковорда, не пригорає, миється чудово, дякую за швидку доставку і якісний товар!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарна сковорідка
- Дима Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Якісна сковорідка, швидко нагрівається, не пригорає...
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Доповнення до попереднього відгуку.Сковорідку прислали зовсім не таку як замовляли.Прислали дешевий варіант,та ще й з браком.Повне розчарування у вашому магазині. Це непорядно по відношенню до покупця. Будемо телефонувати у службу підтримки з приводу вирішення питання про повернення товару.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка може і гарна,і запакована добре,але як ми зрозуміли було навмисно надіслано із сколом. Так як на ній було багато пакувального сміття на почті не додивився,а вдома були не приємно здивовані. Це не порядно зі сторони продавця.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарна та якісна сковорідка, покупкою задоволена
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявлені
- Анатолій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дуже задоволений, швидка доставка
- Переваги:
- Гарна якість, відомий бренд
- Недоліки:
- Не знайшов
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Смажить добре, нічого не пригорає
- Недоліки:
- Товщина дна досить маленька
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
На жаль цього разу повне розчарування від покупки,оскільки лише вдома помітила деформацію та порушення геометрії сковороди.Окрім того хочу додати,що перша ціна(не акційна)дуже завищена як для даного товару,красна ціна якого має бути менша за акційну!
- Переваги:
- Можливо покриття.
- Недоліки:
- Деформація,тонкі стіни та дно,легка та ще й з подряпинами
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Описана вами деформація та порушення геометрії сковороди не є допустимими для нового виробу. Подібні дефекти зазвичай виникають через пошкодження під час транспортування або зберігання, і, на жаль, інколи їх можна помітити вже після розпакування вдома.
Щодо конструкції: ця модель належить до легких сковорідок для щоденного використання, а акційна ціна відповідає її позиціонуванню в асортименті. Водночас наявність подряпин і деформації — це ознаки браку, незалежно від цінової категорії.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka для обміну або повернення товару відповідно до правил маркетплейсу. Зазвичай достатньо фото дефекту в особистому кабінеті.
Шкода, що покупка викликала розчарування. Сподіваємося, питання буде швидко вирішене сервісом магазину.
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Хороший товар, лучше чем тефаль
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковородка классная покупала себе другой диаметр пользуюсь этой фирмой постоянно и другим советую
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дуже сподобалася
- Олександер Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дуже якісна сковорода, зподобалось все, і покриття і ручка і розміри. Рівна, не найшов ніяких дефектів на сковородці. Важкенька, але то мабуть добре. За кілька днів користування нічого не пригорало, жінка довольна.
Добротна річ, якою хочеться користуватися, рекомендую.- Переваги:
- Якість і розміри.
- Недоліки:
- за таку вартість недоліків немає
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Супер, нарікань немає поки.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудова, рекомендую всім, дякую.
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Нормальна сковорода для жарки картоплі військовим.
- Переваги:
- Працює на індукційній плитці.
- Ярина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
гарна сковорідка, беру таку вже вдруге. минула прослужила років 5. покриття гарне
- Переваги:
- не прилипає
- Недоліки:
- нема
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Поки все влаштовує, маю надію що буде все чудово в надалі)
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарна якість
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода коштує своїх грошей
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Буквально за пару тижнів використання почало все прилипати до сковороди, на маслі ще більш менш щось можна по смажити але без масла ніяк.
- Переваги:
- Недоліки:
- Антипригарне покриття
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування.
Нам шкода, що у вас виникли труднощі зі сковородою. Антипригарне покриття може втрачати ефективність у разі надто високого нагріву або використання не рекомендованих аксесуарів (металевих лопаток, абразивних губок тощо). Також важливо, щоб сковорода перед використанням завжди прогрівалася поступово — це впливає на стабільність покриття.
Щоб перевірити ситуацію ви можете звернутися до магазину, де було придбано товар, для обміну або консультації за гарантією. Якщо є фото або відео, це допоможе швидше вирішити питання.
Бажаємо вам лише приємного досвіду з нашою продукцією! - Олександр Ш***
чел,раумеется надо жарить на масле,боже...
- Лідія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дуже гарна
- Ніна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорідка сподобалась
Поки все чудово. Потребує зовсім мало олії - ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дно вигнуто, масло збирається по краям. Дно маленьке і не виглядає на 24, десь 15см, хоча кришка на 24см підходить.
- Переваги:
- Поки нова, їжа не прилипає.
- Недоліки:
- Дно вигнуто, масло збирається по краям. Дно маленьке.
Добрий день, Володимире!
Дякуємо за ваш відгук. Вигин дна може бути наслідком термічного впливу — наприклад, перегріву без їжі або різкого перепаду температур після миття. Також у деяких моделей допустима легка опуклість, яка вирівнюється при нагріванні.
Щодо скупчення олії по краях — це явище називається термокапілярною конвекцією. Через різницю температури центр нагрівається трохи швидше, тому поверхневий натяг змінюється, і олія «тікає» до країв. Це природна фізична особливість, а не дефект.
Якщо ж ви вважаєте, що дно деформоване або розміри не відповідають заявленим, зверніться, будь ласка, до магазину або залиште заявку на обмін на нашому сайті — ми обов’язково розглянемо звернення.
Дякуємо за вашу уважність і бажаємо, щоб користування посудом Krauff залишало лише позитивні враження!
- Святослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка з самого початку випукла. Олія розподіляється по краях. Зрозуміло чого така знижка.
- Переваги:
- Не пригорає, принаймні поки
- Недоліки:
- Випукла з самого початку
Святославе, доброго дня. Дякуємо за відгук. Особливість сковорідок із товстим алюмінієвим дном у тому, що поверхня може мати незначний вигин — це пов’язано з фізичними властивостями матеріалу, що розширюється при нагріванні. Щоб масло рівномірно розподілялось, достатньо злегка нахилити або прокрутити сковорідку. Також радимо користуватися кришкою — вона допомагає рівномірно прогрівати стінки. Якщо зовнішній вигляд або конструкція вас не влаштовує, ви можете звернутися до місця придбання або залишити запит на нашому офіційному сайті для консультації щодо обміну. Бажаємо приємного користування!
- Славская Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Доброго дня !Отримала сковорідку,вона трохи деформована, на пошті неможливо було побачити,прийшла додому поставила кришку і побачила брак.
- Недоліки:
- Брак
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.
Ситуація, яку ви описали, найчастіше пов’язана з транспортуванням або навантаженням під час зберігання. Ми радимо завжди ретельно оглядати товар при отриманні, особливо коли йдеться про посуд. Якщо сковорідка має деформацію, ви можете звернутися за обміном у місце придбання або скористатися формою звернення на нашому офіційному сайті.
Бажаємо, щоб кожна покупка була вдалою та приносила лише задоволення!
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Замовила, прийшла крива(
Якість так собі, трохи пристає- Переваги:
- Недоліки:
- Крива
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Ймовірна причина деформації сковороди — сильний тиск або механічне пошкодження під час транспортування. Незважаючи на надійну упаковку, іноді такі ситуації можуть траплятися при необережному поводженні зі сторони перевізника.
Нагадуємо про важливість огляду товару під час отримання: це дозволяє одразу виявити можливі пошкодження та зафіксувати їх у присутності кур’єра або у відділенні.
У разі виявлення деформації ви можете оформити обмін у місці придбання товару, або через наш офіційний сайт. Фото пошкодження також допоможе пришвидшити процес.
Гарного дня!
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Зауваженнь до пательні немає, найголовніше для мене, що за тиждень дно ще не вигнулося. Олія начебто змащує всю поверхню, але збирається "острівками" по поверхні
- Переваги:
- Недоліки:
- Олія розподіляється по поверхні нерівномірно
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що сковорода вас загалом влаштовує. Щодо особливості розподілу олії — на це може впливати як тип плити, так і спосіб нагрівання. Також рекомендуємо щоразу перед смаженням наносити краплю олії на теплу поверхню та розподіляти її круговими рухами лопаткою або пензликом — це допомагає зменшити ефект «острівків» і забезпечити рівномірне покриття.
Бажаємо вам смачних страв і приємного користування продукцією Krauff!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сподобалася
Дякуємо за ваш відгук!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Придбав сковороду, але потрапила неякісна модель. Між сковородою та кришкою є щілина, через що кришка не сидить щільно.
Дякуємо за відгук, Дмитре!
Ситуація, коли кришка не щільно прилягає, може бути пов'язана з індивідуальними особливостями лиття алюмінієвого корпусу або транспортуванням. Ми прагнемо, щоб досвід користування нашими товарами був виключно позитивним, тому радимо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію.
Бажаємо, щоб ваш наступний досвід із Krauff приносив тільки задоволення!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Замовила сковорідку та відповідну кришку для неї krauff. В запакованому вигляді картон заважає перевірити, чи вони підходять. Розпакувала і дуже розчарувалась, бо сковорідка нерівна і між кришкою і краями сковорідки дуже великі щілини. Крім того є пошкодження на зовнішній поверхні (не впливає на використання, але всеодно варто згадати). Звісно я б хотіла обміняти її, але не впевнена, як це тепер зробити. Пакування я зберігла, але картон звісно вже не цілий.
- Переваги:
- Зручна ручка, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Не співпадає з кришкою, крива
- Єлизавета Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сподобалась
- Переваги:
- ціна/якість
- Недоліки:
- ні
- ЛюдаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Мне очень нравится, удобная ручка, не греется, не облазит. Еда нагревается равномерно, ничего не пригорает, рекомендую!
- Недоліки:
- не нашла
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Учора забрала, приємно здивувала якість покриття - ні на що не розраховува за таку ціну. олії треба мінімально, смажить ідеально
- Недоліки:
- відсутні
- Зоряна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Взяла не задумуючись, бо точно така тільки для ВОК мені вже майже рік служить і майже як нова
- Переваги:
- швидка доставка, гарна якість
- Недоліки:
- ні
Дякуємо за ваш відгук!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Все ок, нормальна сковорідка, для індукції підійшла, мию в посудомийці, покриття не стерлось
- Переваги:
- антипригарне покриття, не важка