Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Френч-прес Krauff Brauch 1000 мл (26-306-006)

Оцінка користувачів 2.4/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 1000

Брали на подарунок, тому були дуже «вражені». Навіть не думала, що такий бренд може так зіпсувати настрій.

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Скло тріснуло при першому використанні, хоча робили все по інструкції- прогріли гарячою водою і залили трішки води спочатку. От тут одразу вся вода і витікала через дно.

Дякуємо вам за зворотний зв’язок і за те, що поділилися своїм досвідом.

Тріщина скла під час першого використання не є нормою для продукції Krauff. Боросилікатне скло розраховане на контакт з гарячою водою за умови дотримання інструкцій, і описана вами ситуація може свідчити про виробничий дефект або пошкодження, що виникло під час транспортування.

Рекомендуємо звернутися до магазину, де було придбано френч-прес, із самим виробом та підтвердженням покупки для гарантійної перевірки та можливого обміну або повернення відповідно до умов продавця.

Сподіваємося, що подальший досвід із продукцією Krauff буде для вас значно приємнішим.

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 1000

За тиждень розбився, не жалкую.

Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Невдала форма носика, постійно з нього стікає по корпусу при користуванні. Не раджу

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що користування френч-пресом не виправдало очікувань. Ваші зауваження допоможуть нам краще працювати над якістю продукції. Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога, будь ласка, звертайтеся.

Бажаємо вам гарного дня!

• Катерина Ц***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 1000

рідко пишу негативні відгуки, але тут прям закортіло застерегти потенційних покупців.
    користуватися ним неможливо.
    як тут вже пишуть, гарячий чай тече мимо, на стіл і руки.
    вдома завелася серветка для витирання.
    зраділи, коли він тріснув
    гіршого досвіду із чайниками не мала

Катерино, добрий день! Дякуємо за ваш відгук і приносимо щирі вибачення за незручності, з якими ви зіткнулися під час користування френч-пресом. Нам дуже шкода, що ваш досвід був настільки негативним.

Ми обов’язково врахуємо ваші коментарі для подальшого вдосконалення продукції. Якщо ви ще не зверталися до місця покупки, рекомендуємо це зробити для обміну або повернення товару.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і сподіваємося, що зможемо виправити цю ситуацію!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 1000

Не зручно наливати, постійно тече мимо
    Купуючи цей френч-прес одразу беріть серветки витирати стіл

Переваги:
    Гарно виглядає, тримає температуру і чай не так швидко вистигає як просто в чашці
    Недоліки:
    Не зручно наливати, тече мимо і мова не про декілька крапель
  • Людмила Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 600

Покупала пресс не на Розетке. Но отзыв хочу оставить и здесь, чтобы предупредить других.
    Это самый плохой пресс, который я когда-либо видела. Да, он красивый, но это и все его достоинства. Он постоянно течет при переливании чая в чашку. Причина - кривое литье колбы. Носик колбы находится не по ее центру и не попадает в центр разреза подставки. Плюс на самом носике есть наплывы стекла, которые смещают воду, что и приводит к тому, что ваш стол залит чаем. Кроме этого, каждый раз, когда вы вынимаете пресс, за ним идет и колба. Может, для кого то это будет преимуществом, но для меня это очень неудобно. Знала бы, на что обращать внимание, никогда бы не забрала его после доставки

Переваги:
    Красивый. Это все
    Недоліки:
    Кривое литье колбы
  • Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 600

Сам бренд хороший - у нас и стеклянный заварник, и ступка. Уверена, что и френч-пресс хороший, но по какой-то причине в нем есть микротрещина и он сразу же стал протекать. Буду оформлять возврат.
    Причем на НП и стеклянный, и ступка, пришли в целости

Переваги:
    Красивый
    Недоліки:
    Он протекает
  • Олександр Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 600

Квадратна форма корпусу це супер, бо тепер верхня частина ніколи не обертається, і решітка яка в ній присутня завжди біля носика. В цілому дуже якісний френч-прес німецького виробництва.

Переваги:
    Незвична квадратна форма
    • Олександр Щ***

Треба знизити оцінку до двох балів, постійно почав протікати, схоже це недолік самої конструкції чи горлишка, рідина потрапляє між колбою і пластмасовим кожухом і потім вилівається з днища френч-преса.

Добрий день. Нам дуже шкода, що Ви змінили свою думку стосовно якості товару. Такий дефект не є характерним для нашого пресу. Тому рекомендуємо звернутися до магазину, для преведення обміну товару.

• Євгенія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Колір: Чорний. Об'єм: 1000

Взагалі не вартий цих грошей. Дуже не зручна форма носика, вода ллється з під кришки, якщо трохи сильніше нахилити. Через місяць користування від горячої води в нижньому углу колби кусок прям кусок скла відколовся і відлетів, хоч скло заявлено термостійке. До цього користувалась дешевим китайським заварником за 200 грн, прослужив два роки і досі цілий, лише вигляд вже має неприглядний, тому вирішили взяти щось краще.

• Тамила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Колір: Чорний. Об'єм: 1000