Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Нічого взагалі не поглинає. Брала, шоб прибирати на плитці на полу на кухні, крихти, волосся. Взагалі нічого не затягує. Марна трата грошей.

Переваги:
    Відсутні.
      Представник бренду

Добрий день! Нам прикро, що пилосос не виправдав Ваших очікувань. Підкажіть, будь ласка, чи правильно Ви користувалися пилососом та чи перевіряли, чи не забиті фільтри або насадка? Якщо проблема з недостатньою тягою продовжується, рекомендуємо звернутися на гарячу лінію Kumtel за номером 0 800 75-88-88 для консультації та подальшої допомоги.

• Светлана Т***

Гарна якість, дякую

Представник бренду

Доброго дня, дякуємо за відгук та вибір торгової марки Kumtel, приємного Вам користування.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Не рекомендую,після третього прибирання тріснув пластиковий тримач насадки,ручка почала погано триматися

Переваги:
    Недоліки:
    Не якісний пластик
      Представник бренду

Доброго дня, нам дуже шкода, що склалася така ситуація, просимо вибачення за доставлені незручності. Зверніться на телефон гарячої лінії Kumtel 0 800 75-88-88, наші співробітники обов'язково Вам допоможуть.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже гарно пилисосе,и смиття,и котячу шерсть,я задоволина,легко чістити,я задоволина.

Переваги:
    Легкий,не перегрівается,легко чіститься.
    Недоліки:
    Ще не нашла.