Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Парфумована вода для жінок Lanvin Marry Me 30 мл (3386460023351)

Оцінка користувачів 4.35/5
  • AI аналіз відгуків
    71 відгук:  приблизно 70% позитивних, 15% нейтральних, 15% негативних.
    Lanvin Marry Me! отримав багато відгуків, більшість із яких позитивні, особливо щодо самого аромату та швидкої доставки. Покупці відзначають приємний, ненав’язливий запах, жіночність та універсальність парфуму, його м’яку солодкість та відповідність очікуванням. Серед головних переваг виділяють стійкість (яка, щоправда, оцінюється дуже різноманітно), якість упаковки, швидкість доставки, а також відсутність підробок (багато хто перевіряє батч-коди й підтверджує оригінальність). Однак значна частина покупців скаржиться на те, що останнім часом аромат менш стійкий або відрізняється від минулих версій, що викликає сумніви у частини постійних клієнтів. Деякі звертають увагу на невідповідність аромату їхнім особистим уподобанням. Загалом аромат часто радять як універсальний подарунок і для повсякденного використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Дуже дивно читати відгуки, де пишуть, що аромат не стійкий, якщо ви не задихаєтеся від власних парфумів, то це признак що вони 100% вам підходять. Я теж змушена впритул зап'ястя нюхати, щоб отримати насолоду від цього неймовірного букету. Але оточуючі завжди роблять компліменти, бо аромат приємний і тримається дуже довго, а на шкірі ще й шикарно розкривається. Від мого з дьюті фрі різниці не знаходжу

Переваги:
    Багаторівневий запах, приємна ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Этот парфюм заказываю 2 раз, запах, это что-то невероятное,мне очень нравится,держится сутки все в восторге , советую попробуйте.Разетка как всегда на высоте,ей респект и процветания,успеха,удачи.

Переваги:
    Товар качественный,бес подделки.
    Недоліки:
    Нет.
  • Сергей
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Замечательные духи, дарил девушке такие, это ее любимые, запах просто божественный

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

В начале аромат привлекает своей игривостью, которая возникает благодаря горькому апельсину и персику. Сердце аромата - роза, магнолия и жасмин. Lanvin Marry Me! - ода настоящей женственности.

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Классные духи, стойкий аромат, брал жене на 8е марта - осталась довольная )

Переваги:
    Цена, стойкие
  • Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 75 мл

Запах тот что беру уже много лет. Прекрасные зимние духи

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 75 мл

Вперше беру парфуми на Розетці. І Розетка не підвела. Батч код співпав, пробивається. Дата виготовлення 21рік. Все супер. Стосовно сприйняття запаху - все індивідуально. Мені він подобається. Вперше мені їх подарували на мої 16, коли аромат тільки вийшов. Бо мені дуже сподобався запах і я хотіла собі його. Зараз через більше ніж 10 років, купила знову. І він мені все так само подобається.

• dibrovamarina
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Духи какие замечательные. Я просто в восторге! Даже не ожидала , что они такие стойкие. Второй раз в жизни имею такие стойкие духи. Первый раз были «Мисс Диор» . Все остальные «прошли мимо». Запах нежный ,цветочный.

Переваги:
    Нежный цветочный аромат,стойкие,для романтичных девушек и женщин.
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Сергей С***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Приємний і освіжаючий аромат, брав на подарунок, сподобався. Також флакон гарної форми.

• Татьяна т***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Не соглашусь с тем, что не очень стойкий) Я даже после хорошего душа их на себе ощущаю отдаленно. Одежда пахнет сутки точно, бывает и до двух. По поводу запаха - сладкие, на лето правда подходят. Парень в восторге и я довольна :)

• Jaklin
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Этому парфюму всегда есть место в моей коллекции. Даже, когда заканчивается, я экономно берегу его и использую только в особых случаях. Для меня- аромат настоящей женственности, ассоциируется с весной и романтизмом.

• Валентинпа М***

аромат сподобався

Переваги:
    аромат легкий, стійкий
    Недоліки:
    як на мене недостатки відсутні
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Супер аромат. Обирала перший раз по характеристикам і відгукам. Дуже сподобався, тому, замовила втретє. Аромат легкий, в міру солодкуватий. Як на мене, тримається досить довго.

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 75 мл

Замовляла вперше ці парфуми. Запах мега стійкий тримається навіть після прання одягу.. Рекомендую

Переваги:
    Стійкий
  • Альона Д***

Крута туалетна вода.

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Аромат закохує в себе! Неймовірний, ніжний та легкий Доставкою за 1 день була дуже приємно вражена! Дякую)))

Переваги:
    Аромат, стильна дівчача пляшечка.
    Недоліки:
    Трохи туго відкривається кришечка, але це не на стільки суттєво))
  • Alina T***

За эту цену: шикарный аромат, стойкий запах , равномерный дозатор ! Я довольна

Переваги:
    Стойкий аромат
  • Любовь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Шикарный парфюм. Действительно стойкий, для меня - это цветочный аромат. Мужу сразу понравился. Оригинал

Переваги:
    Стойкий аромат, цена
  • Olia P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Парфуми приїхали дуже швидко, цілі та неушкоджені. Як на мене це дуже важливо. Розетка оперативно здійснила комплектування товару, а доставка тривала лише 1 день завдяки службі доставки Justin. Окреме їм дякую! Обожнюю солодкі парфуми, тому цей мій улюблений аромат, повертаюсь до них знову і знову. На одежі відчуваються навіть на наступний день.

Переваги:
    Дуже гарний аромат, стійкі, солодкі
  • Майя В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Хороший запах, стойкие, спасибо осталась довольна.

• Зинаида
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Запах очень приятный! Спасибо.

• Дария
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Купила по рекомендации подруги,не пожалела.Запах супер,рекомендую.

• Анастасия
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Яркий цветочный аромат)Для меня, он воистину очень завораживающий)

Переваги:
    у парфюма красивый флакон, будете получать множество комплиментов, ненавязчивый,романтичный, стойкий
  • Алла
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Аромат - признание, лучший подарок мужчине любимой девушке) Шлейфовый, тонкий, даже немного пронзительный, жасминовый. Парень сказал, что из всех моих парфюмов - эти самые лучшие.

• Анна
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Мой любимый аромат. Стойкость отличная, а запах придает свежести на весь день и практически не выветривается. Отличное счетание сладости и свежести с тонкими нотками розы)

• Надежда Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 75 мл

Замовляла цей парфум для дочки. Дуже сподобався їй аромат, а мені приємно, що подарунок прийшовся до душі.
    Дякую Розетка за обслуговування та рекомендую замовляти парфуми на вашому сайті.

Переваги:
    Стан товару добрий. Якість відмінна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Влад К***

Отличные духи

Переваги:
    Запах отличный стойкость хорошая
    Недоліки:
    Нету
  • Альона Т***

Клас

• Римма К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 75 мл

Аромат приємний, швидка доставка, дякую

• Лариса К***

Аромат сподобався!

• Приятель Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Туалетна вода супер.Стійкий аромат оригінал.швидко замовлення прийшло.

Переваги:
    Аромат ,ціна
  • Виктория С***

Аромат закохує в себе

Переваги:
    Чарівний аромат
  • Олександра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Брала мамі на подарунок. Давно такими користується. Аромат оригінальний. Батч код пробивається. Аромат приємний, думаю і собі такі взяти. Найкращий об'єм 30 мл, якщо брати із собою в сумочку.

Переваги:
    Стійкі, приємні, компактні
    Недоліки:
    Не має
  • Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Покупала. прочитав описание и характеристики... Понимаю. что на вкус и цвет и т.д. и т.п...Но я - ну о о очень довольна СУПЕР!!! Это мой аромат.

Переваги:
    Отличная характеристика товара.
  • Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Дякую РОЗЕТКА та НОВА ПОШТА - все, як звично, на вищому рівні!

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    не знайдено
  • Марина
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Дуже сподобались парфуми, доречі лімітована серія.

Переваги:
    Дуже приємний аромат, чаруючий)))