- Ляшенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрали в магазине Розетка. Радует, что они в коробке с фирменным скотчем, переживали, думали так вынесут 4 пачки и в пакет положат. Брали как один из подарков детям, в коробке, то что нужно!
- Переваги:
- Упаковка
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все норм
- Переваги:
- Вкусный. Рекомендую
- Недоліки:
- Маловато дней на кино )
- Мацик С***
Маловато це скільки?)
- СергейПродавець: Rozetka
Брали на компанию из 5 человек,набора хватило ещё и осталось,очень удобно и экономно.Однознпчно если нужно будет сразу будем брать таким набором
- Переваги:
- Удобно,не дорого,много чипсов
- НаташаПродавець: Rozetka
Вкусные хрустящие чипсы, понравились,специй достаточно и разные вкусы, советую покупать
- Переваги:
- Разные
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё отлично, но вот промокод на Megogo просроченный прислали
- Юрій Т***Продавець: Rozetka
Для тих хто полюбляє чипси, цей набір сподобається. Дуже добре те, що представлені 4 різних смаку, кожен знайде собі те, що йому до вподоби. Особисто мій фаворит з Lay's це краб і сметана і зелень. Упаковка велика, чипси хрусткі і смачні, склад, звісно, що посередній( але ж це чипси) Ласувати таким потрібно не часто, на мій погляд, це "доросла їжа", не корисна. Інколи собі таке дозволити можна в компанії, за переглядом хорошого фільму чи футбольного матчу. Головне не зловживати таким. Можна купувати.
- Переваги:
- велика упаковка, 4 різних смаку в пакуванні, добрий смак
- Недоліки:
- практично немає, як для чипсів
- Юрий П***
А почему тогда 4 звёзды а не 5?
- Юрій Т***
тому, що це чіпси :)
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
С чипсами, доставкой все Ок! Но, обещанного мегого я так и не получил.
- Переваги:
- Чипсы как чипсы
- Недоліки:
- Нету мегого
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
По факту видали звичайну картонну коробку, в якій були 4 пачки чіпсів і стакан. Ніякого промокоду на Мегого.
- Недоліки:
- Не відповідає зображенню на картинці. Немає промокоду.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Ярослав
Промокод був приклеєний до дна стакана. Беру свої слова назад)