Відгуки покупців про Дитячі джинсові шорти для дівчинки Levi`s 3EH272-L9T 104 см Блакитні (3666643146344)
Немає в наявності
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 158. Колір: Блідий блакитний
Чудові базові джинсові шорти. Світло-блакитний (майже білий) колір виглядає дуже свіжо та ідеально підходить під будь-який літній одяг. Денім щільний, але комфортний, відвороти знизу додають стильного вигляду. Посадка зручна, розмір відповідає заявленому. Покупкою дуже задоволена
- Переваги:
- Універсальна річ чудово поєднуються як із будь чим в гардеробі
- Недоліки:
- Не знайшла
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 164. Колір: Блідий блакитний
На літо, світлі - ідеаліті. Ціна класна, і дорослі хто носить xs теж може підійти 170 розмір. Мені прийшло все ціле, зпаковане з відповідними бірками і нашивками
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за замовлення! Носіть з задоволенням!
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 152. Колір: Блідий блакитний
Шортики сіли гарно, розмірна сітка відповідає. Брали по знижці. Плотні, але за рахунок того що широкі - не жарко в них.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за замовлення! Носіть з задоволенням!
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 152. Колір: Блідий блакитний
Отримавши шорти, перегланула і почала знімати бирки, яких у Levi's 3шт. І вже під останньою були замазані корректором 2 непрокраси по тканині. Дуже розчарована, тому що брак підступно сховали під бирку і продали за значні кошти. Повертати не маю змоги. Не рекомендую цю модель. Виробник відверто розчарував.
- Переваги:
- Недоліки:
- брак під биркою
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
Представник постачальникаДякуємо за інформацію.
Ваш відгук є дуже важливим і цінним для нас.