Відгуки покупців про Підгузник дитячий Libero Comfort Розмір 2 47 шт (7310361149182)
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Дуже гарні
Представник постачальникаАлло, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що підгузки Libero Comfort Вам сподобалися. Ми прагнемо, щоб наші продукти забезпечували комфорт і надійний захист для малюків, тому Ваш досвід для нас дуже цінний. Бажаємо приємних покупок!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Ніби хороші підгузники, і тонесенькі, і поглинаючий шар рівномірно розділений на 3 секції, щоб не збиватися. Резиночки навколо ніг широкі і мʼякі - жодного разу не протекли. АЛЕ у моєї манюні зʼявилося подразнення.
- Переваги:
- Тонкі, не протікають, гарно поглинають
- Недоліки:
- Зʼявилося подразнення
Представник постачальникаЯно, вітаємо!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання підгузків Libero Comfort. Нам дуже шкода, що досвід використання продукту не виправдав Ваших очікувань.
Причини подразнення можуть бути різними та не завжди пов'язані безпосередньо з підгузком. Серед можливих факторів: індивідуальна чутливість шкіри, тривалий контакт шкіри з вологою, період прорізування зубів, зміни в харчуванні або використання нових засобів догляду.
Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту [email protected] із зазначенням номера партії підгузків та детальним описом ситуації. Ми обов'язково розглянемо ваше звернення та допоможемо розібратися в ситуації.
Дякуємо за Ваш відгук та довіру до бренду Libero!
- Надежда Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Гарна ціна, великий запас і добра якість
- Переваги:
- Ціна, якість, кількість
Представник постачальникаНадіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що підгузки Libero Comfort повністю відповідають Вашим очікуванням — і за якістю, і за вигідною ціною, і за великою кількістю в упаковці. Нам приємно, що підгузки комфортні для Вашого малюка та зручні у щоденному користуванні. Дякуємо, що обираєте Libero. Бажаємо приємних покупок!
- Саша І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Хороші підгузники. Дівчинці 1 міс. підійшли.
Представник постачальникаСаша, вітаємо!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Гарні тоненькі підгузки, але вистачає не надовго, протікають, нажаль.
- Переваги:
- Тоненькі, гарний дизайн
- Недоліки:
- Протікають
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-які незручності та дискомфорт, які Ви могли відчути. Найпоширенішою причиною протікання є неправильно підібраний розмір підгузка для ваги малюка — підгузок виявився маленький або все ж завеликий для малюка. Іншою проблемою може бути переповнений підгузок. При одяганні підгузка на малюка переконайтесь: підгузок щільно прилягає до спинки, животика та ніжок малюка, липучки застібаються легко, оборочки навколо ніжок розправлені. Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, напишіть нам на пошту: [email protected]. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Одні з найкращих, якими користувались, саме ця серія «newborn” сподобалась найбільше по якості, не протікають і шкіра малюка не пріє, на відміну від інших «відомих» підгузків.
Представник постачальникаАнастасія, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків Libero Newborn. Для нас важлива Ваша думка!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
По співвідношенню ціна-якість новонародженому малюку підійшли найкраще, беру уже не вперше.
- Переваги:
- Тонкі, дихають, не тиснуть, не підтікають
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВікторія, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків Libero Newborn. Для нас важлива Ваша думка.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Чудові підгузки. Купували цей бренд також для першої дитини і по якості не погіршились. Не протікають і шкіра малюка не пріє. Ціна теж підходить.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаСвітлано, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка.
- Олешко Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Чудові памперси на свою ціну за велику пачку, найголовніше що не парять і не визивають подразнення.
- Переваги:
- Не протикают, и очень мягкие
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Підгузки удобні но протікають і кожа трохи париться.
- Переваги:
- дизайн,удобні
- Недоліки:
- протікають,парять
Представник постачальникаКарино, вітаємо! Дякуємо за відгук! Найпоширенішою причиною протікання є неправильно підібраний розмір підгузка для ваги малюка. Іншою проблемою може бути переповнений підгузок. Почервоніння або попрілості під підгузком виникають від тривалого контакту з вологою, перегріву малюка. Щоб уникнути почервоніння або попрілостей під підгузком, змінюйте підгузок не рідше ніж раз на 2–3 години і після кожного випорожнення. Тривалий контакт з виділеннями може призвести до почервоніння та роздратування, що доставляє дискомфорт малюкові. Також виключіть перегрів - дитині не повинно бути спекотно під час відпочинку або активних ігор.
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Нам підійшли! Попка не пріє і не протікають
- Переваги:
- Не протікають і не парять
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Комфортного використання малюку!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Поки одні з найкращих, що пробували.
- Переваги:
- Не протікають, тонкі і шкіра дихає, добре поглинають, чутливий індикатор
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Купили дитині перший раз. Дуже сподобались, тоненькі, не протікають. Жаль,що вони тілько до 6 кг. Користуєиось в даний час, поки не виросли.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Підгузки Ліберо дійсно дуже якісні. Асортимент включає всі розміри, після 6 кг можна перейти на розмір 3, 4 і так далі.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Як на мене зручніші, ніж Хагіс
- Переваги:
- Дитині комфортно, вбирають прекрасно
Представник постачальникаАнно, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Найкращі підгузки з тих, що ми пробували.
Нам підходять на всі 100%.
Не протікають, не парять, ніяких попрілостей, що найголовніше!!!
Ціна за знижкою взагалі супер)
Представник постачальникаКатерино, добрий день,
Дякуємо за високу оцінку якості наших підгузків!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Не протікають
Внутрішній шар не прилипає до шкіри
Плюс веселий дизайн
Представник постачальникаЮлія, добрий день,
Дякуємо за відгук. Нам важлива ваша думка.
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Протекают, потничка у ребенка. Фигня полная.
- Переваги:
- Ноль
Представник постачальникаЯна, добрий день,
Нам важлива ваша думка. Підгузки ТМ Ліберо гіпоалергенні та тестуються дерматологами. Почервоніння може з'явитися від тривалого контакту з вологою, перегріву малюка. Щоб уникнути почервоніння під підгузником міняйте підгузник не рідше ніж раз на 2-3 години або після кожного випорожнення. Напишіть будь ласка нам на пошту [email protected] детальніше про ваш досвід використання продукції. Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Принцевская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Попробовала 1 раз больше покупать не буду,
- Переваги:
- нет раздражения, тонкие
- Недоліки:
- на 1 раз пописять, одевала максимум на 2 часа. жестике
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
А мне они понравились даже больше чем хагис элит софт!)
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Тонкі, дихають, але постійно протікають через спину!! Це жахливо! Більше не куплю в жодному разі!
- Переваги:
- Тоненькі, милий дизайн
- Недоліки:
- Протікають через спину 2 з 3 разів.
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Тоненькие, не парят, но иногда протекают через спинку
- Переваги:
- Тонки и мягкие
- Недоліки:
- Иногда протекают
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Гарні підгузки,дуже зручні, дитині підійшли
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Гарні підгузки, добре тримаються, алергії та подразнень немає
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Оля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Подгузники понравились, тонче чем памперсы, не протекают. Перешли на них с Хагесов, т.к. была слабовата резинка на ножках, в Либеро плотно прилегает по ножке.
- Переваги:
- Не протикают
- Недоліки:
- Пока не увидела
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Ідеальні. Перейшли на них після NB 1 і Touch 1, малюкові вагою близько 3,5 кг 53 см підходять чудово. Не протікають, тонкі та м'які, високі. Мають хороші липучки та резиночки ззаду і на стегнах, не викликають подразнень. Індикатор вологості дуже чутливий.
- Переваги:
- Ціна - якісь, надійність
- Наталья К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
НЕ БЕРИТЕ!
Протекают ужасно , постоянно, если ребенок пописяет туда больше 1 раза! Не хватает даже на 2-3 часовой сон между кормлением- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Протекают
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо,
Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка свої контактні дані на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!
- Екатерина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Хороші підгузники, тоненькі,добре вбирають вологу.
- Переваги:
- Тоненькі, недорогі
- Люда П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Користувались за двома дітьми,тепер і за третім,вони просто супер,тоненькі і вистачає на ніч.
- Переваги:
- Не протікають,немає опрілостей.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Жук Е***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Как по мне, то одни из лучших для новорожденных. Супер мягкие,впитывают мгновенное, без запаха, тоненькие. И не оставляют следов на теле
- Марина К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 47
Хорошие подгузники, особенно радует что производитель Швеция)