Відгуки покупців про Прокладки гігієнічні щоденні Libresse Dailies Pure Sensitive 1 крапля 26 шт (7322541161914)
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прокладки самі по собі хороші, м'які, але прийшли в пом'ятій коробці, через що вона трохи привідкрилась. Було неприємно, бо це ж гігієнічні речі, і хто знає що там могло попасти в ту коробку під час транспортування. Тому не наважувалась скористатися саме ними до цього моменту, бо накупила ще інших в одному замовленні. Начебто все норм, але більше не буду замовляти такі делікатні речі на Розетці(
- Переваги:
- Прокладкі хороші
- Недоліки:
- Відправили пом'яту коробку
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість супер
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дійсно м'які не викликають алергію
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не такі вже й ультратоненькі, але хороші щоденки. Поверхня м'яка, приємна, взагалі не відчуваються протягом дня. Комфортно з ними.
- Симанько Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие , впитывает, нет ощущения, что "мокро ". Нет посторонних запахов . Крепятся надежно .
- Переваги:
- Мягкие, запах, впитывает
- Недоліки:
- Цена без акции
- Медведь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие прокладки, приятные в использовании. Крепко держатся на белье. Мне понравились.
- Радмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'які та дуже зручні
- Переваги:
- Швидко поглинає
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень нежные прокладки! Отличный продукт.
- Переваги:
- Цена, качество
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для мене вони найкомфортніші!
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прокладки очень понравились. Мягкие, комфортные, никакого раздражения и запаха. Прелесть!
- Переваги:
- Прекрасный товар
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прокладки дуже хорошої якості. Із всіх прокладок Libresse самі приємні на дотик.
- Переваги:
- Без запаху, добре тримаються на білизні