Оплачуйте Карткою Rozetka

на основі 254 відгуки
  • леся в***

Дякую Все прийшло швидко

Недоліки:

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• оксана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все ок, але не дуже зручно користуватися.

Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку.
      Якщо у вас є додаткові запитання або пропозиції, завжди раді їх почути і допомогти. З повагою, представник постачальника

• Лариса З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісний комплект, зручний та простий у використанні

• Павел Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Удобная, своих денег стоит.

• Тамара П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сьогодні вечером отримала й одразу помила скрізь пол. Отримала задоволення, швабра легка, зручна, маневрена, скрізь пролазить, гарно миє , гарно збирає пил, шерсть, волосся(у нас дві собаки і дві киці), не залишає розводи. Вологість тряпки регулюється. Стіни й потолок в ванній нею також протерла. Надіюсь, пластик міцний, скріплення мають бути надійними, довго мені прослужить.

Переваги:
    Легка, комфортна, зручна, маневрена, скрізь пролазить, вологість тряпки регулюється кількістю віджимів.
    Недоліки:
    Шкода, що вона сама не миє)))
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Комплект супер! Більш дешеві аналоги я не випробовувала, не стала ризикувати, адже була впевнена, що цей точно кращий, бо чула й читала тільки схвальні відгуки. Плюс такі бонуси, як віджим з ефектом водоспаду, отвір для зливу води...
    Помила підлогу одразу, як отримала на Розетці комплект. Це справді задоволення!
    Звісно, поки що не можу сказати, як довго прослужить. Сподіваюся на краще ;)

Переваги:
    Комплект супер!
  • Таїсія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Забрала і одразу випробувала!
    Найкраща моя покупка!

Переваги:
    Чиста підлога за 10 хвилин
  • Людмила М***

Швабра гарної якості

• Деркач М***

Кращий варіант ціна якість

Переваги:
    Багато
    Недоліки:
    Мало
  • Андрій О***

Вогонь.
    Само миє

• Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Здається я люблю мити підлогу. Раніше так не здавалося. Дійсно зручно, коли не треба мочити руки і відпирати бруд з ганчірки. У мене є пластикова швабра, так от їй більше 9 років і вона досі ціла, хоча щодня в експлуатації, у цієї металева ручка ,тому я сподіваюсь її залишити у спадок правнукам.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобный комплект. Понравилось, что с щетки убирается волос и шерсть от домашних животных.

• Ірина С***

Чудовий набір, полегшує прибирання

Переваги:
    Гарна якість
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Комплект мені сподобався в користуванні супер

Переваги:
    Зручно
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Удобный и качественный комплект для уборки, я довольна!

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна швабра. Зручна у використанні. Користуюсь майже рік. До купляла моп бо порвалися, діти не обережно користувались і порвали. Але це не проблема. На сайті розетки можна замовити без проблем.

• Петро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Порвалися 2 мопа а знайти новi не можу. Тепер сижу без швабри.

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Недовговiчнi мопи. Неможливо купити на замiну
    • Роман П***
    • Петро П***

Дякую купив цей моп.
      Але насправді він майже не підходить до швабри.
      Розмір не той, пухнастість не та.
      Я, звичайно, натянув на швабру але це як кітайські дешеві деталі купувати

Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +380669627408 для усунення проблеми.

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже, напевно, пів року! Дууууже задоволена! Бачила і порівнювала дешевші варіанти в інших і тоді ще більше закохалася в свою швабру!)))
    Ви точно не пожалкуєте! Це якісна хороша швабра!

Переваги:
    Якісна!
    Недоліки:
    Воно доволі таки масивне
  • Евгений

Швабра огонь!
    Пользоваться одно удовольствие.

• Ірина К***
    Продавець: Rozetka

Нарешті я можу поприбирати і не витратити на це всі сили. Отримала такий комплект у подарунок. Дуже рекомендую.

Недоліки:
    не виявлено
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся більше двух тижнів, максимально задоволена, рекомендую!

• Андрей П***

Зручно і практично.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбали даний набір Logan Polar для прибирання в домі, цілком задоволені оскільки прибирати та мити підлогу стало значно швидше та комфортніше. Сподобалась система змочування та віджиму, можна мити підлогу з сухими руками.

Переваги:
    Зручно та швидко мити; Якість; Функціональний набір, можливість мити підлогу з сухими руками; Наявність додаткового змінного мопу;
    Недоліки:
    Відсутні
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ведро с лопнувшим днищем. Проверить это в пункте выдачи не могли, обнаружили только при первой уборке.

Недоліки:
    Брак

• Лилия С***

Чудова. Насолоджуюсь.

Недоліки:
    Немає.
  • Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороше відро. Користуватися зручно.

• Стойко Н***

Дуже зручний комплект

Переваги:
    Комфорт та зручність
    Недоліки:
    Не виявили
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь другий тиждень) На разі, дуже задоволена. Я шукала щось таке де не потрібно буде мочити руки, все буде зручно і продумано)
    Відро якісне, клапани були) швабра теж хорошої якості, міцна
    На мою думку, було б ще зручніше щоб швабру можна було намочити з двох сторін, щоб вона складалась в обидва боки, а так тільки в один, і виходить що один край залишається завжди сухим(
    Швабра ідеально підходить для щотижневого вологого прибирання, своїми задачами справляється добре)

Переваги:
    Зручність
    Мобільність
    Недоліки:
    Хотілося б щоб можна було складати в обидва боки, для кращого намочування
  • Олександр В***

Дуже зручна річ

• Катя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Довго сумнівалась брати відро з тонкого пластику чи це подорожче. Це був гарний вибір.

Переваги:
    Відро з твердого пластику, зручне
    Недоліки:
    Не знаю
    • Катя Н***

Що ж пройшов довгий час і все чудово) задоволена покупкою. Дуже зручно, все якісне, єдине не користуюсь краниками)

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже користуюся. Набір чудовий. Коштує своїх грошей, рекомендую, не пошкодуєте.

Переваги:
    Дуже зручна.
  • Илья Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобная швабра, рекомендую!

• Юлия К***

Супер ручка довга ,мие супер

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це саме те, що я шукала для прибирання будинку. Ціна варта якості.

Переваги:
    Не треба постійно мити ганчірку, знімати зі швабри полоскати. Для мене це дуже зручно. Так мені швидше прибирати. Відро стійке, зручне для миття його після прибирання.
    Недоліки:
    Пока не знайшла.
  • Оля Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня. Сьогодні отримали комплект,все добре,розетка як завжди на висоті. Як буде у використанні подивимося.

Переваги:
    Швабра та відро з гарного матеріалу.
    Недоліки:
    Поки що не помітила.
  • Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Набір - супер. один відділ відра призначений для полоскання швабри, інший відділ - для віджимання. Жодної краплини повз відро не капає. Віджимає на 100%, в залежності від кількості віджимів. Тобто користуватись нею можна на всіх видах поверхонь. Матеріал самої швабри досить міцний. Що колись милось за 6 годин, тепер миється за 2 години за допомогою цього набору.

Переваги:
    Зручність і економія часу