Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Мережевий фільтр Logan SFG3-1.8 1.8 м 3 розетки Grey

Оцінка користувачів 4.39/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивних ~60%, нейтральних ~25%, негативних ~15%
    Загалом, більшість покупців залишились задоволені подовжувачем Logan SFG3 1.8, відмічаючи його функціональність, доступну ціну та прийнятну якість за свої гроші. Позитивні оцінки стосуються основних очікувань: пристрій справно працює, зручно використовувати для побутових потреб. Однак, частина користувачів звертає увагу на нюанси якості збірки (брак, тугі розетки, невідповідний матеріал корпусу, різкий запах пластику, проблеми з упаковкою та гарантією). Також вказують, що не рекомендують використовувати фільтр для складної або потужної техніки. ШІ згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Шинкаренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

отличный за свою цену сетевой фильтр,пластик корпуса прочный,сечение кабеля соответствует норме,нет запаха,прорезиненный штекер вот моя распаковка

Переваги:
    сечение кабеля,цена,
    Недоліки:
    кофе не варит
  • Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальний фільтр. Стоїть на кухні. Приєднали мікрохвильовку, мультиварку і кавоварку. Одночасно не включаємо все разом, бо режим використання - різний час доби. Пази доволі тугі, штекер вставляється з зусиллям. Кнопка-відсікач працює. Поки норм.

• Олеся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На первый взгляд работает хорошо
    Компактный

Переваги:
    Прочный , качественный пластик
  • Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальный прибор, купил и не паришься. При перегрузке сети автоматически отключает кнопку. Раньше у меня выбивало счетчик во всей квартире. Я вставил все самые "тяжелые" приборы в этот тройник и теперь при перегрузке выбивает только кнопку тройника - удобно и не напрягает.

Переваги:
    кнопка, автоматическое отключение
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Юрко Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже є в користуванні мережеві фільтри цієї фірми, тому взяв ще один, бо він надійний. Максимальне струмове навантаження - 10 А, має 3 євророзетки з заземленням. Підключив холодильник та телевізор на кухні, нормально працюють, як очікувалось.

Переваги:
    Надійний, довговічний
  • Анна Ф***

работает отлично

Переваги:
    цена
  • сергей к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший качественный удлинитель, адекватная цена.

Переваги:
    качественно сделан
  • Назарій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший подовжувач з недовгим шнуром. Мені ідеально підійшов

Переваги:
    кнопка увімкнення якісна, євро вилки, все працює
  • Леонид
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

перепутал чуток.. думал что он белый а на деле серый) но не страшно! в доме всегда пригодится!

Переваги:
    Отличный фильтр
  • Юрій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чохол багаторазовий з кнопкою. Розетки 10А витримають як і написано. Після євро розетки не бажано вставляти звичайну тонку, буде прослаблення контактів. Зручно що є кнопка з підсвіткою.

Переваги:
    Купили по акції 45грн.
    Недоліки:
    Для такого класу не виявлено.
  • Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Использую под не слишком большой нагрузкой, но комп, монитор, принтер держит без проблем

Переваги:
    Качественная сборка и провода
  • Казишвили Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Под большими нагрузками не тестировал, подключен монитор и пк.

Переваги:
    Довольно жёсткие провода, есть выключатель с индикатором.
    Недоліки:
    Их нет, он ведь дешёвый.
  • milena117
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру свои слова обратно по поводу удленителя, он оказываеться имеет защиту от баловства детей. Тобишь он полностью рабочий более того еще и с защитой !

Переваги:
    Все нравиться , цена☝
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перевірив,праску потужністю 1,5 кВт, а це ток 6,5 Ампер витягує,не відключається

Переваги:
    Якість та надійність
  • Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Немного темнее по цвету чем на фото - темно-серая. (в моем случае это было важно))

Переваги:
    хорошая цена
  • korobetsolga
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Качество устраивает. Єксплуатирую для микроволновой печи, чайника и стиральной машины. Нареканий нет.

• s-n-s87
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший удлинитель, работает, советую.

Недоліки:
    Маленький кабель 1,5 метра.
  • Женя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошего качества сетевой фильтр.

• Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший мережевий подовжувач, всі свої функції виконує, не дивлячись на дешеву ціну.

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шукав саме такий звичайний мережевий фільтр без наворотів, з не дуже довгим шнуром і за невелику вартість. По факту фільтр влаштовує повністю, вже ним користуємось.

Переваги:
    Саме такий, як шукав, робочий і нічого зайвого
  • Дмитрий

На удивление качественный продукт

Переваги:
    Кабель 1.5мм
  • Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо треба тільки три розетки то й не треба іншого, воно тільки місце займає.

Переваги:
    компактний
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий фільтр. візьму ще такий на більшу кількість розеток для кухні

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую вже другий такий бо працює добре. Аподовжувачів багато не буває

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Анастасия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбаний для майстерні, навантаження витримує, по якості хороший

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Співвідношення ціна - якість дуже вигідне. За свої гроші класний фільтр

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже є вдома один такий, купую вже другий так як працює добре і всі перпади витримує

• Валентина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює. Є захист від дітей, тому потрібно сильніше включати вилку прилада.

Переваги:
    Все працює.

• Альберт М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює, негативних моментів не помітив

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшло все як на фото, працює справно )
    Дякую продавцю і розетці.

Переваги:
    Недорого
    Недоліки:
    Не знайшла

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісний, недорогий, з довгим кабелем

Переваги:
    Зручний,якісний
    Недоліки:
    Не виялено

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.

• Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Норм. Трохи туго входе вилка.

Переваги:
    Ціна, якість, шторки.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Ігор

Свої функції виконує

• Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Порадувала ціна цього мережевого фільтру. Підключаю комп'ютер, колонки, монітор. Все працює, не вибиває. Колись вже був такий у мене, цієї ж фірми, при переїзді загубився. Купив цей на заміну.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не знаю що митна очікувати від мережевого фільтра. Ноут і монітор тягне. Бойлер, праску і духовку одночасно не під'єднував.

Переваги:
    Ціна, якісь
  • Данил С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Невеликий за розміром, займає небагато місця, працює згідно до опису. Кнопка теж робоча та корисна, зручно вимикати всі пристрої одночасно, одним натисканням.

Переваги:
    Зручний в користуванні, працює добре, недорогий