- Вова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недорогий і простий фільтр—три розетки, довгий кабель, захист від перевантаження. Працює надійно
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Рита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить непоганий та відносно недорогий мережевий фільтр. Не гріється, не іскрить.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює. Використовую одразу всі розетки, все тягне.
- Сергеевна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пытались продать не работающий товар, хорошо что на месте можно проверить
Добрий день! Щиро шкодуємо про незручності, що виникли, і дякуємо за те, що поділилися своєю думкою. Ваш відгук не залишиться поза увагою - ми обов'язково проаналізуємо ситуацію і зробимо все можливе для поліпшення якості нашої продукції.
- Влад М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна приємна, монітор, системник та колонки тягне, все ок
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює добре, нарікань немає
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Визуально внушает доверие. Не воняет. Под нагрузкой не проверял
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
купував інші подовжувачі цієї марки і були нормальні, а саме це варіант довго десь лежав і на згинах проводу розтягнулася зовнішня ізоляція
- Переваги:
- працює
- Юра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює вже в роботі
- Терещенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово!
- Переваги:
- Присутні
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили, бо прочитали багато схвальних відгуків, і не помилились. Працює добре, нарікань поки немає.
- Переваги:
- Відносно нормальна ціна і гарна якість.
- Недоліки:
- Поки не помітили.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё работает, при перегрузке отрубает .
- Переваги:
- Цена, неплохой вариант
- Недоліки:
- Пока нет
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
- Переваги:
- Працює
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працюю без нарікань
- Книшевич В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За тиджень використання маю враження, що зроблено якісно. Коли працює - не пищить, безшумний.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Подивимось як працюватиме далі.
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обрала за відгуками, для заміни старому подовжувачу, якому було більше п'яти років. Цей новий подовжувач на вигляд надійний, мені сподобався, працює добре та недорогий.
- Переваги:
- Недорогий, відповідає опису та відгукам. Сподіваюсь, що буде працювати довго, як мій попередній.подовжувач
- Недоліки:
- Ні
- Хорунжий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ДУЖЕ звичайний подовжувач. Вилка- норм, кабель- норм, розетка- так собі(навіть на третій світлині реклами видно, що "вусики" заземлюючого контакту надто виступають в середину розетки, хоч таке й некритично й лікується підгинанням). Вимикач якийсь невнятний й нечіткий(попався такий, може?!). Розібрав розетку- дуже вже на "трійку" з п'яти зроблено, навіть провід "земля" торкався контакту перемикача( я відсторонив). Не знаю, чи є в подовжувачі так званий "фільтр"- хіба всередині вимикача щось стоїть- але ДУЖЕ підозрюю, що ні. На кришці- руснявими буквами написано, що зроблено у Китаю. Коротше- просто китайський подовжувач з вимиканням на розетці.
- Переваги:
- Нормальний кабель в наявності...
- Недоліки:
- Недолугий вмикач(тугий й нечіткий), пайка на трійочку, дуже "китайська" розетка, НЕ фільтр, а просто подовжувач.
- хімка с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок як
- Переваги:
- Всі які мають бути
- Ісарчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив для звичайного користування, щоб підключати зарядні пристрої та ноутбук - з цими задачами справляється добре, відповідно до своїх характеристик. Достойна якість.
- Переваги:
- Вистачає довжини кабелю, має достатню кількість гнізд, є кнопка вимкнення подовжувача.
- Недоліки:
- Дуже сподіваюсь, що буде довго служити
- Ігор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний працюючий фільтр, все як очікувалось
- Переваги:
- Працює, не має запаху, не гріється
- Крістіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Головне, що свої функції виконує, вже місяць працює без нарікань. Виглядає як звичайний подовжувач, Можу рекомендувати.
- Переваги:
- Все добре, працює, бюджетна ціна
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Впринципі переноска працює на ура, але чомусь весь шнур був липким, наче як в якомусь маслі
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Липкий шнур
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ни одна вилка не входит.
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все норм
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для тех целей ради которых я его брал удлинитель себя вполне оправдал.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер удлинитель
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такую цену - топ
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ломкая оплётка кабеля
- Переваги:
- Недоліки:
- Ломкая оплётка кабеля
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Чебаненко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлично.
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рабочий.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный бюджетный удлинитель. Приятный мягкий кабель. Тут пишут что хрупкий пласик и он ломается через пару использований, мой фильтр спустя 3 месяца использования цел. Выглядит бюджетно, по качеству норм. в подарок были влажные салфетки для техники
- Переваги:
- Цена, мягкий кабель
- Карабчиевский П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вид-качественная вещь за свои деньги.Порадовал цвет.Не хотелось белый.Рекомендую.
- Переваги:
- Достойный,качественный продукт.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
замовлення виконано швидко
- Переваги:
- мякий шнур
- Недоліки:
- не виявив
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пять раз включил через него принтер и удлинитель перестал работать. Не горел, не вонял, просто ни на что не реагирует. Скорее всего что-то отошло, но пока не разбирал.
Не рекомендую.- Переваги:
- С виду надежный, толстый шнур.
- Недоліки:
- Не работает.
- Вячеслав
Обратитесь в сервис по гарантии
- ВиолеттаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь больше недели.Товаром довольна.Шнур толстый качественный.Спасибо
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- не заметила