- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Хороший удлинитель. Качество соответствует цене. При подключении вилок с земляным контактом возможно придётся несколько разогнуть эти контакты на удлинителе, если вилка в них упирается. Монтаж выполнен пайкой, это лучше, чем клеммы или заклёпки низкого качества, которые могут греться.
- Переваги:
- Цена, монтаж пайкой, сечение и длина кабеля, количество розеток
- Георгій
Я б краще не розкручував подовжувач, це прямий шлях до втрати гарантії.
- Дмитрий.
Геогрий, другим способом узнать это сетевой фильтр или просто удлинитель нету.
- Артур М***
то ви дізнались це мережевий чи переноска? і чи дійсн захщає від скачків чи краще не покладать надії ?
- Алиса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Працює як треба, дріт довгий, корпус міцний. Зручно, коли розетки далеко. Все працює, без сюрпризів.
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Назаренко Л*** МиколаївнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Син порекомендував саме цей подовжувач, бо сам вже давно таким користується! Я теж задоволена і якістю обслуговування, і самим подовжувачем!
Провід без заломів, є вимикач. Коли увімкнений, то кнопка світиться червоним, і одразу зрозуміло, що він працює.
Вилки щільно вставляються, треба прикласти трохи зусиль, щоб вставити або витягнути вилку з розетки.
Для мене ціна дуже важлива, бо зайвих грошей не маю, тому цей подовжувач мене особисто дуже влаштував. Дякую. - Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Описав в плюси-мінуси. В цілому раджу, нормальний подовжувач.
- Переваги:
- Працює, корпус наче міцний, м’який гнучкий але товстий дріт, адекватна ціна
- Недоліки:
- Люфтить червоний вимикач, корпус трохи в заводській потертості чи клею
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Хорошо собраный, толстый шнур. Розетки действительно туговаты, но не критично, Зато ничего не выпадет. Посмотрим как будет служить.
- Переваги:
- Добротный, ничего не болтается
- Недоліки:
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
вилка в розетку действительно туговато входит, но меня это не напрягает. Искал самый недорогой на 5 вилок и кабелем от 1.5 м. Покупкой доволен.
- Елизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Приятно удивлена качеством за небольшую цену
- Переваги:
- Короткий шнур, плотно всё вставляется (не шатается), качество шик
- Недоліки:
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Вау короткий но качество на высоте не ожидал приятно удивлен
- Переваги:
- Качественный цена
- Недоліки:
- Не нашол
- Петро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
приобретьон по акции за какието смешные деньги. хорошый удлинитель, пользуюс для компа
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, захист!
- Недоліки:
- Немає.
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Все добре
- Переваги:
- Товстий кабель
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Акуратна коробка, сам фільтр зроблений добре. Немає стороннього запаху пластику. Працює теж нормально. Присутній захист від дітей
- Вова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Покупкой доволен. Все розетки работают исправно, вилки сидят плотно, не болтаются. Использую для подключения компьютера и периферии — никаких перебоев.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Купив мережевий фільтр Logan SFG5 на 5 розеток і залишився дуже задоволений. Корпус міцний, виглядає надійно, колір сірий - нейтральний і пасує до будь-якого інтер’єру. Головне це довгий шнур, що дуже зручно, коли розетки далеко.
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Гарний,працює
- Переваги:
- Ціна-якість
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Думав,що у мене проблеми з електромережею, а виявилось, що монітор та лампа мігали тільки через старий фільтр! Купив новий фільтр, і проблема зникла!
- Переваги:
- Таке просте вирішення мигкотіння лампи та монітору!!
- Таня Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Подовжувач працює без проблем. Чоловік оцінив якість, дуже добре.
- Переваги:
- Багато гнізд, вистачає для всіх пристроїв, можна вимкнути або ввімкнути всі одразу.
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
работает больше года без нареканий
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
За такую цену недостатков нет. Добротный фильтр. Беру уже третий раз.
- Недоліки:
- Качественный фильтр
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Дякую!!!
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Добрий товар за такі гроші.
- NikolayВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Отличный сетевой фильтр.
- Переваги:
- Отличный сетевой фильтр.
- Недоліки:
- Не слишком длинный шнур
- zilfВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Заказывал 4 штуки. Сегодня заказал еще 2.
- Переваги:
- Хороший кабель. Хорошее сечение проводников (1,5мм). Монолитная конструкция.
- Недоліки:
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Толстый кабель,разобрал,жила по толщине нормальная,пайка контактов тоже норм.Вообщем могу смело рекомендовать к покупке
- Переваги:
- Недоліки:
- За эти деньги их нет
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Отличный фильтр, хорошо собран, порадовал толстый провод!
- Переваги:
- цена/качество
- Недоліки:
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Удлинитель хороший. Пользуюсь им несколько месяцев. От него работают холодильник и микроволновка. Пока всё отлично
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
классный жёсткий кабель, в гнёздах всё держится крепко, вилки от кабелей втыкаются немного с усилием, зато зарядка от айпада не вываливается
единственный нюанс - нужно протереть смазку после распаковки, но я понимаю что она нужна чтобы кабель от хранения не пересыхал, так что всё 10 из 10- Переваги:
- надёжная штука
- Недоліки:
- нету
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Вполне качественный товар. Особо описывать нечего, ибо изделие немного сложнее куска кабеля. Но даже подобные примитивные устройства внешне и конструктивно бывают разные по качеству. Все достоинства или недостатки спрятаны в качественном икорпусе, т.ч. оценить сложно. Удлинитель внешне выполнен хорошо и свою функцию выполняет.
- Переваги:
- Не вызывает беспокойство, как некоторые поделья данного вида. Запах пластика в пределах допустимого.
- Недоліки:
- Немного жестковат кабель.
- viccsannВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Удлинитель хорошего качества. За 4 месяца работы недостатков не обнаружила
- Переваги:
- пока все хорошо
- Недоліки:
- не обнаружено
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.8
Хороший сетевой фильтр по хорошей цене. Удобно что есть кнопка выключения,не нужно все вилки выдёргивать, есть заземление,это очень важно. Пластик не скрипит,все розеточки работают. Взяла две штуки, очень довольна, возьму ещё парочку
- Переваги:
- Цена, плотный пластик, достаточное сечение провода,5 розеток с заземлением
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Норм переноска
- Переваги:
- За свою ціну,супер
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Гарна якість за таку ціну
- Переваги:
- Ціна,довжина
- Недоліки:
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Гарна якість за помірну ціну.Дякую!
- Артамонов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Спасибо супер
- Стас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Нормальний такий подовжувач. Багато розеток, витримує всі навантаження, гнізда плотні
- Саша А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Пластмаса нормальної якості на мій погляд, міцна і не тріскається. Розеток багато, ще навіть не всі займаю