Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Навушники Logitech Headset H390 USB White (981-001286)

Оцінка користувачів 4.03/5
на основі 84 відгуки
  • Світлана Ц***

Задоволена ними

Переваги:
    Працюють вже 2 роки
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Використовую для роботи, для нарад.
    Звук нормальний, мікрофон - нормальний.

Легкі, але сидять не дуже комфортно.
    Або матеріал амбушур жорсткий, або здавлюють вуха. Довго сидіти в них не зручно.
    По матеріалам і дизайну виглядають дешевше ніж очікувалось.

Кнопка вимкнення мікрофона на шнурі є, але вона не синхронізована з Windows індикатором та застосунками.
    Є індикація на самій кнопці у вигляді миготіння червоного індикатора, але користуватись не зручно.
    Це було несподівано і з'ясував вже після придбання, на сайті logitech. Синхронізація працює в більш дорогих моделях.

Переваги:
    Звук, мікрофон - нормально
    Недоліки:
    Не дуже зручні - тиснуть на вуха. Не синхронізована кнопка mute mic.
  • Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Моїм навушникам 2 роки. Щоденне використання по 11 годин. Вони як нові. Рекомендую

Переваги:
    Якісь
    Недоліки:
    Не виявила
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rose

забрала, поміряла, зрозуміла, що до кінця дня я з ними довбануся - тиснуть на вуха дуже, хоча голова у мене не велика. Покрутила-покрутила, віддала доньці. Їй підійшло. То моя голова не тої системи))

Переваги:
    Приємний колір, хороша якість звуку
    Недоліки:
    не на мою голову
  • Іван С***

Нет шумоподавления
    Собеседника который за 4 метра сидит, слышно так же хорошо как и человека на котором наушники.

Переваги:
    Недоліки:
    Шумоподавления отсутствиет напрочь
  • Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rose

Навушники брала для роботи. Спершу було ок, але останній місяць почалось короткочасні пропадання співрозмовника і так само мене чують уривчасто. Може хтось з таким стикався?

• Алла К***

Просто супер

• Гарбуз А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хорошие наушники, звук отличный, 5 часов продисела в них спокойно, уши не давят. Есть кнопка отключения микрофона с индикатором, удобно!

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Чудові стильні навушники. Гарний звук. Дитина задоволена. Брала по відгукам і не помилилась

Переваги:
    Ціна. Якість.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Євгеній Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перед цими користувався sennheiser 6 років! Вирішив поміняти бо почала сипатися ізоляція проводів від віку. Купив ці в листопаді 23 року. після місяця користування помітив тріщинку в корпусі тримача правого вуха. Користувався далі сьогодні тріснуло повністю. Звук і функціонал хороший. Використовую для роботи кожного дня. Можливо мені так "пощастило".

Питання до представника це гарантійний випадок?

Переваги:
    Хороший звук і функціонал
    Недоліки:
    дефект пластику. тріщина і подальше руйнування корпусу
    • Сергій

В мене така ж проблема. Заліпив скотчем та так користувався. А тепер зовсім звук пропав, ще рік не прослужив.

Доброго дня! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру за номером телефону 0 800 30-09-11 або за посиланням посиланняСпеціалісти сервісного центру проведуть оцінку девайсу.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

пишу коментарий по прошествии пяти лет они до сих пор работают Карл))

Переваги:
    живучие просто жесть)
    Недоліки:
    облезли и провод жестковат
  • Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я завжди обираю навушники цієї фірми, бо вже впевнилися, що вони найкращі.

Переваги:
    Я добре в цих навушниках чую і мене теж співрозмовники добре чують без зайвих сторонніх шумів. Інтенсивно кожен день користуюся саме цими навушниками більше півроку, лишилися цілими, непотертими, в гарному стані так і тримаються, добре працюють.
    Недоліки:
    Якщо користуюся більше 6 годин підряд, починають боліти вуха, відчуваю як на них трохи тиснуть навушники, але, коли зосереджуєшся на роботі, цей дискомфорт зникає)))

Доброго дня, Юлія! Дякуємо вам за придбання і високу оцінку техніки LOGITECH. Раді, що ви задоволені і знайшли час, щоб поділитися власним досвідом експлуатації. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!

• Олег К***

Все ок

Переваги:
    USB вихід. Регулятор гучності, вимкнення мікрофону на проводі, довжина проводу
    Недоліки:
    Не виявив
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

розетка самый ужастный сайт если речь идет о покупке подарочных сертификатов. невозможно применить на данный товар по непонятным причинам.

• Сергій С***

Так напишіть в саппорт Розетки, нехай допоможуть розібратися.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rose

Довго вибирала собі навушники на свою невелику голову. Потрібні були навушники з гарнітурою для робочих дзвінків на віддаленій роботі. Навушники легкі на голові, амбушюри м'які, мікрофон працює чудово, шнур довгий, товстий, є гачок для зачіпки на одяг механізму управління навушниками, щоб він не чіплявся за стіл при рухах (не самий зручний, краще б був у вигляді прищіпки для більшої зручності, але і так непоганий, краще ніж нічого). Трохи тисли навушники з боків, тому чіпляла їх на невелику подушку, більшу за мою голову, щоб розтягнути їх трохи - стали менш тиснути. Взагалом якістю задоволена. Звук не супер вау звісно, але у цьому у мене великої потреби і не було. Музику під час роботи слухати можна.

Переваги:
    Недоліки:
    Трохи тисли навушники з боків, але можна розтянути

Вітаємо вас, КАтерина! Ми вдячні за те, що ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від LOGITECH прийшлась вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої експлуатації!

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Легкі. Іноді забуваю, що вони на вухах. Гарний мікрофон, чудова якість звучання. Одним словом - якісні

Переваги:
    В усьому
      Представник бренду

Вітаємо вас, Наталія! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Звук хороший, шумодав присутній, проте конструкція непродумана і використано дубовий дріт з дебелим таким пультом.

Переваги:
    Мікрофон з шумодавом, звук
    Недоліки:
    Конструкція
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців. Бажаємо вам легкої експлуатації!

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

гарне рішення для спілкування онлайн

Переваги:
    Якість звука
    Недоліки:
    незнайшов
      Представник бренду

Вітаємо вас, Андрій! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Класний товар за свої гроші

Переваги:
    Звук, дизайн
      Представник бренду

Вітаємо вас, Юлія! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Lans L***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Це уже 2 мох таки навушники нажаль у перших перебився кабель, є підозра що ці чекає така сама доля. Приблизно на півтора року їх вистачає

Переваги:
    Чудовий звук
    Недоліки:
    кабель
  • Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші у співвідношенні ціна/якість, чудовий звук і мікрофон, але шнур у верніхній частині дуже поганий...

Переваги:
    Звук, мікрофон
    Недоліки:
    Кабель
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rose

Звук отличнейший, легкие, не жмут и не давят даже не взирая на плотное прилегание и то что я очкарик. Вполне комфортно отрабатываю в них 7-ми часовую смену. На микрофон тоже нареканий нет, вполне удобно.

Переваги:
    Качество звука, легкие, юсб вход.
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
      Представник бренду

Вітаємо вас, Ірина! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rose

Навушники супер ,звук чудовий ,мікрофон не мішає , по мікрофону чутно дуже добре. Рекомендую

Представник бренду

Вітаємо вас, Тетяна! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

пользуюсь пятый год все еще работают я в шоке уже надоели)))

Переваги:
    долговечные))
    Недоліки:
    облезли и провод жесткий а так боьба
  • Рома М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Користувався такими більше 3-х років, до того як купив у домашній офіс. Якісь передачі звуку - на висоті, динаміки, відверто кажучи лише для роботи. Слухати музику - не годяться. Кріплення мікрофону в порівнянні з трирічним аналогом - ковзає відчутно гірше. Клавіша вимкнення мікрофону не працює(або можливо я не налаштував, регулювання гучності при цьому працює).

Переваги:
    Вцілому задоволений, оскільки купив ще одні для дому. Ергономіка подобається, на тривалих нарадах дискомфорту немає
    Недоліки:
    Кріплення мікрофону не допрацьоване
  • Илья С***

Посадка на любителя

Переваги:
    Неплохой микрофон, хороший звук
  • Руслана О***

Співробітникам сподобались!

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Однозначно стоят своих денег. Выполнены очень качественно. Звук отличный, ощущения при использовании - очень комфортно. Покупкой доволен.

Переваги:
    Очень качественные и удобные наушники
  • Ирина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Нормальные наушники, удобные. От предыдущих болела голова после нескольких часов работы, в этих все нормально, хоть и сидят плотнее . Иногда, правда, бывает, что при шевелении провода пропадает звук на доли секунды.

• Булава Е***

#мояраспаковка

Переваги:
    Отличное качество звука и микрофона
  • Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я оплатила доставку на поверх, там були навушники.
    Кур'є сказав, що не буде піднімати на поверх поки я його не зустріну на центральному вході
    і потім віг разом зі мною підніме мені на поверх мої навушники.
    Навіщо кур'єри відмовляються робити доставку на поверх та обманюють покупців.
    Доставка на поверх, яка окремо оплачується, означає, що мені його на поверх і піднімуть, а не я буду бігати за кур'єром і разом з ним носити все собі на поверх.

Переваги:
    якість навушників
    Недоліки:
    доставка кур'єра
  • Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

в целом неплохие но второй раз некуплю за три года надоели))

Переваги:
    удобные как для моих маленьких ушей) уши не давят дискомфорт не наблюдаю сижу в них по 5-6 часов в день
    Недоліки:
    цена
  • Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Приобретал для колл центра, при долгом использовании "потеют" уши, так же достаточно плотно прилягают, поэтому создают давление, которое через время создаёт дискомфорт, но это если сидеть более 3х часов.
    Качество звука динамиков и микрофона хорошие, кнопки управления (громкост/микрофон) - цифровые, есть индикатор Mute.

Переваги:
    Микрофон с шумодавом, указана на оф.сайте производителя
    Недоліки:
    Создают давление на уши, достаточно жаркие для ушей
  • Адам Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Наушники хорошие. Нам на работе такие выдали, а теперь я ещё и сыну ровно такие купил домой. Правда немного жмут когда сидишь в очках.

• Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Через пару недель редкого использования отлетела деталька, фото прилагаю. Качество - мусор, и это не за 100 гривень, это в десять раз дороже! Плюс нерабочая кнопка выключения микрофона - итого наушники полностью бесполезны, брать не рекомендую. Это не первые мои проблемы с Логитеком, так что впредь постараюсь избегать этого бренда.

Переваги:
    Старая ревизия, которая на фото в Розетке.
    Недоліки:
    Кривая новая ревизия, качество.
    • антонио

вам попался брак

• Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Предыдущие развалились за 4 года, но качество наушников и микрофона меня устраивало, поэтому взял ещё. 4 года - не слишком много, если новые тоже за такой срок умрут, опять их брать не буду.

Логитек поменял дизайн - теперь наушники полностью чёрные и, увы, глянцевые во многих местах. И вместо надписи "Логитек" теперь какое-то "логи". Ну да ладно, это не то, ради чего я их брал.

А вот главная фишка прошлой версии - аппаратная кнопка выключения микрофона, утеряна. Кнопка есть, если нажать - мигает, но как только комп хочет начать слушать микрофон - мигание превращается в свечение, звук с микрофона идёт. И получается, если кто-то внезапно захочет прослушивать микрофон - он беспрепятственно это сделает. Лучше бы кнопки этой вообще не было, чем она есть в таком нерабочем виде. Если что, это не брак одного экземпляра - у меня их два.

Качество звука меня по-прежнему устраивает.

Переваги:
    Адекватное качество и наушников, и микрофона.
    Недоліки:
    Нерабочая кнопка выключения микрофона, странный глянцевый дизайн.