Відгуки покупців про Екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення для тонкого та сухого волосся 100 мл (3600524099756)
- AI аналіз відгуків60 відгуків: 92% позитивні, 6% нейтральні, 2% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Олійка гарно пом'якшує, надає пружності та убирає пухнастість волосся. Для густих, як у мене, супер засіб.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуАнна, добридень! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої екстраординарної олійки L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення. Ми неймовірно раді, що засіб повністю виправдав Ваші очікування та став чудовим продуктом для Вашого густого волосся, ефективно пом’якшуючи локони, надаючи їм пружності та усуваючи пухнастість без жодних недоліків! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Чудова олійка. Мені подобається. Легка, не обтяжує волосся
Представник брендуІван, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення стала Вашим фаворитом, адже ми створили її легку формулу спеціально для живлення без обтяження навіть найтоншого волосся. Ми раді, що засіб дарує Вашому волоссю доглянутий вигляд і шовковистість, не залишаючи відчуття жирності. Гарного настрою!
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Постійно купляю саме цю олійку і саме через Розетку. Олійка добре підживлює волосся, не дає жирного ефекту, має приємний аромат. Розетка завжди швидко реагує на замовлення та відправляє його.
- Переваги:
- Тільки переваги
- Недоліки:
Представник брендуМаргарита, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі знати, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення вже тривалий час залишається Вашим фаворитом, дарує живлення без обтяження та має приємний аромат. Раді, що вона допомагає Вашому волоссю виглядати доглянутим і здоровим. Можливо, Вам також сподобається наша нова нічна сироватка L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum - посилання- вона працює під час сну, інтенсивно живить волосся до 72 годин, допомагає зменшити ламкість, робить волосся м’яким, більш слухняним і полегшує розчісування без ефекту жирності. Дякуємо за Вашу довіру та вибір!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Прекрасний товар!
- Переваги:
- Пом'якшує волосся
- Недоліки:
- Приторний запах
Представник брендуАнна, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм враженням про екстраординарну олійку L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення. Нам дуже приємно чути, що засіб допомагає пом’якшити волосся та робить його більш доглянутим. Щодо аромату - сприйняття запахів дуже індивідуальне, і те, що для одних є приємним і насиченим, для інших може здаватися більш інтенсивним. Дякуємо за Ваш відгук і зворотний зв’язок - він справді важливий для нас.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Брала цю олійку, орієнтуючись на відгуки.
Справді гарний засіб.- Переваги:
- Гарно доглядає за волоссям
- Недоліки:
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення виправдала Ваші очікування та ефективно доглядає за волоссям. Чудово, що продукт приносить Вам задоволення і робить волосся здоровим та шовковистим – дякуємо, що поділилися враженням! Гарного дня!
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Хорошо питает сухие волосы,запах приемлемый,не жирнит волосы,в целом норм
Представник брендуГанна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про екстраординарну олійку L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення! Нам дуже приємно, що олійка добре живить сухе волосся, має комфортний аромат і при цьому не обтяжує та не жирнить його. Формула спеціально розроблена для тонкого та сухого волосся, щоб надавати м’якість, гладкість і блиск без ефекту перевантаження. Дякуємо за довіру та раді, що загальне враження від засобу у Вас позитивне!
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Отлично, всегда им пользуюсь. Спасибо
Представник брендуСветлана, добрий день! Дякуємо Вам за довіру та вибір L’Oréal Paris! Нам дуже приємно знати, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення стала Вашим постійним доглядом. Нехай і надалі тішить волосся живленням, м’якістю та сяянням! Гарного дня!
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
- Переваги:
- Мʼяке волосся
Представник брендуЮлия, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Вам сподобався ефект м’якого та доглянутого волосся після використання екстраординарної олійки L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення. Ця олійка створена саме для того, щоб живити та пом’якшувати навіть тонке та сухе волосся, надаючи йому сяйво та шовковистість, не обтяжуючи його. Дякуємо, що обрали L’Oreal Paris і ділитеся своїми враженнями!
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Рекомендую
- Переваги:
- Всё Супер
- Недоліки:
Представник брендуНаталя, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення для тонкого та сухого волосся виправдала Ваші очікування. Ця формула дійсно живить, робить волосся м’яким і шовковистим, не обтяжуючи його. Щасливі, що Ви залишилися задоволені результатом! Бажаємо Вам чудового дня!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Видимый результат с первого применения!!
- Переваги:
- Аромат, нанесение, удобный флакон
- Недоліки:
Представник брендуОксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення справила на Вас таке позитивне враження з першого використання. Приємно, що аромат, нанесення та зручний флакон також припали до душі. Користуйтеся із задоволенням!
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
моя любовь!!!!
Представник брендуСофія, раді вітати! Дякуємо Вам за такий емоційний відгук! Дуже приємно чути, що екстраординарна олійка L’Oréal Paris Elseve Екстра живлення стала Вашою улюбленицею. Щасливі, що вона допомагає Вашому волоссю бути здоровим, блискучим і доглянутим. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Донька в захваті ,дякую за ціну
Представник брендуЕлена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі чути, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення припала до душі Вашій доньці та радує своєю ефективністю. Сподіваємося, вона й надалі даруватиме волоссю здоровий блиск та живлення. Бажаємо Вам чудового дня!
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Дуже подобається, приємно пахне, волосся робить живим
Представник брендуТетяна, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Дуже раді чути, що екстраординарна олійка Elseve Екстра живлення подобається Вам і дарує волоссю живий, доглянутий вигляд. Її легка текстура справді створена для живлення без обтяження - і приємний аромат лише додає задоволення від догляду. Бажаємо Вам натхнення!
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Все чудово, прийшла ціла
Представник брендуКатерина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення Вам сподобалася. Вона дійсно дарує волоссю м’якість, блиск і живлення, не обтяжуючи його. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного дня!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Олійкою дуже задоволена.Для мого волосся підійшла.
Представник брендуЛюдмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення добре підійшла для Вашого волосся та подарувала йому необхідне живлення і м’якість. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Бюджетний засіб. Але за свої гроші норм
- Переваги:
- Швилка відправка
- Недоліки:
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо Вам, що поділилися своїм відгуком про екстраординарну олійку L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення для тонкого та сухого волосся. Нам приємно чути, що продукт відповідає Вашим очікуванням та зручний у використанні. Бажаємо Вашому волоссю здорового вигляду та блиску щодня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Придбав для себе.
Товар якісний та ефективний. Прекрасно виконує функцію догляду за волоссям.- Переваги:
- Прекрасне співвідношення ціни та якості.
Представник брендуОлександр, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про олійку L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення! Щасливі дізнатися, що продукт виправдав Ваші очікування, ефективно доглядає за волоссям і радує співвідношенням ціни та якості. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
дуже приємний аромат, вистачає надовго
- Переваги:
- полегшує розчісування, пом'якшує волосся
- Недоліки:
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про екстраординарну олійку L'Oreal Paris Elseve! Нам дуже приємно чути, що аромат Вам до вподоби, а продукт допомагає полегшити розчісування і пом’якшує волосся. Ваші слова надихають! Гарного настрою!
- Віка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Чудова олійка , гарно протирає сухі кінчики волосся
Представник брендуВіка, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve допомагає Вам доглядати за сухими кінчиками та робить волосся гладеньким і доглянутим. Ця олійка дійсно створена для додаткового живлення і легкості, тож приємно знати, що вона гарно працює для Вас!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Користуюся вже декілька років, все супер, допомагає, коли кінчики січуться , живить волосся та насичує блиском.
- Переваги:
- Гарно впитується в волосся
- Недоліки:
- не помітила
Представник брендуЮлія, добридень! Дякуємо Вам за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що екстраординарна олійка L'Oréal Paris Elseve Екстра Живлення вже кілька років є Вашим незмінним помічником у догляді за волоссям. Цей засіб спеціально створено для тонкого та сухого волосся, щоб інтенсивно живити, зменшувати ламкість кінчиків і надавати природного блиску. Завдяки легкій текстурі олійка швидко вбирається, не обтяжує волосся та може використовуватись як до, так і після укладання. Дуже раді, що продукт виправдав Ваші очікування — бажаємо Вашому волоссю ще більше краси та здоров’я!
- Алексеева Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Цією олією вся моя сім'я користується давно. Якість чудова, результат фантастичний, аромат бомба, волосся, як шовк. Однозначно рекомендую до користування.
Ще й ціна на Розетці супер!
Представник брендуЛариса, доброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve стала улюбленим продуктом не тільки для Вас, а й для Вашої сім'ї. Ми раді, що Ви оцінили її якість, результат та аромат! Бажаємо Вам і Вашій сім'ї тільки найкращого догляду за волоссям і ще багато чудових результатів!
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Олійку купляю не вперше. Дуже подобається! Має приємний аромат, не забруднює волосся, дуже єфективна для сухих та ламких кінчиків , а ще й акціна ціна! Купую тільки через Розетку. Перевірений продавець, швидкість, професіоналізм, завжди є якісь акції або бонуси. Тільки переваги від товару та продавця!
Представник брендуМаргарита, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до нашого продукту! Екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve справді створена для того, щоб дарувати м’якість, блиск і живлення сухому та ламкому волоссю, не обтяжуючи його. Раді, що і аромат, і ефект Вам так подобаються! Нехай Ваші локони завжди будуть доглянутими й красивими!
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
На диво, дієва олійка: пом'якшує волосся, розгладжує.За таку ціну ні на що не сподівалась, бо навіть олійки, які раз в 5-7 дорожче перестали справлятись з моїм волоссям.
У мене світле фарбоване, пошкоджене волосся.- Переваги:
- Ефективний
Представник брендуТамара, добрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення для тонкого та сухого волосся так добре впоралась з Вашим волоссям. Ваша задоволеність результатом дуже важлива для нас, і ми сподіваємось, що Ви й надалі будете насолоджуватись її ефективністю! Гарного дня!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Покупал для девушки, говорит масло хорошее. Ставлю 4 из 5 так как запах сильно сладкий и ядрёный.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Сладкий сильный запах
Представник брендуСергей, вітаємо! Дякуємо Вам за те, що поділилися своїм враженням про екстраординарну олійку L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення для тонкого та сухого волосся. Раді чути, що продукт сподобався Вашій дівчині! Щодо запаху, розуміємо Ваші відчуття. Іноді аромати можуть бути занадто насиченими, особливо для тих, хто віддає перевагу більш легким ароматам. Ми врахуємо цей момент і передамо Ваш відгук нашій внутрішній команді L'Oreal Paris. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Отличное масло, рекомендую
Представник брендуІрина, раді вітати! Дякуємо за Ваш чудовий відгук про екстраординарну олійку L'Oreal Paris Elseve! Ми раді, що вона Вам сподобалась. Ваші рекомендації дуже важливі для нас! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Очеь понравилось,суперр
Представник брендуОлена, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що екстраординарна олійка L'Oreal Paris Elseve Екстра живлення для тонкого та сухого волосся сподобалась Вам! Це дійсно чудовий засіб для живлення і догляду за волоссям. Дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями!
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Відновлювана олія має приємний аромат , живить кінці волосся, полегшує розчісування , вистачає надовго , приваблива акційна ціна.
Представник брендуДоброго дня, Маргарита! Дякуємо за Ваш відгук про екстраординарну відновлювальну олію L'Oreal Paris Elseve для пошкодженого волосся. Ми раді, що Вам сподобався її приємний аромат і живильна дія, яка полегшує розчісування та доглядає за кінчиками волосся. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris! Бажаємо Вашому волоссю завжди виглядати здоровим і доглянутим!
- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Купила 2гу. Користуюся після миття на вологе волосся замість маски чи бальзаму
- Переваги:
- Волосся шовковисте і легко розчісується
- Недоліки:
- Дорого без акцій
Представник брендуСвітлана, вітаємо. Дякуємо за коментар. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені екстраординарною відновлюючою олією для пошкодженого волосся - L'Oreal Paris Elseve Oil, її ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Мені сподобалася
Представник постачальникаІнна, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Для комплексного догляду за волоссям радимо спробувати й інші засоби лінійки "Розкіш Олій" L'Oreal Paris Elseve. Бажаємо Вам всього найкращого!
- таня г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
кроме запаха.я достоинств не увидела
- Переваги:
- запах
- Недоліки:
- нет результата
Представник постачальникаДоброго дня, Таня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що Екстраординарна відновлювальна олія L'Oreal Paris Elseve не виправдала Ваших очікувань. Ваш досвід є дуже важливим для нас, і ми завжди прагнемо покращувати нашу продукцію.
Ми раді, що Ви знайшли приємний запах олії. Однак нам шкода, що Ви не помітили позитивного результату в догляді за волоссям.
Щоб досягти найкращих результатів, рекомендуємо наносити олійку на чисте вологе або сухе волосся, перед миттям волосся для інтенсивного живлення або після. Зазвичай достатньо кількох крапель для середньої довжини волосся після миття волосся шампунем та бальзаму. Розподіліть продукт рівномірно по довжині волосся, уникаючи коренів, щоб не перевантажити їх. Ви можете використовувати олійку як перед укладанням для додаткового блиску та захисту, так і на сухе волосся протягом дня для зволоження та підтримки здорового вигляду. Сподіваємось, наші поради допоможуть і Ви ще спробуєте інші способи нанесення. Бажаємо чудового дня та натхнення.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Хорошее масло, результат заметен уже с первого раза, запах очень приятный
Представник постачальникаВиктория, раді вітати. Дякуємо Вам за відгук. Ми щиро раді, що Вам подобається олійка для волосся Elseve та Ви повертаєтесь за нею. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду LOreal Paris. А для найкращого результату спробуйте всю лінійку Elseve Розкіш Олій, для сухого волосся, що потребує живлення. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Очень хорошее масло.
У меня сильно сухие волосы , «перепаленные» краской.
Это масло втираю и волосы становятся мягкими и «живыми». Беру второй раз уже.- Недоліки:
Представник постачальникаТатьяна, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Для найкращого ефекту радимо використовувати всю лінійку L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення, яка складається з шампуню, бальзаму, маски та експрес-кондиціонеру. Зволожувальні компоненти засобів чудово живлять волосся, запобігають його сухості, ламкості й посіченим кінчикам. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Масло супер!!!
- Недоліки:
- Их нет
Представник постачальникаМарина, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені олією. Для комплексного догляду за волоссям, радимо спробувати шампунь та бальзам L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення. Комплекс із 6 цінних мікроолій квітів робить волосся блискучим, додає шовковистість і забезпечує слухняність волоссю! Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Чудова олія.
- Переваги:
- Приємний аромат.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаОлена, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Дякую, за якісний товар, і сервіс Розетка.
- Переваги:
- Якісний товар, швидка доставка
- Недоліки:
- нема
Представник постачальникаДобрий день, Александра. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Люблю это масло, оно любым волосам придаст сияние и блеск, оживить их прям на глазах
- Переваги:
- Очень хорошо работает
- Недоліки:
Представник постачальникаМаксим, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш продукт Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!