Відгуки покупців про Гель для прання Losk Color 33 циклу прання 1.485 л (9000101800449)
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Дуже рідкий гель. Куплений в інших магазинах більш густий. Здається він розбавлений. Я знаю про що пишу, т.я. користуюсь таким гелем більше року
- Недоліки:
- Розбавлений
Представник постачальникаЮлiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- КотікВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Не знаю наскільки він дієвий з приводу плям, але речі після прання дуже гарно виглядають, немає катишків, колір той же, речі не деформуються. Гель має блакитний колір, достатньо густий, гарно пінеться і гарно виполоскується з першого разу. Запах нейтральний, речі мають аромат свіжості після прання. Заголом дуже задоволена, додала до обраних.
***гель для виведення плям від 20*С, для кольорового, бавовна/змішани тканини, неможна шовк і вовну
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
До этого покупал аромат малазийского цветка, очень был доволен, а этот просто разочарование... Неприятный химический запах, белье после стирки с ним же остаётся, плюс ещё и бутылка не закрылась герметично - запах из нее был на весь шкаф... Пока не перелил в другую бутылку, ту, что освободилась от малоазийского цветка...
- Переваги:
- Стирает нормально
- Недоліки:
- Очень резкий, неприятный химический запах, бутылка не закрывается герметично
Представник постачальникаМаксим , ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Респект и уважуха
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Валерій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Чудовий порошок гарно видаляє плями
- Переваги:
- Навіть в прохолодній воді
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаВалерій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Надя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Представник постачальникаНадія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Напишу сюди, бо чат бот підтримки не розуміє суті мого запитання (хоча хтось поки я пишу відгукнувся і вирішує питання). Мені прийшла моя повністю сплачена посилка, але пошта не може мені її видати, бо є дві накладних на посилці: одна не дозволяє огляд та просить за доставку 55 грн, інша - з оглядом та сплаченою доставкою. Прикладаю скріни усього: замовлення, чек про оплату, та дві наклейки на посилці.
Р.S. гель рідкий, але з приємним ароматом, іду прати.
Відгук про те, що Розетка може помилятись (працюють люди), але шукає винних деінде. І так, відгук може комусь знадобитись, бо тут не про перевізника, не про якість гелю, а про те, чи вміють люди визнавати свої помилки.
P.P.S. Розетку люблю, часто користуюсь послугами, просто знайте, що таке іноді (помилки) трапляється.- Переваги:
- Приємний аромат гелю
- Недоліки:
- Не люблю і не хочу сплачувати доставку або річ за подвійним тарифом.
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Нормально все
- Переваги:
- За таку ціну гарно
- Недоліки:
- Трохи рідкий
Представник постачальникаБогдан, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Николай О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Разницы в стирке по сравнению с порошком ещё не заметил, но использовать намного удобней.
- Переваги:
- Вещи после стирки более ароматные,
Представник постачальникаМикола, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман С***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 990 мл
Не читал отзывы,а зря,где-то писали что после стирки от этого геля запах жженой резины-подтверждаю,фан стоит на всю квартиру,что аж глаза режет и голова болит,я б им и бесплатно не пользовался,пришлось перестировать 2 раза вещи с нормальным гелем,здесь столько химикатов что я бы не рискнул одеть вещи после стирки этим чудо средством,дабы не покрыться язвами и волдырями!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Химическое оружие
Представник постачальникаРоман, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Олена П***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.485 л
Гель супер, користувалась декiлька разiв все сподобалось
- Переваги:
- Еффективний та економічний
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!