- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Пустушка гарної якості.
- Шульжевська Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Lovi - найулюбленіші пустушки
- Переваги:
- Єдині, які любить дитина
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Купую вдруге, хороший дизайн, до кожної є ковпачок від пилу!
- Переваги:
- До кожної є кришка
Дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Lovi!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Пустышка дочке очень понравилась, не смотря на то что она сосала только плоские. Красивый л
дизайн, отлично что есть защита .
-1 звезда за то что ночью она не светиться- Переваги:
- красивый дизайн, удобная
- Недоліки:
- не светится ночью
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
У меня ребёнок не может расстаться с этой пустышкой,ранее брали агент,но не вижу смысла платить больше.как по мне они намного качественнее
- Переваги:
- Цена,плотный силикон
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Пустушки дуже гарні, однак донечка відмовляється від них... до того користувались Chicco, однак дуже швидко дитина їх стала перегризати(( взяла ці на спробу, сподобався дизайн, але вони круглі, на відміну від звичних нам і викликають рвотний рефлекс... дуже жаль, але це індивідуально
- Переваги:
- Красивий дизайн, захисні ковпачки для зберігання, пластиковий контейнер
- Недоліки:
- Нам не підійшла форма
- Лисова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Пустышки хорошие,но нам пришёл совсем другой цвет,чем мы заказывали.
- Переваги:
- Хорошая пустышка,красивый дизайн.
- Недоліки:
- Пришла не та расцветка.
- Представитель поставщика
Дякуємо Вам що вибираєте ТМ "Lovi". Приносимо вибачення за даний випадок - так дійсно фото відображене на сайті не відповідає дійсності та буде замінено в найближчий час. Дякуємо Вам за коментар!
- Анна Л***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Идеальные сосочки!
Сосками начали пользоваться в 1год и 6 месяцев, когда пришлось отлучать от грудного вскармливания. Пробовали Canpol babies animals с анатомической соской, нам не понравилось. Потом взяли Обычную Ромашку и три месяца покупали только её, но ... Ромашка одноразовая! Решила купить обычную круглую опять фирмы Canpol babies animals и она нам тоже не понравилась. Заказала на свой страх и риск эти сосочки и малышка от них в восторге! Они очень красивые и милые! Думала придётся опять покупать Ромашки, но нет. Заказываю сейчас ещё одну пару этих прекрасных Сосочек. Когда сын был маленький мы с рождения пользовались только ними, но когда начались зубки он их разгрызал за день. Хорошо, что он быстро перестал смоктать соски, а то я думала разорюсь. Цена всё-таки кусалась на тот момент. Дочурке понравились и я рада. Как отучить от них не знаю. Но не травмирую. Уж сильно она плачет без них и просит и ищет везде.
Спасибо Розетке и Магазину!- Переваги:
- Цена, качество, колпачки, коробочка
- Ангеліна М***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Не пустушки, а знахідка, дуже зручне колечко, зручно тим що світиться вночі тому можна її з легкістю знайти) Пустишка запакована надійно і є насадка додаткова . Від неї дитину не висипає, а одже з хорошого матеріалу. Зараз купила кілька штук бо можливо будуть зубки рухатися щоб була на запас.