- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Це третя машинка даного виробника.Малий грається вже попередніми більше 6 міс.Все чудово,краска тримається добре,вартує своїх грошей.Відкриваються тільки двері.
- Переваги:
- Металева
- Володимир
Доповнення кому важливо,відкривається також капот.Одразу не звернули увагу.але дуже важко,поганий зацеп.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- НаташаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Железная машинка, у нас багажник так и не открылся, поворота колес тоже нет. Для двухлетки не интересна, оставлю на попозже
- Николай О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Машинка супер.
- Переваги:
- Детализация,открывается мах.все,диски,окраска...Класс!!!
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
#распаковкадети Машинка супер, большой размер 1:24, красочная, открываются двери, надежно сделана. Рекомендую. Спасибо Розетке!
- Переваги:
- Большая, металличекая, открываются двери
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень классная машинка. Понравилась ребенку.
- Дмитрий Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Здравствуйте хочу купить сыну машынку . Она что с пластика? Бо случайно увидел комментарий ( из крепкого пластика ... )
Представитель компанииДобрый день, Дмитрий, корпус этой автомодели металлический.
- КоляПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Пока акция, решили взять как подарок. Подарку остались довольные, более чем. Машина из нормального пластика(не дешевый). Сразу видно, не дешевизна.
- КальмарПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Световые, звуковые эффекты есть?
- Ярослава
Нет.