- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Користувалася повербанком приблизно 5 місяців. Спочатку працював нормально, але згодом перестав заряджатися взагалі. Кабелі та блоки живлення перевіряла — проблема саме в самому пристрої. Розчарована якістю товару, адже за такий короткий термін експлуатації очікувала значно кращої надійності.
- Недоліки:
- На 5 місяць вийшов з ладу
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам шкода, що виникла така ситуація. Оскільки гарантія на павербанк становить 6 місяців, це схоже на гарантійний випадок або можливий заводський брак. Будь ласка, оформіть звернення за посиланням: посилання
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк відпрацював цілу зиму на ура. Заряджається приблизно 10'/, на годину. Всім раджу.
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Неоніла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Купували для підтримки інтернету оптоволокно при відсутності електрики. Була проблема поки знайшли відповідні кабелі, те що в комплекті, не підійшло. Заряджається довгувато, точний час на повний заряд не фіксували, але орієнтовно більше 4-х годин. Інтернет підтримує більше 10 годин,трохи не зручно, що перемикати приходиться вручну. Використовували для зарядки ноута.
- Переваги:
- може заряджати ноутбук
- Недоліки:
- не виявлено
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Користуюсь три місяці, все відмінно. Заряд тримає, заряджає швидко.
- Переваги:
- Якісний
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Якість, ціна. Задоволені, довго держить заряд, рекомендую
Представник постачальникаДякуємо, що обрали MAKE!
Ми раді, що Вам сподобався наш продукт.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Працює справно. Виглядає стильно
- Переваги:
- Швидко заряджає
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Альбіна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дякую за чудовий павербанк. Тримає два пристрої (термінал та роутер) для роботи вай-фая без світла. Телефони та планшети заряджає швидко. Дуже зручно.
- Переваги:
- Дуже добре все заряджає
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дякую, все добре працює!
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Классный павербанк 3 телефона заряжает полностью плюс 6 часов работал роутер на нем.
- Переваги:
- Качество,проценты указывает
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Мобільні телефони заряджає добре і бистро,але от одну із функцій для його купівлі не виконує. Це допоміжне освітлення. Ніяка лампочка від юсб не працює,ледве ледве світить,вже скільки різних ламп не перепробували -нічого не світить. Від інших паверів світить гарно,а від цього взагалі ніяк. (Перевіряли5 видів юсб лампочок,проблема саме в павербанку)
Чи можно якось вирішити цю проблему з представниками постачальника?- Переваги:
- Добре заряджає
- Недоліки:
- Не можливе використання для лампочок юсб!
Представник постачальникаНам щиро шкода, що у вас виникли незручності під час використання УМБ.
Просимо звернутися за посиланням посиланнядля оформлення заявки на заміну або гарантійну перевірку товару.- Дмитро Щ***
Спробуйте підключити спочатку телефон, а потім зразу в цей ж роз'єм увімкніть ліхтарик на юзб, в мене така сама проблема була
- Олег П***
Просто даний повербанк не бачить лампочку, оскільки лед стрічку споживають дуже мало, йому не вистачає запуститися. Є лайфхак, берете телефон чи ще щось більш потужніше аніж лампочка, підключаєте через юсб, потім одразу вставите саме в цей роз'єм юсб лед лампу або лед стрічку й буде вам щастя.
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк супер, на свої гроші топ. Телефон заряджає швидко, доставлений був в обумовлений термін, дизайн дуже компактний.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДякуємо, що обрали MAKE!
Ми раді, що Вам сподобався наш продукт.
- Луиза Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Після покупки розрядили павербанк і зарядили до 100%, при цьому перевірили ємність, яка складала близько 10000mAh ( вказано 30000). На другому циклі заряду, павербанк не заряджається ні через роз'єм micro USB, ні через роз'єм type C. На віддачу видає близько 10 w, ніяких заявлених 22,5 w немає. Не рекомендую до покупки, просто викинуті гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ємність не відповідає заявленому, не заряджається
Представник постачальникаНам щиро шкода, що у вас виникли такі незручності під час використання УМБ.
Просимо звернутися за посиланням посилання для оформлення заявки на заміну або гарантійну перевірку товару.- Дмитро Н***
Питань до потужності та в цілому до заряджання пристроїв немає (скоріш за все не відповідні кабелі там де є такі проблеми) а от до ємності є. Також тестер при заряджання від 0 до 100% показав ємність 10000 при заявлених 30000. У цього є якесь пояснення від представника виробника?
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк супер! Я от него в восторге! Сам заряжается не долго. Заряд держит много. Телефон заряжает тоже на отлично! Я прям ну очень довольна! Хватает на много зарядок телефона + лампы. Спасибо!)
- Переваги:
- Все отлично
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Все чудово швидка доставка рекомендую
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- ЭндиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
К сожалению от моей зарядки этот павер не хочет заряжаться, просто мигает и все. Зарядка для моего телефона 120w. но если воткнуть в мою зарядку провод с микроЮСБ выходом то зарядка идет, но ОЧЕНЬ медленно. Никакими 22w тут и не пахнет, по крайней мере мой телефон который рассчитан на зарядку от 120w и при обычной зарядке заряжается за 15 минут полностью, с этим павером заряжается 3 с половиной часа.
Но в целом павер рабочий, без повреждений по этому оценка не 1 звезда а 2.- Переваги:
- емкость
- Недоліки:
- все остальное
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Звертаємо увагу, що павербанк має максимальну потужність заряджання до 22.5W, тому нижча швидкість зарядки смартфона — цілком очікувана в порівнянні з вашим оригінальним зарядним блоком на 120W.
Також важливо, що сам павербанк приймає на вхід до 18W. Використання більш потужного блока живлення не прискорить процес заряджання — він все одно буде заряджатися у межах своєї максимальної вхідної потужності.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Не заряджається, вже більше 9 годин стоїть рівно блимаючи 84% заряду, тільки сьогодні купив
Представник постачальникаДобрий день!
Дуже шкода, що виникла проблема. Зверніться за посиланням для перевірки та заміни пристрою: посилання
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Нормас, працює. Задоволений.
- Переваги:
- Ціна.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали MAKE! Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Завгородний О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Якісний
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Якісний павер. Сам користуюсь більше року. Другий взяв на подарунок
- Переваги:
- Велика ємкість, довго тримає заряд
Все гуд. Рекомендую
- Переваги:
- Якісний та гарний павербанк. Гвидка зарядка 22.5W працює. Дисплей інформативний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Користуюсь не дуже довго, але задоволений на всі 100%! Заряджає швидко, тримає заряд дуже довго. Ідеально підходить як для щоденного користування, так і для поїздок. Рекомендую всім, хто шукає надійний павербанк!
- Переваги:
- Велика ємність, справді швидка зарядка та доступна ціна за такі характеристики
- Недоліки:
- Важкуватий, але з такою ємністю це було очікувано
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда MAKE.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Якість чудова і ціна відповідна. Доставка вчасна. На довго хватає зарядки.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію!
- ДанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Симпатичний павер, швидко заряджає, довго тримає заряд.
Найцікавіший за таку ціну
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда MAKE.
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Довго заряджається, но і довго працює!
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- нема
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Працює гарно,все нормально.Те що довго йшов,але як пояснили це від того що продавцем була не Розетка.
Представник постачальникаМи раді, що вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що обрали нас!
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Провод тпс не рабочий ! Спасибо.
Представник постачальникаДобрий день!
Нам прикро, що сталась така незручність. Просимо Вас звернутись до підтримки Rozetka посиланнядля заміни товару на інший.
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Гарний варіант в дорогу, але не дуже підходить щоб зациклити роутер з конвертором
( для інтернету без світла).- Переваги:
- Емність/ціна, вистачає на 14год живлення роуетр + конвертор
- Недоліки:
- Не запитує прилади, пока на зарядці ( зациклити не вийде)
Представник постачальникаДобрий день!
Ваші коментарі допомагають ставати нам кращими.
Дякуємо, що обрали нас
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Обман. Написано 22.5 но зарядка 18. Пробовал блок питания и через другой павер. При такой ёмкости такая скорость это ужас. Пришёл заряжен на 75%, поставил на зарядку в 2 часа дня сейчас 8 вечера и зарядил только 10%. Это ужасно.
Люди лучше переплатить и возьмите там где зарядка 65 ват.- Переваги:
- Емкость
- Недоліки:
- Обман, скорость зарядки 18
Представник постачальника22.5 W - це максимальна швидкість на видачу, тобто заряд повербанком інших пристроїв.
Ось детальні характеристики портів УМБ:
Вхід Micro USB: 5В/2A, 9В/2A
Вхід USB-C: 5В/2A, 9В/2A, 12В/1.5A
Вихід USB-C, Power Delivery: 5В/3А, 9В/2.22А, 12В/1.67А (20Вт)
Вихід 2xUSB-A: QC3.0: 5В/3А, 9В/2А, 12В/1.5А (18Вт) Huawei SCP: 4.5В/5А, 5В/4.5А (22.5Вт)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Користуюся цим павербанком вже більше місяця, і враження позитивні!
Рекомендую для тих, хто шукає надійний і ємний павербанк для тривалих подорожей або активного використання!- Переваги:
- Ємність: Реальна ємність близька до заявлених 30 000 мАг. Вистачає на 5-6 повних зарядок смартфона.
Швидка зарядка: Підтримує технології швидкої зарядки для смартфонів та планшетів. Заряджає пристрої - Недоліки:
- Вага: Досить важкий через велику ємність, але це очікувано.
Час зарядки: Сам павербанк заряджається доволі довго
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Ваша довіра має велике значення для нас. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
- Кметь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Пройшло лише 2 місяця,а вже не працює та не заряджає.Ще неприємний сюрприз, немає гарантійного талону
Представник постачальникаПідкажіть будь ласка які саме пристрої заряджаєте ? Також підкажіть - в якому магазині купляли павербанк ?
Гарантійний талон знаходиться в інструкції до павербанку . Повербанк має гарнтійний термін - 6 місяців з моменту покупки , якщо є необхідність - Ви маєте можливість звернутись в магазин для гарантійного обслуговування маючи при собі фіскальний чек про покупку
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Цілком відповідає заявленим характеристикам. Два роки назад брав батькам цієї марки на 20000 мА. через три місяці перестав показувати стан заряду, але заряджається і тримає заряд нормально до цих пір. Цього також брав батькам для живлення інтернету через QC тригер (onu-шка, маршрутизатор Mikrotik hEX i вайфай роутер стара Tenda). З своїми задачами справляється. Крім цього є в господарстві й інші повербанки xiaomi та baseus, то є з чим порівнювати.
- Переваги:
- Недоліки:
- Малий гарантійний термін.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Айфон 8 плюс хватает на 10 зарядок
- Ольга Д***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Брала повербанк для роутера. Підтримує роутер та термінал, але тільки вмикаєш одночасно зарядку павербанку, термінал і роутер припиняють працювати
- Недоліки:
- Не працює з наскрізною зарядкою
Представник постачальникаДоброго дня!
Функції наскрізного заряджання у цього повербанку немає.
Він зможе одночасно заряджатися та запитувати один роутер, однак такий режим роботи вплине на ресурс акумуляторів.
- Ярослав П***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Большой, за такую цену топ конечно, но почему при зарядке от него какой-то неприятный запах когда он нагревается
- Руслан Ш***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Купував дві штуки (на іншому сайті), заряджав добре. Потім один перестав працювати, а через тиждень другий. За інші моделі цієї фірми не знаю. Купувати більше не буду, так як підвели в не найкращий час.
- Переваги:
- Швидко заряджав
- Недоліки:
- Но недовго
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за звернення. Повербанк має гарантійний термін - 6 місяців з моменту покупки, зверніться в магазин для гарантійного обслуговування маючи при собі фіскальний чек про покупку.
- Руслан Ш***
Я перепрошую, мої були на 65W цієї ж фірми, вони схожі. Купував не тут , бо у вас їх не було ще. Но думаю суті не поміняло. Здати по гарантії.... не завжди виходить(за це писати не буду).