Відгуки покупців про Ящик-органайзер Mano 134x101x31 мм (ORG-5)
Є в наявності
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Якісна річ.
- Переваги:
- Зроблено якісно
- Недоліки:
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Все ок
- ИГОРЬ С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Отличный органайзер для разных мелочей.
Рекомендую - Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Хорошее качество
- Ситковский Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Отличный органайзер! Крепкий, компактный - то, что надо было.
- Недоліки:
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Надзвичайно міцний і зручний органайзер.
Я придбала ще декілька інших розмірів для зберігання швацьких дрібничок.
Тепер вони у мене завжди під рукою.
Якщо виникне потреба ще щось зберігати,то куплю ще в залежності від того,що буду зберігати.
Хто цікавиться,дуже раджу,гарна річ!- Переваги:
- Міцний,гарні застібки,ячейки досить практичні і містки,якщо накрита кришка,нічого не пересипається.
- Недоліки:
- Не знайшла жодного
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Гарна скринька, якісна. Між дном і стінками комірок є закруглений перехід, завдяки якому дуже зручно діставати дрібні предмети - гайки, шайби і т.п. Задоволений, що купив.
- Переваги:
- Якісна річ, продумана, зручно діставати дрібні деталі з комірок.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Родион М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Маленький, якісний
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Маленький
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Всё ОК!
- АНАТОЛІЙВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Всі саморізи під рукою.
- Переваги:
- Компактно і зручно
- Недоліки:
- –
- покупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
маленький прикольний кейсік
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Довольно плотный и практически не вонючий пластик. И весьма маленький размер.
- Недоліки:
- Как и во всех аналогичных боксах, наклейки приклеены на прозрачную крышку) как будто некуда больше приклеить) в этом случае нормально помогает мне только антискотч.
- Артём Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
С этим брендом сталкиваюсь впервые, мне понравился... Крепкий пластик!
- Переваги:
- Качественный.
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 6
Маленький але якісний