- AI аналіз відгуків28 відгуків: Позитивних – 80%, Нейтральних – 10%, Негативних – 10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Якісні класичні фломастери, колір гарний, не на папері гарно відмиваються, дитині подобається! Враховуючи режим використання, «мала часто забуває закрити ковпачок»довго не засихають.
Рекомендую.- Переваги:
- Гарні кольори, добре змиваються з поверхонь
- Недоліки:
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Беру не перший раз, ціна якість відповідно.
- Переваги:
- Відмиваються з меблів, підлоги, стін, кішки, одягу, обличчя))
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Это второй наш набор фломастеров этой фирмы. Первый (12 шт) прослужил около 2 лет. Огромный плюс, что легко смываются с рук, одедды и других поверхностей!
- Переваги:
- Яркие, качественные, легко смываются с рук
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Хорошие фломастеры, яркие цвета. Детки довольны. Сервис на высоте. Спасибо.
- Переваги:
- Яркие цвета.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Я замолива ці фломастери на подарунок.Вони чудові.У нас вже є такі ,такої фірми, гарно малюють, гарні кольори. Рекомендую. Дитині сподобається однозначно
- Переваги:
- Гарно малюють, зливаються,
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Яркие, красивые, не высыхают даже если забыл закрыть колпачки. Когда пришёл возраст рисовать долго думала что придётся делать сразу же ремонт, и нет, не угадала. Фломастеры легко вытираются влажной тряпочкой даже с обоев, правда с обоев тереть нужно сразу, с плитки и ламината оттираются даже через день. С рук и одежды смывается легко простой водой.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Добре малюють, кольри не яскраві, більш приглушені. Треба одразу закривати ковпачком, висихають за лічені години, ми трохи водою відмочували, то досі ще можна користуватись (вже 2 місяці щоденного малювання)
- Переваги:
- Добре відмиваються
- Недоліки:
- Швидко висихають
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Гарно малює. Дитина задоволена
- Яремчук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Класні фломастери, витираються з тканин, диванів легко, просто серветкою вологою, кольори яскраві, рекомендую )
- Переваги:
- Супер легко можна витерти з будь-якої поверхні
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Чудові! Дитина малювала по столу..дуже швидко витерли. На руках трохи залишаються
- Переваги:
- Змивається добре
- Недоліки:
- На руках залишається
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Гарні якісні фломастери. Яскраві кольори. Дитина малює ними із задоволенням. З рук змити не легко. Із одягу ще не перевіряли .
- Переваги:
- Багато яскравих кольорів, якісні
- Недоліки:
- Поки не помітили
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Гарно малюють, і сама велика перевага що вони стараються з любої поверхні
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Хороші фломастери і гарно змиваються. Супер для маленьких діток!
- Переваги:
- Легко змиваються
- Недоліки:
- ---
- АннАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Наконец-то нашли фломастеры которые правда быстро стираются и отмываются!!!
- Переваги:
- Красивые цвета, легко смыть
- Недоліки:
- Неудобное колпачки длинные и хочется одеть не с той стороны.
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Купили на подарок! Ребёнку понравились.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Обязательно закрывать колпачки, даже на 30 минут не оставлять открытыми
- Переваги:
- Отлично пишут, хорошие цвета
- Недоліки:
- Быстро высыхают
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Дуже хороші фломастери!!!
Будемо брати ще, однозначно.- Переваги:
- Анна Г***Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Улюблені фломастери моїх дітей і мої теж. Я їх люблю, бо легко відмиваються зі столу, дитячих ручок і личок) не страшно давати дітям. Яскраві, гарно малюють, порівняно з іншими фірмами нешвидко засихають. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Легко змивається, яскраві
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48. Кількість кольорів: 48
Дочка восторге от количества чем больше, тем лучшеФломастеры хорошего качества, покупаем не первый раз.
- Переваги:
- Легко смываются с кожи
- Недоліки:
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Хороші, яскраві
- Дарина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Найкращі фломастери! Купуємо вже третій раз.
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Чудові фломастери
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Суперові фломастери!
Дуже подобаються кольори та додаткові відтінки в цьому наборі. Фломастери легкі, просто тримати в руці; вони змиваються з поверхонь навіть через кілька днів досить легко.
Беру не вперше, тому рекомендую. - Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48. Кількість кольорів: 48
Очень хорошие фломастеры, отстирываются с одежды.
- Переваги:
- Отстирываются с одежды
- Недоліки:
- Сложно смываются с рук
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Чудові фломастери, добре відмиваються від усього, для мене це було головне. Якість і палітра кольорів теж гарні. Рекомендую!
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Класні. Якість дуже хороша. Водою все змивається.
- Недоліки:
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Якісні фломастери. Гарні кольори. Купували декілька разів.
- Анастасія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Чудові. Рекомендую.відмиваються легко водою
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Супер фломастери! Дочка дуже задоволена! Насичені кольори!
- Переваги:
- Багато кольорів
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48. Кількість кольорів: 48
Купувала двічі,спочатку на подарунок,потім своїй дитині.Дуже класні,яскраві,змиваються.Багато кольорів.
- Переваги:
- Гарні фломастери
- Недоліки:
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Хорошие фломастеры
- Переваги:
- Большой выбор цвета
- Недоліки:
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Дитині сподобались. Легко відмити звідусіль!)
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Якість відмінна, дітям подобаються.
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Отличные фломастеры, ребенок доволен. Смываются очень легко, влажной тряпкой или влажной салфеткой.
- Переваги:
- Большое разнообразие цветов. Даже если ребёнок покрасит обои, то легко смываются.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість кольорів: 24
Гарні кольори, велика упаковка,змивається водою,хороша ціна
- Переваги:
- Змивається водою
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36. Кількість кольорів: 36
Классные фломастеры , ребенку понравились.
- Переваги:
- Смываются