- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
За свою ціну дуже класні, гарно малюють, стержні тонкі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Все добре
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Після першого використання багато фломастерів вже просто висохли та не малювали, не сподобалися
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Доброго дня оплачений заказ , але п'ятий день чекаємо на відправку, чого так безвідповідально ?
- Недоліки:
- Немає організації жаль але ми не подарунок своєчасно дитині подарунок
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Дар'я Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Кількість кольорів: 30
Завжди беру доні
- Недоліки:
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Классные фломастеры, легко смываются с любой поверхности кроме обоев (с обоями нужно долго возиться чтобы отмыть) .
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Сложно отмываются с обоев
- Леся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Хороші фломастери,а головне ,що просто змиваються водою
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Канцелярія Marco одна з найкращих. Кольори яскраві. Малювати одне задоволення
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Кількість кольорів: 30
Класні фломастери. Рекомендую
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Фломастеры на один раз!!! Наконечник фломастера расслаивается на глазах! Некачественные! Не рекомендую! Только разве что на один раз!
- Переваги:
- Недоліки:
- Некачественный наконечник фломастера, расслаивается!
- Олександр Д***
то не тією стороною намагались закрити ковпачок, тому пошкодили кінчик
- Таня Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Дуже різноманітні кольори, відмиваються зі шкіри добре. Яскраві.
- Переваги:
- Змиваються. Адекватна ціна
- Недоліки:
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Ідеальне співвідношення ціни та якості, легко змиваються зі шкіри, одягу та поверхонь. Вистачає надовго
- Переваги:
- Ціна, якість, легко змиваються, яскраві
- Недоліки:
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
просто кайф !
легко і миттєво змиваються з рук , класно можна пензликом поводити по малюнку - виходить як акварель .
Класні фломастери !
яскраві кольори!
довго малюють , в мене вже майже місяць вони .- Переваги:
- красні
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Рекомендую. Гарні фломастери за адекватну ціну
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Легко моются, долго рисуют, много цветов, низкая цена! Что ещё нужно?))
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Фломастеры плохого качества ! Стержни лопнули от нажатия , цвета разъедают бумагу в разукрашках и она скатывается на стержне . Очень разочаровалась . Фломастеры с толстым стержнем этой фирмы и карандаши просто отличные ! Эти - не рекомендую к покупке .
- Переваги:
- Цена . Цвета .
- Недоліки:
- Плохое качество
- Діна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Хорошие яркие фломастеры, не текут, не засыхают
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Кількість кольорів: 30
Фломастеры не супер! По сравнению с карандашами марко это полная жесть... сравнивал с карандашами на фото!
- Переваги:
- Цвета
- Недоліки:
- Их много
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Не сподобались. Купувала малій дитині, то висохли майже зразу. Перед цим купувала koh-i-noor, то вже пройшло місяці 3 деякі досі "живі". І якось ці малюють, скриплять, тонкий стержень якийсь. Може для старших буде ок, але для дошкільнят я не брала б.
- Переваги:
- Фірма
- Недоліки:
- Саме ці фломастери на дуже якісні
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Якісні
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Классное качество даже спустя год использования
- Переваги:
- Яркие, долговечные
- Недоліки:
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Фломастеры супер,легко смываются,приятные цвета
- Недоліки:
- Армине С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Кількість кольорів: 30
фломастер как фломастер , по этой цене 30 шт , к вечеру пару цветов немного осветлились , но главное ребенок доволен такие де в магазине все равно дороже
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Фломастери хороші, яскраві кольори
- Переваги:
- Легко відмиваються
- Іванна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Тільки на Миколая їх відкрили, а уже половину довелося викинути. Таких неякісних фломастерів у мене ще не було!
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже швидко висихають, течуть, ламаються дуже легко і швидко.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Кількість кольорів: 12
Фломастерами довольны. Рисуют хорошо, цвета яркие и насыщенные. Не скрипят по бумаге при рисовании.
- Недоліки:
- Катя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Фломастеры пришли очень быстро, за одну ночь)
Яркие цвета (на фото не передаётся на 100%), пишут тонко.- Переваги:
- Быстрая доставка; яркие цвета; есть бирюзовый, что было важно;
- Недоліки:
- Доставать из упаковки по одному не удобно, потому лучше переложить сразу в стаканчик и попрощаться с упаковкой; захватывают маленькую площадь, так как пишут довольно тонко, кому-то это будет в плюс
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
Хорошие фломастеры, с кожи ребенка смываются быстро )))
- Переваги:
- Качество,цена
- Недоліки:
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Кількість кольорів: 30
ужасно
- Переваги:
- на каждом появляются ворсинки
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Берем такие второй раз. Очень хорошее качество за малые деньги. Хорошо отмываются
- Переваги:
- Яркие,недорогие
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Яркие фломастеры, хорошо рисуют, надолго хватает, любим эту фирму, правда именно эти при рисовании противно скрипят, лучше все же покупать в большой картонной коробке
- Переваги:
- Цена, количество, яркие
- Недоліки:
- Скрипят при рисовании
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Кількість кольорів: 18
Очень хорошо рисуют!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Кількість кольорів: 30
Ужасные. За 2 месяца превратились в тряпку. Засохли. Расслоились.
- Недоліки:
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Кількість кольорів: 24
За такую цену просто бомба фломастеры. Много цветов,значит, на дольше хватит каждого) Ребенок доволен,а что еще нужно. Спасибо
- Переваги:
- Много цветов, яркие, цена адекватная
- Недоліки:
- Пока что нету