З 1936 року ТМ Markal спеціалізується на виробництві харчових продуктів зі злаків і рису. Сьогодні компанія виготовляє широкий асортимент органічних продуктів, як-от: злаки, рис, борошно, макаронні вироби, насіння, бобові, мюслі, рослинні олії, цукри, печиво, чай, кава тощо. Продукти виготовляються з дотриманням усіх норм органічної сертифікації.
Сочевиця червона містить багато рослинного білка, заліза, величезну кількість вітамінів і мікроелементів: кальцій, фосфор, йод, марганець, калій, цинк, кобальт, молібден, бор, вітаміни A, групи B.
Вона має стимулювальні властивості, що впливають на обмін речовин, а також травлення. Сочевиця дуже корисна для організму й багата на неймовірну кількість корисних властивостей, позитивно впливає на нервову систему, шлунок, серце, сечостатеву систему.
Спосіб приготування: промити холодною водою. Варити в 3 об'ємах холодної води упродовж 20 хв. Подають як самостійну страву з олією, петрушкою або підливами. Також сочевицю додають до салатів.
Склад: червона сочевиця органічного походження
Харчова цінність на 100 г: вуглеводи — 42—48 г, цукор — від 2 г до 4 г, білки — 21—25 г, жири — 1.6—2 г, зокрема насичені жирні кислоти — від 0.3 до 0.4 г, харчові волокна — від 14 до 20 г
Відгуки покупців 2