Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Подарунковий набір зубних паст Marvis Асорті 7х25 мл (8004395110599)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Владимир М***

• тетяна м***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Значного задоволення і користі я не відчула

Переваги:
    Зручні тюбики
    Недоліки:
    Так собі, без захвату
  • Олексій Г***

Упаковка гарна

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Брала такий набір і собі і на подарунок. Хороша можливість спробувати різні смаки і вибрати свій. Вистачає надовго

• Аня

Ціна,якість ,рекомендую,користуюся багато років ,дуже задоволена

• Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Реально классная паста! Освежает,и вкусная!

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Пасты по вкусовым приятные, с упаковкой проблем не было. Состав - не органика, за это сняла звезду. Цена не дешевая, можно было и органику по такой цене купить.

Переваги:
    Запахи
    Недоліки:
    Не органика, цена завышена
  • Максим Ф***

Отбеливают

• Марина С***

Пасты просто супер . Каждый вкус разный . Удобно брать с собой

• Мар'яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Ще всі пасти не спробувала, але найбільш цікаві смаки затестила. Я не фанат кориці, але ця зубна паста з корицею має солодкавий смак, і після чищення зубів кориця дає солодкий присмак, а сам смак кориці зникає. Це ідеально, бо якби залишався то було б таке собі... Також спробувала з лакрицею, теж дуже класна, менш насичений смак ніж в пасти з корицею, використала вже майже весь тюбик. Пасти дуже економні. Ідеально брати з собою в поїздку. Наступну спробую імбир і доповню відгук в коментарі до цього.

Переваги:
    Круті смаки, економні, хороші.
  • Вера Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Купила набор паст, к качеству претензий нет, а вот к упаковке есть. Обычно когда покупаешь новые зубные пасты есть налепка, что они и в правду новые и не открывались! На этих же ни одной. На упаковке написано после вскрытия срок реализации 12 месяцев.. так а как знать что такое вскрытие и когда заканчивается срок реализации???

Переваги:
    Пасты хорошие!
    Недоліки:
    Они точно новые?

Доброго дня, Віро! Так, звісно, в нас в продажу лише нова, ориганільна продукція. Захисна плівка в цих пастах не передбачена. Термін придатності після відкриття самого тюбика - протягом 1 року.

• Яна

Rozetka
    Спасибо, Розетка, давно хотела попробовать зубную пасту данного бренда. Очень обрадовалась когда нашла ее у вас.

#мояраспаковка Пасты мягкие, хорошо очищают зубы от налета и хорошо освежают дыхание. Эффект от пасты ощущается на протяжении всего дня. Особенно хочу отметить вкусы лакрица, анис и жасмин, мне они больше всего понравились. Пасты однозначно рекомендую!

Переваги:
    Отлично очищает налет. Долгий эффект.
  • таня

пока попробовала только фиолетовую.хорошая

Переваги:
    приятный вкус
    Недоліки:
    не нашла
  • Георгий Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 25 мл

Хорошие пасты. Долго держится свежесть во рту.

Переваги:
    Приятные вкусы
    Недоліки:
    Не нашла