Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Віск-паста для стайлінгу бороди та волосся Mayur натуральний 50 мл (4820230952872)

Код :  363191991
Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 64 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    55 відгуків:  позитивний 74%, нейтральний 15%, негативний 11%
    Всього проаналізовано 55 відгуків. Покупці загалом позитивно сприймають віск-пасту MAYUR для волосся та бороди. Більшість відзначає хорошу фіксацію, приємний аромат, легкість нанесення та вигідну ціну, особливо для українського виробника. Деякі користувачі нарікають на залишки білого нальоту після нанесення та посередню силу фіксації на густих чи неслухняних волоссях. Також час від часу є скарги на запах або консистенцію. Загалом продукт рекомендований як вдалий варіант за свою вартість.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный воск за очень небольшие деньги. Хорошо фиксирует форму, приятно пахнет. Хватает надолго. Заказываю уже не в первый раз.

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Концестенція тверда, але і тримає міцно, запах бомба, але поки використовую іншу, бо для цієї треба набити руку

Переваги:
    Запах, жорсткість
    Недоліки:
    Не для новачків

Добрий день. Дякуємо за детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили аромат та міцну фіксацію нашого воску. Тверда текстура це якраз ознака 100% натурального воску, який триматиме укладку за будь-якої погоди. Секрет успіху з ним: беріть зовсім трошки пасти та активно розтирайте в долонях до повного тепла. Впевнені, зовсім скоро ви "наб'єте руку" і він стане вашим улюбленцем. Дякуємо, що ділитеся враженнями!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала на подарунок. Прийшло швидко, подарунок сподобався, якість чудова. :)

• Володимир У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої кошти дуже непогано

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Сергей С***

• Євгеній С***

Чудовий віск

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досить непогано. Приємний запах, гарно тримає бороду. Трохи тверда текстура. Але якщо тримати в теплому місті (мене в ванній кімнаті), то текстура віску стає дуже м'якою. Рекомендую спробувати.

• Валерій К***

Все чітко тримає !

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені подобається. Маю мало досвіду, але пахне приємно, м'яке, непомітне після використання. Недорого і калію що українське.

Переваги:
    Робочий продукт, недорого, український.
    Недоліки:
    Не помітив недоліків

• Владимир Л***

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свою цену - очень даже хороший результат. Фиксация действительно неплохая, подходит для руля.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Михайло З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В основному використовував для бороди та вус (бо волосся задовго для такого виду стайлінгу), тримає гарно, наноситься достатньо легко і рівномірно. В холодну температуру трішки більше часу потрібно на те щоби достатньо розтерти його між пальцями, але це не критично та в принципі очікувано.
    Блиск мінімальний, через годину-дві вже стає повністю матовим. Після потрапляння вологи трішки втрачається сила утримування, але через те що баночка маленька та її легко брати з собою (навіть просто у карман куртки чи штанів) дуже просто взяти невеличку порцію та оновити прошарок воску для підсилення укладки.
    Змивається легко (якщо потрібно), шкіру не подразнює, має приємний нерізкий аромат (щось ялинково-цитрусово-дерев'янисте).
    Загалом дуже задоволений, краще більшості закордонних аналогів, що коштують в 2-3 рази дорожче. Дуже радий, що підтримав вітчизняного виробника та отримав високу якість за встановлену ціну.
    Коротше рекомендую

Переваги:
    Сила утримування, легкість нанесення, простий склад, зручність пакування, ціна.
    Недоліки:
    Трішки втрачає силу утримування від потрапляння певної кількості вологи .

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Паста - отстой, после нанесения, даже в небольшом количестве, оставляет следы - выглядит, будто голова в побелке или в перхоти

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошной не для остаток

Добрий день. Для того щоб досягти чудового ефекту радимо наносити невеличку кількість воску. Починайте з малого, а потім додавайте ще, за потреби: торкайтеся подушечками пальців до воску, розтирайте його в долонях, наносьте на щетину і повторюйте стільки разів, скільки знадобиться. Так ви уникнете ефекту сальної бороди.
      Перед нанесенням віск потрібно розігріти в руках , це забезпечить рівномірний розподіл стайлінгу по волосках. Потім вкладіть остаточно щіточкою або пальцями

• Аня Г***

Брала чоловікові. Добре фіксує

Переваги:
    Фіксує добре бороду

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Первый раз попробовал его в 2023 году. И что то он меня не впечатлил. ))) недавно вспомнил о нем и решил еще попробовать. Не зашел он мне лично. Жесткие непослушные волосы на бороде он победить не смог. А если брать его много, остается былыми частями. Как я с ним не развлекался, но уложить им аккуратно волосы на лице, так и не смог )))))))))

• Муса К***

Нормально, за таку ціну

• Дудяк Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовую для уклади зачіски, за свою ціну - знахідка. Дуже приємний аромат, прям не скажеш що дешеве щось. Обовʼязково куплю ще.

Переваги:
    Аромат
    Недоліки:
    Відсутні

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалося!

• Мирослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як на мене - якісний віск-паста, легко надає форму, розрівнює волоски, що стирчать.

Наношу зовсім небагато саме на боки моєї бороди 10+ см - все тримає, візуально не зліплює, а саме формує те, що треба.

Запах приємний - жінка також каже, що подобається (на відміну від попередній олії).

Переваги:
    1) добре фіксує; 2) запах пріємний; 3) ціна привадлива; 4) малий розхід для бороди.
    Недоліки:
    1) не бачу

Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання засобу. Раді, що Вам все сподобалось.

• Максим Ш***

...

Недоліки:

Дякуємо, за Ваш відгук. Користуйтесь з задоволенням!

• Сергій О***

Відмінний товар

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам подобається!

• Артур Р***

Добре

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна паста, волоски не стирчать, форму тримає

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    україський виробник,ціна,запах приємний
    Недоліки:
    через деякий час висихає,та сиплеться з бороди як сніг
  • Шурік
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сподобався. Трохи треба розігрівати, запах нормальний, бджолиним медом пахне.

Переваги:
    Зуду нема , форму тримає

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непоганий віск, плюс круто що укр. бренд, але краще вже впиускати віск без запаху ніж з таким як є зараз

Переваги:
    Непогана фіксація
    Недоліки:
    Недуже запах

Добрий день. Дякуємо, за Ваш відгук. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. Намагатимемось випустити пасту для стайлінгу і з іншим ароматом

• Діана Н***

дуже добрий товар

• Сергей Г***

Мне не понравилась. Фиксирует плохо. Руки липкие

Добрий день. Для того щоб досягти чудового ефекту радимо наносити невеличку кількість воску. Починайте з малого, а потім додавайте ще, за потреби: торкайтеся подушечками пальців до воску, розтирайте його в долонях, наносите на щетину і повторюйте стільки разів, скільки знадобиться. Так ви уникнете ефекту «сальної бороди».
      Перед нанесенням віск потрібно розігріти в руках — це забезпечить рівномірний розподіл стайлінгу по волосках. Потім вкладіть остаточно щіточкою або пальцями.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупал подобную вещь впервые. Приятный запах. Первый раз наносил на влажные волосы после купания. Небольшое количество надо растереть между ладонями, а потом тщательно втереть в волосы, как будто вытирая ладони по всей поверхности пропуская волосы между пальцами как гребнем. Сначала взял пасты на всю фалангу пальца и это оказалось очень много т.к. тяжело растирать между ладонями и волосы сразу становятся белыми от количества пасты. Брать надо на ср длину до половины фаланги, можно добавлять. У меня средняя длина волос. Визульно и на ощупь если трогать волосы, то понятно что волосы чем-то уложены. Пользоваться буду, но наверно не каждый день. Хочу потом еще попробовать глину.

Переваги:
    Держит прическу, приятный запах, цена доступная
    Недоліки:
    При использовании не сильно, но создается эффект позавчера мытой головы.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Олександр У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий віск, волосся фіксує добре. Плюсик за те що має чудовий запах

• Пан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ну ніби непогано. Спробував на вуса зразу в магазині як отримав. Вже 3 години форму тримає. Банка велика, з моєю дрібною рослинністю на обличчі надовго вистачить. Чесно були кращі штуки(не пам'ятаю як називались), але за цю ціну шикарноє. Рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Фіксація нижче середньої

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Ви також можете спробувати інші продукти ТМ Mayur по догляду за бородою і вусами.

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приятно удивлен. Сам пользуюсь пастой Uppercut, которая в 5 раз дороже. Решил взять что то дешёвое сугубо для укладки усов, так как дорогая паста усы не фиксирует.

Но эта , дешёвая паста, ничем не хуже дорогой, а может даже лучше. Поясняю: забугорная паста uppercut сильнее склеевает волосы, а дешевая от укр производителя практически не заметна на темных волосах. Это меня повергло в шок.

Из недостатков дешевой пасты: неприятный запах, как по мне. Помните раньше была такая мазь от всех болезней "Звёздочка"? Вот мне запах этот напоминает. А жена сказала воняет как гель для п.ськи.
    Усы фиксирует хорошо, но оставляет белые комочки, похожие на перхоть, на голове такого негативного эффекта нет, там , я повторюсь, очень приятно удивлен.

Переваги:
    Средняя фиксация для непослушных волос головы. Не склеивает волосы при адекватном количестве пасты. Цена
    Недоліки:
    Неприятный запах пропавшей ёлки. На бороде и усах может оставлять белые следы

Добрий день. Дякуємо, за Ваш відгук. Намагатимемось випустити пасту для стайлінгу і з іншим ароматом

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний віск, дійсно не склеює і не робить волосся жорстким, навіть навпаки пом'якшує, але стайлінг тримає добре. Мені сподобався запах, виразний, але не нав'язливий, кисло-солодко-лимонно-медово-свіжий, загалом вельми приємний)

Переваги:
    Ціна, запах, результат
    Недоліки:
    Жодних

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний дуже засіб! Навіть не очікував такого результату :) Гума виглядає як нова,після нанесення та натирання колес мого велобайку!..За волосся такого не скажу,бо цей засіб точно не для нього)))

Переваги:
    В чомусь є
    Недоліки:
    В чомусь немає

Добрий день) ми раді, що Ви відкрили для себе універсальність нашого засобу. Та перед нанесенням на бороду і волосся, радимо розігрівати засіб в руках — це забезпечить рівномірний розподіл стайлінгу по волосках. А для того щоб досягти чудового ефекту радимо наносити невеличку кількість воску. Краще потім додати за потреби, що уникнути ефекту сальної бороди