Відгуки покупців про Натуральне Кокосове масло Mayur з ефірною олією Троянди 140 мл (4820189560616)
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже добре зволожує і приємно пахне трояндою
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру не вперше, з цієї лінійки більш за все подобається саме роза. Чудово зволожує (я наношу крем одразу після душу, на вологе тіло, бо як наносити на сухе - довго вбирається), приємний не нав'язливий аромат. Рекомендую.
- Переваги:
- чудово зволожує, приємний аромат
- Недоліки:
- не знайшла
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!
- Олена В***
Користуюсь вже рік. Ціна на кокосову олію і взагалі серед других засобів сама нижча + розова олія придає приємний аромат тілу. В цій лінійці -це саме приємне. Наношу теж після душа, тіло зволоження і бархатне. Чоловік у захваті. Дуже швидко загоюються якісь вавки та прищі на тілі. Супер!
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший продукт. Приятный запах кокоса. Хорошо увлажняет кожу
- Марія М***Продавець: Rozetka
Хорошо упаковано, ничего не протекло. Банка большая, хватит на долго, за такую цену вообще бомба. Ярко выражен запах розы. Соль мелкая и бережно скрабирует кожу. Масло кокоса увлажняет кожу, что после уже не нужно дополнительно увлажнять.
- Переваги:
- Натуральность
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное косметическое средство. Запах потрясающий. Хорошо питает кожу,липкости после применения не отмечаю. Если жарко,то храню в холодильнике,иначе превращается в жидкое масло.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
подобається
- Переваги:
- склад
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший запах и увлажнение кожи.
- Переваги:
- Не оставляет жирных следов.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло сподобалося. Шкіра після нього зволожена. Запах троянди додає вишуканості.
- Ярмоленко О***Продавець: Rozetka
Прекрасно увлажняет кожу ,подходит для всего тела,можно использовать как массажное.Цена отличная,а главное качественный продукт.
- Переваги:
- Увлажняет ,цена,качество
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тает в руках, пахнет розой.
- Переваги:
- Запах розы
- Соломія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова кокосова олія з приємним ароматом троянди. Гарно зволожує шкіру та живить її. Доставка швидка, без пошкоджень. Всім задоволена, рекомендую продавця!
- Переваги:
- Гарно зволожує, аромат.
- Недоліки:
- Не виявила
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Соломія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний аромат, приємна текстура, добре наноситься і зволожує шкіру. Доставили швидко, рекомендую.
- Переваги:
- Зволоження, текстура, аромат
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошее масло. Надолго хватает. Рекомендую
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обслуговування відмінне. Рекомендую продавця ,,Розетка,,!!!
- Переваги:
- Пом'якшує шкіру. Приємний аромат
- Недоліки:
- Недостатньо для надто сухої шкіри
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова олія для догляду за тілом з приємним запахом.Рекомендую!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень приятный стойкий запах! Понравилось
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалось.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень приятный запах и текстура
- светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло чудово зволожує, покупкою задоволена. Є таке масло на розетке, але втричі дорожче. Цікаво в чому різцниця?
- Переваги:
- Чудово зволожує шкіру,
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло,хорошее, смягчает, хорошо пахнет
- Недоліки:
- Плохо упаковали и в результате масло пролилось.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом продукт хороший. Для нормальной кожи отличный.
Если бы цена была ниже, можно было бы использовать для сухой кожи чаще двух раз в день, чтобы достигнуть нужного эффекта.- Переваги:
- Приятная консистенция. Хорошо ложится на кожу. Запах лёгкий, не ярко выраженный
- Недоліки:
- Для сухой кожи не достаточно. Эффект мягкости ,,держится,, непродолжительно,, и ощущение сухости кожи возвращается.
Добрий день. Дякуємо , що ділитесь своїми враженнями. Ціноутворення формується від багатьох факторів. В маслах немає рідин, які б зволожували. Дія масла більше спрямована на пом'якшення, живлення, та збереження вже наявної вологи. Щоб наситити клітини з середини, радимо дотримуватися питного режиму. Для максимального ефекту радимо підходити комплексно
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже ніжний запах! Сподобалось! Дуже швидко вислали!
- Переваги:
- Гарний і ніжний запах!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло хорошее , но пользоваться им очень неудобно. В холодильнике стынет, а в комнате жидкое и брать из банки ОЧЕНЬ неудобно. Только по этой причине брать больше не буду
- Переваги:
- Хорошо питает
- Недоліки:
- Упаковка
- Марина С***
Это не проблема! Можно часть масла переложить в какую то маленькую емкость и держать при комнатной температуре, а остальное масло хранить в холодильнике и брать по мере необходимости.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По консистенции супер. Но запах вообще далек от розы. Пахнет черным перцем. Расстроилась.
- Переваги:
- Текстура
- Недоліки:
- Запах
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. ми не добавляємо в масло ароматизаторів, для ароматизації використовується ефірна олія. Зверніть увагу на масла з іншим ароматом , наприклад Натуральна Кокосова олія Mayur з ефірною олією Апельсину _ посилання _ можливо , аромат цієї олії Вам сподобається більше