Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Натуральне Кокосове масло Mayur з ефірною олією Троянди 140 мл (4820189560616)

Оцінка користувачів 4.73/5
на основі 24 відгуки
  • Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тает в руках, пахнет розой.

Переваги:
    Запах розы
    Недоліки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже добре зволожує і приємно пахне трояндою

• Соломія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова кокосова олія з приємним ароматом троянди. Гарно зволожує шкіру та живить її. Доставка швидка, без пошкоджень. Всім задоволена, рекомендую продавця!

Переваги:
    Гарно зволожує, аромат.
    Недоліки:
    Не виявила

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Соломія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний аромат, приємна текстура, добре наноситься і зволожує шкіру. Доставили швидко, рекомендую.

Переваги:
    Зволоження, текстура, аромат
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По консистенции супер. Но запах вообще далек от розы. Пахнет черным перцем. Расстроилась.

Переваги:
    Текстура
    Недоліки:
    Запах

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. ми не добавляємо в масло ароматизаторів, для ароматизації використовується ефірна олія. Зверніть увагу на масла з іншим ароматом , наприклад Натуральна Кокосова олія Mayur з ефірною олією Апельсину _ посилання _ можливо , аромат цієї олії Вам сподобається більше

• Галина С***

Хорошее масло. Надолго хватает. Рекомендую

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обслуговування відмінне. Рекомендую продавця ,,Розетка,,!!!

Переваги:
    Пом'якшує шкіру. Приємний аромат
    Недоліки:
    Недостатньо для надто сухої шкіри

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова олія для догляду за тілом з приємним запахом.Рекомендую!

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В целом продукт хороший. Для нормальной кожи отличный.
    Если бы цена была ниже, можно было бы использовать для сухой кожи чаще двух раз в день, чтобы достигнуть нужного эффекта.

Переваги:
    Приятная консистенция. Хорошо ложится на кожу. Запах лёгкий, не ярко выраженный
    Недоліки:
    Для сухой кожи не достаточно. Эффект мягкости ,,держится,, непродолжительно,, и ощущение сухости кожи возвращается.

Добрий день. Дякуємо , що ділитесь своїми враженнями. Ціноутворення формується від багатьох факторів. В маслах немає рідин, які б зволожували. Дія масла більше спрямована на пом'якшення, живлення, та збереження вже наявної вологи. Щоб наситити клітини з середини, радимо дотримуватися питного режиму. Для максимального ефекту радимо підходити комплексно

• Юлия М***

Очень приятный стойкий запах! Понравилось

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!

• Евгения С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру не вперше, з цієї лінійки більш за все подобається саме роза. Чудово зволожує (я наношу крем одразу після душу, на вологе тіло, бо як наносити на сухе - довго вбирається), приємний не нав'язливий аромат. Рекомендую.

Переваги:
    чудово зволожує, приємний аромат
    Недоліки:
    не знайшла

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!

• Олена В***

Користуюсь вже рік. Ціна на кокосову олію і взагалі серед других засобів сама нижча + розова олія придає приємний аромат тілу. В цій лінійці -це саме приємне. Наношу теж після душа, тіло зволоження і бархатне. Чоловік у захваті. Дуже швидко загоюються якісь вавки та прищі на тілі. Супер!

• Роман П***

Сподобалось.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже ніжний запах! Сподобалось! Дуже швидко вислали!

Переваги:
    Гарний і ніжний запах!
  • Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень приятный запах и текстура

• светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Масло чудово зволожує, покупкою задоволена. Є таке масло на розетке, але втричі дорожче. Цікаво в чому різцниця?

Переваги:
    Чудово зволожує шкіру,
  • Оксана Г***

подобається

Переваги:
    склад
  • Елена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший запах и увлажнение кожи.

Переваги:
    Не оставляет жирных следов.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Масло сподобалося. Шкіра після нього зволожена. Запах троянди додає вишуканості.

• Анна М***

Очень хороший продукт. Приятный запах кокоса. Хорошо увлажняет кожу

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Масло хорошее , но пользоваться им очень неудобно. В холодильнике стынет, а в комнате жидкое и брать из банки ОЧЕНЬ неудобно. Только по этой причине брать больше не буду

Переваги:
    Хорошо питает
    Недоліки:
    Упаковка
    • Марина С***

Это не проблема! Можно часть масла переложить в какую то маленькую емкость и держать при комнатной температуре, а остальное масло хранить в холодильнике и брать по мере необходимости.

• Юлия Л***

Масло,хорошее, смягчает, хорошо пахнет

Недоліки:
    Плохо упаковали и в результате масло пролилось.
  • Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное косметическое средство. Запах потрясающий. Хорошо питает кожу,липкости после применения не отмечаю. Если жарко,то храню в холодильнике,иначе превращается в жидкое масло.

• Марія М***
    Продавець: Rozetka

Хорошо упаковано, ничего не протекло. Банка большая, хватит на долго, за такую цену вообще бомба. Ярко выражен запах розы. Соль мелкая и бережно скрабирует кожу. Масло кокоса увлажняет кожу, что после уже не нужно дополнительно увлажнять.

Переваги:
    Натуральность
  • Ярмоленко О***
    Продавець: Rozetka

Прекрасно увлажняет кожу ,подходит для всего тела,можно использовать как массажное.Цена отличная,а главное качественный продукт.

Переваги:
    Увлажняет ,цена,качество