Відгуки покупців про Спрей для волосся Mayur Натуральний від випадіння з арганою 200 мл (4820230952735)
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Спрей сподобався загалом. Запах специфічний, мабуть через рослинні компоненти. Волосся м'яке після засобу, легше розчісується. Особливо порадував розпилювач-дуже зручний, засіб розпилюється дуже дрібними краплями, наче вуаль. Через це невелика витрата спрею. Дякую Розетці за швидку доставку та можливість продовжити термін резерву товарів.
- Переваги:
- Швидка доставка, ефект від спрею.
- Недоліки:
- Запах специфічний трохи
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Удивительно хорошее средство за копейки. Брала из-за потери волос. Брызгала на корни волос каждый день, за неделю волосопаж уменьшился процентов на 70. Так что смело рекомендую!
- Переваги:
- Остановил потерю волос, низкая цена, приятный запах
- Недоліки:
- Не нашла
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Не зліплює волосся, легке розчісування, приємний запах
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Дуже полегшує розчісування, неймовірний ефект навіть у складних випадках. Має гарний запах, можливо трохи інтенсивніший ніж хотілося б, але швидко вивітрюється. І при цьому всьому український бренд і гарна ціна.
- Переваги:
- Супер ефект, приємний запах, гарна ціна,
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Класний
- Переваги:
- Хороший уходовий спрей ,низька ціна,якість
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Прекрасно подошёл для моих непослушных волос,они укладываются намного легче,стали мягче и даже внешний вид стал лучше
- Переваги:
- Цена в разы меньше импортных аналогов,а качество не хуже
- 2507Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Реальное средство ,бутылки хватило на месяц ,после ежедневного использование, реально перестали так выпадать волосы, выросли новые волосы возле лба, которые теперь щекочут..закажу обязательно ещё за такую смешную цену потрясающие результаты.
- Маріанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Нормальний на таку ціну, функції виконує
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Не плохой вариант. Запах приятный, не резкий. Волосы смягчает. Расчесываются легко
- Переваги:
- Соответствие цена-качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Сподобався!
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Очень понравился спрей, через неделю каждодневного использования заметен результат, буду заказывать ешё. Спасибо!!!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Отличный натуральный состав. Пахнет очень приятно. Помогает
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 600 мл
За таку ціну дуже гарна якість
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 600 мл
Класний спрей!
- Переваги:
- Волосся легко розчісувати, воно блищить та гарно виглядає.Має приємний запах. Приємна ціна!
- Недоліки:
- Немає.
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми позитивними враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Маркуш В*** МихайлівнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Супер, класний тамдем, моєму волоссю сподобалось та підійшло.
- Переваги:
- Просто любов
- Недоліки:
- Поки не побачила
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. раді, що Вам сподобалось!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мені спрейчик дуже подобається. Волосся добре розчісується, м'яке. Пахне приємно
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!
- Анна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Користуємось спреєм вже місяць. Задоволені на всі 100%, дуже сподобався. Запах приємний, реально після нього легко розчисати волосся, не склеює. Донечки у захваті.
- Переваги:
- Ціна, запах, 100% ефект.
- Закликовская И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Сподобався
- Переваги:
- Ароматний)
Волосся гарно розчісувати.
Не електризується.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Він дуже класний. Гарно розпиляється, приємно пахне, волосся розчісується чудово
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Лилия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Мне понравился, пользуюсь несколько дней-результат заметен. Запах не резкий.
- Переваги:
- Мне подошёл
- Недоліки:
Дякуємо, що Ви ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Використовую як тонік для волосся, щоб зволожити сухе заплутане волосся перед розчісуванням. Або щоб накрутити на бігуді. Ідеально саме для цього. Тримаю один спрей на роботі, інший вдома суто для цих цілей. Не знаю що там проти випадіння, але я його на корені і не наношу, хоча спрей нежирний і не бруднить волосся зовсім, але допомагає легкому розчісуванні. Плюс склад чудовий, без силіконів, те що треба для легкого зволоження волосся.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Хороший спрей, зволожує волосся. Приємний аромат.
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Немає.
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями від засобу. Раді, що Вам все сподобалось!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Сподобався, волосся після нього не жирніє
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося.
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Супер ❤️
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Вау! Спрей чудовий, екологічний, безпечний!
- Переваги:
- Натуральний склад товару, волосся виглядає доглянутим!
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Волоси м'якенькі.
- Переваги:
- Приємний запах. Слухняні волосі.
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Супер! Здивована, що за 55 може бути така класна штучка. Використовую як термозахист. Волосся після спрею гарно розчісується, не пушиться, блискуче, доглянуте і здорове на вигляд.
- Переваги:
- Натуральний склад. Дієвість. Ціна
- Недоліки:
- Немає.
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Большая бутылочка
В действии еще не пробовала- Переваги:
- Недоліки:
- Пока нет
- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 600 мл
Купувала упаковку 3 шт, вигідна пропозиція, для полегшення розчісування волосся. Онуці (9 років) подобається, волосся довге, розчісується краще, не електризується. 3 упаковки вистачить надовго, то може й набридне
- Переваги:
- якість, ціна
- Недоліки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Гарний товар! Дієвий!
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Дійсно,волосся стало менш випадати
- Переваги:
- Допомогає вкладати моє неслухняне волосся.Ціна по акції
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- Светка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 600 мл
Супер....Те що хотіла.Дякую
- Переваги:
- Дякую
- Недоліки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Раді, шо Вам все сподобалось!
- Анна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 600 мл
Добре виконує свою функцію, після використання дійсно легше розчісувати волосся, має приємний запах
- Переваги:
- Ціна, на відмінно виконує свою функцію
- Недоліки:
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 600 мл
Вже не вперше беру, подобається, полегшує розслідування.
- Переваги:
- Ціна, якість
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Спрей простий і хороший
- Віта Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 200 мл
Приємний аромат